Siz olsanız ne yapardınız ?

Benim bu konuda kolay bir kuralim var. Ne olursa olsun cekirdek aile olarak tatil yapiyoruz. Onun yaninda baska isler olursa yapilir, ama aile yaninda tatil yapilmaz. Is yapiliyor genelde. Esimde evde olsa mesela muhakkal yapilacak birseyler bulur kendine, ne onun icin tatil olur ne bize. O yüzden size tavsiyem bundan sonra bütün süreci aile yaninda planlamayin..annesi kislik yapmak icin fazla yasliysa artik yapmasin. Kimse sizi bu konuda zorlayamaz. Esinizde yok illaha yardim edelim.diyorsa tek basina gidip tencere basina gecsin. Sinir oluyorum böyle hem calisip hem ev cekip ceviren kadinlara cöreklenlere

Yeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum

Ayni vicdani ailenize gidip onlari gormek yerine kv.ye kislik yaparken de yapiyor musunuz? Yoksa bu ama esim kizmasin, esim ve ailesi beni kotu gormesin gibi bir durum mu?

Yeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum
Kendi ana babanıza neden vicdan yapmıyorsunuz? 3 hafta tatilin 2si geçmiş hala oradasınız.. Yeni evlisiniz tmm da ne alaka illa ileriki senelerde zıvanadan çıkıp cinnet mi geçirmek lazım? Nys iyi eş olmak iyi gelin olmaktan geçer zaten. Her işe koşturup, bol bol kışlık hazırlayın..

Yok trip atmazlar açıkcası kötü niyetli değiller gitmek istiyorum demem yeterli ancak ben vicdansızlık mı yapıyorum yaşlı insanlar diye kararsız kalıyorum
hayir, sonucta surekli sizinle yasamiyorlar. simdi sinirlarinizi cizmezseniz, bir sure sonra onlara karsi ofkeyle dolacaksiniz, araniz bozulacak.

İlk iki sene falan ben de yaşadım bunu. Sonra postayı koydum. Şimdi çocukları görsünler diye üç gün falan kalırım on beş günde o kadar. Yarın size geçelim hayatım diyecek objektif beyinler bize denk gelmedi napalım

Neden bir haftada olsa doğru düzgün tatile gitmediniz işleriniz bu kadar uzatmasaydınız

Ayni vicdani ailenize gidip onlari gormek yerine kv.ye kislik yaparken de yapiyor musunuz? Yoksa bu ama esim kizmasin, esim ve ailesi beni kotu gormesin gibi bir durum mu?
Göstermeye çalışıyorum annem çalışıyor akşamları evde sadece babam ve kardeşim yok. Kışlarları kayınvalidem kendine değil bize yapıyor belki bu da kendimi borçlu hissettiriyor bilemiyorum. Eşim ya da ailesinden çekincem ya da kendimi ispatlama çabam yok nitekim 20 yaşında da değilim. Önyargılarınızı bırakırsanız konunun vicdanımla çelişmem olduğunu görürsünüz

Benimde ilk senem eşimde arada kalıyor tek çocuk yaşlı ebeveynler ona da kıyamıyorum.

Benimde ilk senem eşimde arada kalıyor tek çocuk yaşlı ebeveynler ona da kıyamıyorum. Dün konuştuk aslında biz m
hayir, sonucta surekli sizinle yasamiyorlar. simdi sinirlarinizi cizmezseniz, bir sure sonra onlara karsi ofkeyle dolacaksiniz, araniz bozulacak.
Haklısınız dışarıdan durumumu görmek için açtım konuyu.teşekkür ederim

Beni yetiştirip büyüten aileme sırf evlendim ve tarhana yapacağım diye doğru düzgün kalmaya gidemiyorsam asıl buna vicdan yaparım . Siz vicdan yapmıyorsunizbence ya cici gelin olmak istiyorsunuz ya da eşinizden korkuyorsunuz

Isteksiz kocada sökmez bu.

Aileleriniz ay i memleketliyse gidin 5 gun 10 gunde kendi anne izde klain siz niye illa kv evinde kaliyosunuz ?

Cici gelin Teşekkür ederim

Konuyu ailemin yanına geldikten sonra yanlış mı yapıyorum acaba diye açmıştım. Yorumlarınız için teşekkür ederim ve vicdanım rahatladı. Sorunumu çözmek adına da eşimin benden önce memlekete gelip ailesine yardım etmesi ve benim iznimde de beraber tatil yapıp eşit sürelerde ailelerde zaman geçirip dönmeyi planladım İnşallah dilediğim gibi gerçekleşir. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Yoo ben hic onyargili degilim. Benim kv.dem bana kislik yapmiyor mesela, yapsa istemem, zoraki sirf kendi istedigi icin yaparsa ona karismam yapsin ama ben o kisliklari alip yemem. 20 yasinda degilseniz vicdan yapmak yerine butun tatilinizi es ailesi ile gecirmezdiniz.kv. geleceksiniz diyor ikiniz gelip gideceksiniz diye israr ediyor yazmissiniz. Bunu bana ne esim ne kv.dem dayatamaz mesela nasil oluyor da siz buna izin veriyorsunuz. Sonra konu bizim onyargilarimiz oluyor.

Eşe kalsa hep ailesinin yanında zamanı geçirir burda söz hakkı sende olmalı. İstemediğini açık açık söylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…