- 3 Şubat 2018
- 25.778
- 110.911
- 598
Ama eşiniz tek karar veriyor belli ki.Kendim karar veremiyorum ki
Tarhanayo da marketten alsınlar. Vicdan yapacak durum yok. Siz evlenmeden napıyorlarmış? Sizin evlenme nedeniniz annehe kışlık yapmak mı?Yeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum
Yeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum
Kendi ana babanıza neden vicdan yapmıyorsunuz? 3 hafta tatilin 2si geçmiş hala oradasınız.. Yeni evlisiniz tmm da ne alaka illa ileriki senelerde zıvanadan çıkıp cinnet mi geçirmek lazım? Nys iyi eş olmak iyi gelin olmaktan geçer zaten. Her işe koşturup, bol bol kışlık hazırlayın..Yeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum
Sizin aileniz baya genç dinç o zaman size ihtiyaç ya da özlem hissetmiyorlar demek kiYeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum
hayir, sonucta surekli sizinle yasamiyorlar. simdi sinirlarinizi cizmezseniz, bir sure sonra onlara karsi ofkeyle dolacaksiniz, araniz bozulacak.Yok trip atmazlar açıkcası kötü niyetli değiller gitmek istiyorum demem yeterli ancak ben vicdansızlık mı yapıyorum yaşlı insanlar diye kararsız kalıyorum
Neden bir haftada olsa doğru düzgün tatile gitmediniz işleriniz bu kadar uzatmasaydınızsağlıkçıyım aynı zamanda doktora öğrenimimi yürütüyorum.yaklaşık bir yıl önce evlendim eşim öğretmen. Kısaca giriş yaptıktan sonra…
Yaz döneminde malum eşimin uzun tatili var ancak benim yıllık iznim çok daha kısa ikimizin memleketi aynı yaz dönemi belediye vb kurumlarda işlerimizi halletmek için 3 hafta kadar iznimizi memlekette geçirelim dedik. Devlet dairelerinde eşim ve ailesinin işleri bitsin diye 2 haftadır kayınvalidemlerde kalıyoruz ara ara benim aileme uğradık. Ben bu süre içinde çok gerildim benim tatilim 20 gün bu sürede ailemle zaman geçiremiyorum, kayınvalidem yaşlı ev işlerine yardım edeyim diye mesela tarhana vb anneme geçmiyorum ama benim komşularım var şöyle yaptım böyle yaparım diyor kısaca bana minnet etmiyor buna rağmen eşimde illa bizde kallalım diye ısrar ediyor. Ben yaklaşık pandemi başından bu yana yoğun çalışıyorum okul, iş, ev hepsini yürütüyorum ve çok yoruldum. Tatil planı yapamadık resmi işleri halledelim diye. 2 haftadır tatilden hiç birşey anlamadım.
Haksızlık mı yapıyorum yoksa fedakarlık mı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Göstermeye çalışıyorum annem çalışıyor akşamları evde sadece babam ve kardeşim yok. Kışlarları kayınvalidem kendine değil bize yapıyor belki bu da kendimi borçlu hissettiriyor bilemiyorum. Eşim ya da ailesinden çekincem ya da kendimi ispatlama çabam yok nitekim 20 yaşında da değilim. Önyargılarınızı bırakırsanız konunun vicdanımla çelişmem olduğunu görürsünüzAyni vicdani ailenize gidip onlari gormek yerine kv.ye kislik yaparken de yapiyor musunuz? Yoksa bu ama esim kizmasin, esim ve ailesi beni kotu gormesin gibi bir durum mu?
Benimde ilk senemİlk iki sene falan ben de yaşadım bunu. Sonra postayı koydum. Şimdi çocukları görsünler diye üç gün falan kalırım on beş günde o kadar. Yarın size geçelim hayatım diyecek objektif beyinler bize denk gelmedi napalım
Üstünlüğe geçmezseniz bari eşitliği sağlayın, siz de yumurtadan çıkmadınızBenimde ilk senemeşimde arada kalıyor tek çocuk yaşlı ebeveynler ona da kıyamıyorum.
Benimde ilk senemİlk iki sene falan ben de yaşadım bunu. Sonra postayı koydum. Şimdi çocukları görsünler diye üç gün falan kalırım on beş günde o kadar. Yarın size geçelim hayatım diyecek objektif beyinler bize denk gelmedi napalım
Kendi ana babanıza neden vicdan yapmıyorsunuz? 3 hafta tatilin 2si geçmiş hala oradasınız.. Yeni evlisiniz tmm da ne alaka illa ileriki senelerde zıvanadan çıkıp cinnet mi geçirmek lazım? Nys iyi eş olmak iyi gelin olmaktan geçer zaten. Her işe koşturup, bol bol kışlık hazırlayın..
Haklısınız dışarıdan durumumu görmek için açtım konuyu.teşekkür ederimhayir, sonucta surekli sizinle yasamiyorlar. simdi sinirlarinizi cizmezseniz, bir sure sonra onlara karsi ofkeyle dolacaksiniz, araniz bozulacak.
Beni yetiştirip büyüten aileme sırf evlendim ve tarhana yapacağım diye doğru düzgün kalmaya gidemiyorsam asıl buna vicdan yaparım . Siz vicdan yapmıyorsunizbence ya cici gelin olmak istiyorsunuz ya da eşinizden korkuyorsunuzYeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorum
Isteksiz kocada sökmez bu.İlk sene benzer birşey oldu. Bende eşime böyle olacaksa ben ailelerin yanında tatil geçirmek istemiyorum. Benim için tatil değil bu,yoruluyorum demiştim.
Tabi yorgunluğum yüzünden isteklerini yapmadım her akşam başbaşa kalınca da oram ağrıyor buram çok kötü diye diye beynini yedim
Sonuç artık iki aileye eşit zaman dilimi ayırma ve gittiğimizde suya sabuna dokundurmama
Cici gelinBeni yetiştirip büyüten aileme sırf evlendim ve tarhana yapacağım diye doğru düzgün kalmaya gidemiyorsam asıl buna vicdan yaparım . Siz vicdan yapmıyorsunizbence ya cici gelin olmak istiyorsunuz ya da eşinizden korkuyorsunuz
Göstermeye çalışıyorum annem çalışıyor akşamları evde sadece babam ve kardeşim yok. Kışlarları kayınvalidem kendine değil bize yapıyor belki bu da kendimi borçlu hissettiriyor bilemiyorum. Eşim ya da ailesinden çekincem ya da kendimi ispatlama çabam yok nitekim 20 yaşında da değilim. Önyargılarınızı bırakırsanız konunun vicdanımla çelişmem olduğunu görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?