Siz Olsanız Ne yapardınız?

Evet kurtuldum dedim çünkü onun için çok fedakarlık yaptım ama mutlaka tecrübe edeniniz olmuştur. Onun merhametli oluşunu temiz kalbini unutamadım bunun yaşlılığıda var

sıradan bir erkek arkadaşınızla muhabbetinizi sorun edip kavga gürültü çıkaran adamın merhametine inanıyor musunuz sahiden ya ?

Şöyleki sokakta gördüğü üşümüş bir çocuğu görünce gözleri dolan bir adamdı. Evet beni terkedip gitmeleri oluyordu ve bundan yorulmuştum ama ben onu hiç unutamamışım şimdi anlıyorum.
Yorumlarınız içiN teşekkür ederim 🥰

Kızlar günaydın
Yaptığım bir kaç yorumdan belki bileniniz vardır nişanlımdan ayrıldık onu sevmediğimi anladım.

nişanlımdan önce birlikte olduğum sevgilim beni çok üzmüştü, o bir bankada çalışıyordu, üniversite okurken aynı evde yaşıyorduk, sınıfta normal bir erkek arkadaşımla konuşmamı sorun ederdi. Her tartışmamızda kavga gürültü.

Son gidişindede bundan olmaz dedim ve başka biriyle beraber oldum belkide onu unutmam için. Onu hayatımın her alanından çıkarttım telefonunu engelledim. Bana ulaşmaya çalıştı yapmadığı kalmadı. Ama kabul etmedim

şimdi sorum şu nişanlımdan ayrıldım evet henüz çok erken bunu düşünmek için. Ama yukarıda bahsettiğim eski sevgilim aklıma geliyor.

sizce aramalımıyım, ne yapsamda benle iletişim kurmasını sağlasam?
Çok kıskançlıktan sorun çıkıyorsa bunu baştan konuşmalısınız bence. Araya başka biri girdikten sonra erkeklerin kabul etmesi zor gibi eğer hala seviyorsanız bence sosyal medyadan ekleebilir ya da mesaj atabilirsniz arada sevgi varsa herşeyin olacağına inanıyorum fakat nişanlınızı sorun edecektir bir de onu. Hayatında biri olup olmadığını öğrenmeniz lazım

Çok kıskançlıktan sorun çıkıyorsa bunu baştan konuşmalısınız bence. Araya başka biri girdikten sonra erkeklerin kabul etmesi zor gibi eğer hala seviyorsanız bence sosyal medyadan ekleebilir ya da mesaj atabilirsniz arada sevgi varsa herşeyin olacağına inanıyorum fakat nişanlınızı sorun edecektir bir de onu. Hayatında biri olup olmadığını öğrenmeniz lazım
İşte istediğim okumak istediğim buydu🥰 yani nasıl yapmalıyımın cevabını bulamıyordum.
Bende hatıra olarak bıraktığı bir eşyası var. Onu vermek için mesaj atsam?

Yapmayın. Kıskançlık yüzünden başınız bir daha mı bağlansın? Ayrıca engellediğiniz adama neden geri dönesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz şey sevgiden kaynaklanmıyor, umarım mantıklı bir düşünceye varırsınız.

Şöyleki sokakta gördüğü üşümüş bir çocuğu görünce gözleri dolan bir adamdı. Evet beni terkedip gitmeleri oluyordu ve bundan yorulmuştum ama ben onu hiç unutamamışım şimdi anlıyorum.

Nişanlımla birlikteyken onda hep seni aradım, geceleri gizli gizli ağladım, kıymetini anladım hatta seni sevdiğim için ondan ayrıldım de, psikopat olduğu kadar aptalsa kesin inanır 😎

Çarşamba üye olmuşsun seni yorumlarından nasıl bilelim :27:

Neyse nisanlımdan ayrıldım atraksiyona ihtiyacım var yazın o size koşar :27:

Bazısı da eski konusunu hatırlayınca kızıyor kimi de böyle herkes onu konuşuyor sanıyor, yaranamıyoruz şu konusahiplerine 😂😂

Bi de böyle saçma sapan eski problemli sevgiliye dönmek için yardım istiyor ciddi ciddi, adam kesecek onu vebal alıcaz tee Allahım ya

Sokakta usumus cocuk gorunce gozlerı dolan adam eee? Gırıp bir dukkandan mont alıyor muydu cocuga ya da yarım doner ekmek falan? Yoo
Eee?
İkisinin arasındaki baglantı ne?

Bazısı da eski konusunu hatırlayınca kızıyor kimi de böyle herkes onu konuşuyor sanıyor, yaranamıyoruz şu konusahiplerine 😂😂

Bi de böyle saçma sapan eski problemli sevgiliye dönmek için yardım istiyor ciddi ciddi, adam kesecek onu vebal alıcaz tee Allahım ya
10 yılı gecti burdayım ben tanınıyorum demiyorum kendime :70:

Sokakta usumus cocuk gorunce gozlerı dolan adam eee? Gırıp bir dukkandan mont alıyor muydu cocuga ya da yarım doner ekmek falan? Yoo
Eee?
İkisinin arasındaki baglantı ne?

Hava soğuk diye gözleri dolmuştur ya bizimki merhamet sanıyor 😃 Normal arkadaşıyla konuşturmuyor onu da merhamet sanıyor , genel olarak kavramları sıkıntılı 😐

Bence arayın. Sonuçta merhametli erkek zor bulunuyor

Zaten iyi sorunsuz bir ilişki olsaydı ayrılmazdınız değilmi ?neden halen başınızı agrıtma derdindesiniz..biraz zaman verin kendinize ne istediğinize emin olduktan sonra adım atarsın..

Sevmem böyle ergence lafları ama bu neyin kafası demek istiyorum. Durun biraz nadasa bırakın kendinizi. Ne hayal ediyorsunuz eski erkek arkadaşınızla iletişime geçtiğinizde kollarını açıp sizi kucaklamasını mı. Erkek mi yok, illa ki hayatınızda birimi olacak. Bir ilişkide en çok fedakarlığı erkek vermeli.

Back
X