siz olsanız ne yapardınız ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
merhaba herkese,

benım kv bu akşam tum aılesyı yeğenlerını kardeslerını vs herkesı yemeğe davet ettı.öyle kendınde toplanalım ıstemıs. uzun zamandır aılecek görüşme planı vardı herkese uygun bır zaman olsun dıye ertleye erteleye bugunu sectıler. ama 1 saat evvel falan regl olduğumu gördüm ilk gün karnım çok ağrıyor beraberınde mıde bulantısı da eşlik ediyor. karnım ağrıdığı için duşta alamadım üşüyorum çünkü. şimdi kv yı arayıp böyle böyle desem ayıp mı olur ya da bahane bulduğumu mu düşünür ? yoksa gideyım mı? siz olsanız ne yapardınız ?

Bence gidin bı ağrı kesici alın . Orda kötü olursanız en azindan dinlenme şansınız olur . Gitmezseniz evet yanlış düşünülebilir fakat siz eğer gerçekten gitmek istiyormusunuz önemli olan bu

Bence gidin bı ağrı kesici alın . Orda kötü olursanız en azindan dinlenme şansınız olur . Gitmezseniz evet yanlış düşünülebilir fakat siz eğer gerçekten gitmek istiyormusunuz önemli olan bu
orada kötu olmam da regl olduğumda genelde ağrı kesıcı almayı tercıh etmıyorum. bır de gecıkmelı regl oldum öyle olunca genelde karnım daha çok ağrıyor. ama ıste bahane bulduğumu düşünmelerını de ıstemem

orada kötu olmam da regl olduğumda genelde ağrı kesıcı almayı tercıh etmıyorum. bır de gecıkmelı regl oldum öyle olunca genelde karnım daha çok ağrıyor. ama ıste bahane bulduğumu düşünmelerını de ıstemem
Daha önce böyle birşey yapmadiysaniz bence bahane olduğunu düşünecek lerini sanmıyorum ama daha önce böyle aile toplantilarina gitmediyseniz bahane olarak dusunebilirler . Ailenizi ve kv nizi siz daha iyi tanirsiniz sizce böyle bir şeyin bahane olduğunu mu düşünürler yoksa gercekte hastalığınıza saygı mi gösterirler :)

Daha önce böyle birşey yapmadiysaniz bence bahane olduğunu düşünecek lerini sanmıyorum ama daha önce böyle aile toplantilarina gitmediyseniz bahane olarak dusunebilirler . Ailenizi ve kv nizi siz daha iyi tanirsiniz sizce böyle bir şeyin bahane olduğunu mu düşünürler yoksa gercekte hastalığınıza saygı mi gösterirler :)
daha önce hiç böyle bsy olmamıstı. butun aıle toplantılarına katılırım. ama son dakıka olunca saygısızlık olarak algılamalarını da ıstemem .

Gidip erken kalkabilirsiniz. Gönüllerini alırsınız hem bahane bulmuş gibi olmazsınız, yemeği yer kayınvalidenize durumunuzu anlatır erken kalkarsınız.

Bu seferlik agri kesici al. Sicak bir dus al gitmeden önce, daha temiz bir his ile gidersin. Benimde ilk günüm fena geciyor fakat bu esinin ailesi icin özel bir gün. En azindan cabalayip, denemen lazim.

Gidip erken kalkabilirsiniz. Gönüllerini alırsınız hem bahane bulmuş gibi olmazsınız, yemeği yer kayınvalidenize durumunuzu anlatır erken kalkarsınız.
1 den önce gelemeyız gidersek. tum aıle orada olacak sohbet muhabbet vs vs zaten yemek gec yenır

daha önce hiç böyle bsy olmamıstı. butun aıle toplantılarına katılırım. ama son dakıka olunca saygısızlık olarak algılamalarını da ıstemem .
Bence kv no aramalisin ve ona sormalisin çok geçmiş olsun bazen sancılar dayanilmaz olabiliyor

1 den önce gelemeyız gidersek. tum aıle orada olacak sohbet muhabbet vs vs zaten yemek gec yenır
O zaman yemeğe kalmadan dönseniz? Yani gidip bir saat oturup sohbet edip "biz yemeğe kalmayalım böyle böyle" deseniz kayınvalidenize? Hiç gitmemekten iyidir diye düşünüyorum.

Biraz dinlenin, belki iyi hissedersiniz. Agri kesici alin bu seferlik. Genelde boyle agrili geciyorsa testere disli aslanpencesi cayini tavsiye ederim. Bu forumda tavsiye ettigim 100. kisi falan olabilirsiniz :KK70:

Uzun süredir görüşmüyormuşsunuz, şimdi gitmezseniz kadın bahane bulduğunuzu düşünür ayıp olur. Evet benim de regl dönemim zor geçiyor, özellikle ilk gün işyerindeysem dakikaları sayıyorum, araba dahi kullanamıyorum. Nişanlım bir ilaç veriyor bana ilk gün, o tamamen geçirmese de baya toparlıyor isterseniz özelden yazayım adını; onu için öyle gidin.

Adet kesmeyen agrı kesiciler var onlardan al iç ve git.

Back
X