Siz olsanız ne yapardınız

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bir arkadaşım 1 ay önce 2. Çocuğunu dünyaya getirmişti. Kendisi memur ayrıca . Maalesef öğrendi ki kocası başka biriyle beraber. Üstelik aylar öncesinden başlamış bu ilişki. Ve birlikte oldugu kisi zaten iyi bilinmiyor etrafta. Adamin evli oldugunu vs vs hepsini biliyormus. Üstelik kocası, bebeği 25 günlükken arkadasimi terk etti bu kadına da ayrıca ev açtı. Beraber yaşamaya başladılar.kocasi Arkadaşımın takılarını gizlice satıp bu üniversiteli kıza hediyeler almış. .. arkadasim ailesine ulasti kiziniz boyle boyle isler pesinde diye ve simdi de arkadaşımı tehdit eden mesajlar atıyor. .
İçin kötü yani ben bu genç kızı öncesinden tanıyorum yani samimiyetim yok ama benden çekinir. Arkadaşıma konuşayım mi ne yapacaksin bosanacakmisin dedim bişey diyemedi. Seviyordu kocasını, kötü durumda.. ama kendine de yediremiyor Sizce ne yapmalıyım . Gidip konuşayım mi .
Yani ortada 2 tane masum bebek var bilemiyorum hele biri daha 1 aylık. .

Bir arkadaşım 1 ay önce 2. Çocuğunu dünyaya getirmişti. Kendisi memur ayrıca . Maalesef öğrendi ki kocası başka biriyle beraber. Üstelik aylar öncesinden başlamış bu ilişki. Ve birlikte oldugu kisi zaten iyi bilinmiyor etrafta. Adamin evli oldugunu vs vs hepsini biliyormus. Üstelik kocası, bebeği 25 günlükken arkadasimi terk etti bu kadına da ayrıca ev açtı. Beraber yaşamaya başladılar.kocasi Arkadaşımın takılarını gizlice satıp bu üniversiteli kıza hediyeler almış. .. arkadasim ailesine ulasti kiziniz boyle boyle isler pesinde diye ve simdi de arkadaşımı tehdit eden mesajlar atıyor. .
İçin kötü yani ben bu genç kızı öncesinden tanıyorum yani samimiyetim yok ama benden çekinir. Arkadaşıma konuşayım mi ne yapacaksin bosanacakmisin dedim bişey diyemedi. Seviyordu kocasını, kötü durumda.. ama kendine de yediremiyor Sizce ne yapmalıyım . Gidip konuşayım mi .
O kız iki bebeğii dinlememiş sizi hiç dinlemez konustugunuzla kalırsınız bi şey değişmez siz bilirsiniz yinedee arkadasınız konuşmanızı istyorsa konusun bi

Kizla konussaniz da bir sey degismez bence. Umarım arkadasiniz yeni biriyle evlenip, mutlu olur. Cocuklara da baskasi babalik yapar. Ekonomik gucu var mi bilmiyorum ama iliskiyi kanitlayip iyi bir avukat tutarsa, adamin canina okuyabilir.

Pislik herif.
2 bebege acimamis kart horozu yoluyo iste, parasi bitince kicina tekmeyi basar.

Arkadasinizin isi gucu varsa, hayatini idame ettirebiliyorsa bosansin.

1 aylık bebeğini bırakıp başka kızın koynuna atlayan adamdan ne hayır gelir ki.. En iyisi bunları ispatlayıp boşansın.

Ayrıca evlilikte karşılıklı söz veren adam. Kızı suçlamak çok aptalca. O rahatına bakıyordur. Adamın düşünmediği karısını ve çocuklarını kız mı düşünecekti ?

Adamın ailesini arayıp olanları anlatın. Arkadaşınız boşanmak istemiyor anlaşılan da belki vazgeçirirler bu hevesten.

Ya size ne kızdan ailesinden. Türk kadınları iyice kafayı yedi. Nikahlı olduğu kişi kocası aldatan kişi kocası. Adamın halt yemeye niyeti varsa bu kız gider başkası gelir iyi misiniz ya hiç aklınız başınızda gibi durmuyor. Adam benim takılarımı satacak başkası için, hem de ben ona 2 çocuk vermişken. Ben de onursuzca gurursuzca, tüm kadınlık haysiyetimi hiçe sayıp eve dönsün diye uğrasacagim, oynaştığı kızın ailesini arayacağım. Ya hiç akıl karı mi bunlar. Kızdan size ne koca suçlu koca kabullenin artık. Çocuklar büyüyünce bunları duysa annelerinden utanırlar. Azıcık dik durun.

Elinizden bir sey geliyorsa yapin tabi. Ama boyle bir meselenin konusularak cözülecegini sanmiyorum. Ayrica o ahlaksiz adam o kiz olmasa da baskasini bulur zaten.

Ailesini dinlememiş seni dinleyecegini düşğnüyorsan bi dene tabi sansını

Ancak konussan ne icin bitmiş aldatılmıs hala neden beraber olmak istesin ki arkadasınız
Bu kız biter baska kadın baslar

Tabiki karışma, konu kızla ilgili değil. Bu bırakır adam yarın başkasını bulur.
İki bebeğine acımayan adamdan baba olmaz arkadaşın kendi yoluna baksın

Kızın ailesine ulaşmak da saçma ama yapılmış. Siz ne diye konuşacaksınız ki?
Adam çok açık bir şekilde doğru ya da yanlış seçim yapmış. Bu çok açık. Hani hata yaptığını düşünüyordur, pişmandır, eşi de affetmeye meyillidir, kıza dersin ki bu işin oluru yok adam da eşine dönecek rahatsız etme.
Az onuru gururu varsa boşansın.

Ben karisinin yerinde olsam, o sokak kadinini sadece ailesine söylemekle kalmaz, tüm sülalesine anlatırdım. Sülalesine rezil ederdim çünkü ailesi bilse de aile içinde tutar bu rezilligi.

Aynısını o koca musvettesine de yapardım. İş yerine kadar anlatır, rezil ederdim.

İkincisi, beni, beni de gec bir kac günlük bir meleği, bir sokak kadını uğruna bırakacak kadar insanlıktan uzak o kocayi delilleriyle bosar, elimden geleni dede alırd.

Hala nasıl susuyor arkadaşınız ya. Ben kendimi geçtim, bebeğime bunu yapan serefsize dönse bile koca der miyim!

başka kadını seven kocayı evde tutmaya çalışıp ne olacak. bu kız gider başka kız gelir.
Sorun karşıdaki kişide ya da arkadaşınızda değil ki sorun kocada.

Arkadaşınıza iyi bir avukat bulun. Eşine boşanma davası o kıza da Zina davası açsın.

Ya size ne kızdan ailesinden. Türk kadınları iyice kafayı yedi. Nikahlı olduğu kişi kocası aldatan kişi kocası. Adamın halt yemeye niyeti varsa bu kız gider başkası gelir iyi misiniz ya hiç aklınız başınızda gibi durmuyor. Adam benim takılarımı satacak başkası için, hem de ben ona 2 çocuk vermişken. Ben de onursuzca gurursuzca, tüm kadınlık haysiyetimi hiçe sayıp eve dönsün diye uğrasacagim, oynaştığı kızın ailesini arayacağım. Ya hiç akıl karı mi bunlar. Kızdan size ne koca suçlu koca kabullenin artık. Çocuklar büyüyünce bunları duysa annelerinden utanırlar. Azıcık dik durun.
Benim anlamadığım da belli bir yaşa gelmiş insanı ailesine şikayet etmek neden ?ilkokul öğrencisi değil ki ailesine şikayet ediyorlar .

Back
X