- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Bir arkadaşım 1 ay önce 2. Çocuğunu dünyaya getirmişti. Kendisi memur ayrıca . Maalesef öğrendi ki kocası başka biriyle beraber. Üstelik aylar öncesinden başlamış bu ilişki. Ve birlikte oldugu kisi zaten iyi bilinmiyor etrafta. Adamin evli oldugunu vs vs hepsini biliyormus. Üstelik kocası, bebeği 25 günlükken arkadasimi terk etti bu kadına da ayrıca ev açtı. Beraber yaşamaya başladılar.kocasi Arkadaşımın takılarını gizlice satıp bu üniversiteli kıza hediyeler almış. .. arkadasim ailesine ulasti kiziniz boyle boyle isler pesinde diye ve simdi de arkadaşımı tehdit eden mesajlar atıyor. .
İçin kötü yani ben bu genç kızı öncesinden tanıyorum yani samimiyetim yok ama benden çekinir. Arkadaşıma konuşayım mi ne yapacaksin bosanacakmisin dedim bişey diyemedi. Seviyordu kocasını, kötü durumda.. ama kendine de yediremiyor Sizce ne yapmalıyım . Gidip konuşayım mi .
Yani ortada 2 tane masum bebek var bilemiyorum hele biri daha 1 aylık. .
İçin kötü yani ben bu genç kızı öncesinden tanıyorum yani samimiyetim yok ama benden çekinir. Arkadaşıma konuşayım mi ne yapacaksin bosanacakmisin dedim bişey diyemedi. Seviyordu kocasını, kötü durumda.. ama kendine de yediremiyor Sizce ne yapmalıyım . Gidip konuşayım mi .
Yani ortada 2 tane masum bebek var bilemiyorum hele biri daha 1 aylık. .