Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavga etmeden net bir sekilde istediginizi soyleyin. esinize ben annemlere de gitmek istiyorum, su gun onlara gececegim, deyip gecin. kayinvalidenize de acik acik, anne guzel vakit gecirdik, sagolun, ben annemleri de ozledim, yarin gidiyorum deyin. kavga cikartmadan net bir sekilde soylerseniz, ve bunu da tripli yapmazsaniz, ilk kavgayi cikaran suclu olur. o kisi siz olmayin. hatta trip atacaklarsa ayni gun soyleyin, sonra da gecin annenize.sağlıkçıyım aynı zamanda doktora öğrenimimi yürütüyorum.yaklaşık bir yıl önce evlendim eşim öğretmen. Kısaca giriş yaptıktan sonra…
Yaz döneminde malum eşimin uzun tatili var ancak benim yıllık iznim çok daha kısa ikimizin memleketi aynı yaz dönemi belediye vb kurumlarda işlerimizi halletmek için 3 hafta kadar iznimizi memlekette geçirelim dedik. Devlet dairelerinde eşim ve ailesinin işleri bitsin diye 2 haftadır kayınvalidemlerde kalıyoruz ara ara benim aileme uğradık. Ben bu süre içinde çok gerildim benim tatilim 20 gün bu sürede ailemle zaman geçiremiyorum, kayınvalidem yaşlı ev işlerine yardım edeyim diye mesela tarhana vb anneme geçmiyorum ama benim komşularım var şöyle yaptım böyle yaparım diyor kısaca bana minnet etmiyor buna rağmen eşimde illa bizde kallalım diye ısrar ediyor. 2 haftadır tatilden hiç birşey anlamadım. Haksızlık mı yapıyorum yoksa fedakarlık mı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Kayınvalidem gelicekseniz ikiniz gelip gidin diye ısrar ediyor malesef.Eşiniz sizin tatiliniz başlamadan önce ailesine gidip devlet daire işlerini, kışlık hazırlığı vs halletseymiş keşke. Siz de bir iki gün kalır sonra istediğiniz gibi tatil yapardınız..
Ahahhahaha e ozaman gelmiyoruz bu sene deseydiniz.Kayınvalidem gelicekseniz ikiniz gelip gidin diye ısrar ediyor malesef.
Yok trip atmazlar açıkcası kötü niyetli değiller gitmek istiyorum demem yeterli ancak ben vicdansızlık mı yapıyorum yaşlı insanlar diye kararsız kalıyorumkavga etmeden net bir sekilde istediginizi soyleyin. esinize ben annemlere de gitmek istiyorum, su gun onlara gececegim, deyip gecin. kayinvalidenize de acik acik, anne guzel vakit gecirdik, sagolun, ben annemleri de ozledim, yarin gidiyorum deyin. kavga cikartmadan net bir sekilde soylerseniz, ve bunu da tripli yapmazsaniz, ilk kavgayi cikaran suclu olur. o kisi siz olmayin. hatta trip atacaklarsa ayni gun soyleyin, sonra da gecin annenize.
Kayınvalidem gelicekseniz ikiniz gelip gidin diye ısrar ediyor malesef.
O zaman bolun günleri 10 gün birinde 10 gün birinde kalın arada 4 5 günlüğüne de tatile gidin. Bi onlar mi aileymis yani nedir bu kadar ısrarKayınvalidem gelicekseniz ikiniz gelip gidin diye ısrar ediyor malesef.
Kendim karar veremiyorum kiAhahhahaha e ozaman gelmiyoruz bu sene deseydiniz.
Sizin ailenize vicdansızlık olmuyor mu bu durum peki? Sizi geçtim , Bence kendi ailenize haksizlık ediyorsunuzYok trip atmazlar açıkcası kötü niyetli değiller gitmek istiyorum demem yeterli ancak ben vicdansızlık mı yapıyorum yaşlı insanlar diye kararsız kalıyorum
Onu anladım zaten. Ne kadar üzücü.. Yetişkin meslek sahibi insansınız. Dilediğiniz gibi tatil yapmak hakkınız.Kendim karar veremiyorum ki![]()
Sizin ailenize vicdansızlık olmuyor mu bu durum peki? Sizi geçtim , Bence kendi ailenize haksizlık ediyorsunuz
Yeni evliyiz. Yaşlı olmasalar inanın çok rahat karar veririm ama malesef vicdanım ve aklım arasında kalıyorumOnu anladım zaten. Ne kadar üzücü.. Yetişkin meslek sahibi insansınız. Dilediğiniz gibi tatil yapmak hakkınız.