Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar daha öncede anlatmıştım kaynanamla konuşmuyoruz çünkü çok saygısızlıklar yaptı etti neyse
Şimdi yakın zamanda çok yakın bi akrabalarının sözü var ve çok kalabalık olmayacakmış sadece en yakınlar bizde davetliyiz onlarda
Siz olsanız gidermiydiniz yoksa yüz yüze gelmemek için gitmemezlikmi yapardınız
Gitmezdim, ama nereye kadar karşılaşmadan duracaksınız o da var.

sonuçta o tek değil her zaman ortak alanlarınız olacak,önemli olan bu ortak durumlarda nasıl davranmanız gerektiğini ayarlamak
mesafeli olrsunuz ,olaki aranızdakileri bilmeyenlere denk geldiyseniz dil ucu onların yanında konuşmanız gerekrse konuşursunuz ,hepsi okadar

Merhaba arkadaşlar daha öncede anlatmıştım kaynanamla konuşmuyoruz çünkü çok saygısızlıklar yaptı etti neyse
Şimdi yakın zamanda çok yakın bi akrabalarının sözü var ve çok kalabalık olmayacakmış sadece en yakınlar bizde davetliyiz onlarda
eşimi tek bırakmam, giderdim

Giderdim kesinlikle. Ama muhattap olmazdım konuşmadığım kişilerle.
Ölesiye kinciyim.

gideceğim etkinlikte güzel yemek varsa giderdim. Ben ne rahatsız olayım, o benden rahatsız olsun

Ben de gitmek istemezdim sanırım.
Çok iyi anlıyorum.

Sanırım gitmezdim de.

Hoşlanmadığım biriyle aynı ortamda bulunup etrafa öyle “haha hihi huhu” yapamıyorum.

Evde söz demek az insan ve sizin için çok gerilim demek.
Tahmin edebiliyorum nasıl gitmek istemediğinizi ben de 1 seneyi geçmiştir görüşmüyorum kv ile.
Neyse ben olsam gitmezdim.
Çünkü kanım çekilir ruhum emilir o ortama gitsem. Kalabalık düğün vs olsa ortada kaynar herkes ama aynı masada az kişiyle çok gergin olur ortam bence.

Herkesin görüşüne saygı duyarım ama sanırım ben de gitmek istemezdim karşılaşmamak için.keske ben de küssem ya kv ile ne güzel 😅 her nasip vaktine esirdir bekliyoruz bakalım🤣

Evde söz demek az insan ve sizin için çok gerilim demek.
Tahmin edebiliyorum nasıl gitmek istemediğinizi ben de 1 seneyi geçmiştir görüşmüyorum kv ile.
Neyse ben olsam gitmezdim.
Çünkü kanım çekilir ruhum emilir o ortama gitsem. Kalabalık düğün vs olsa ortada kaynar herkes ama aynı masada az kişiyle çok gergin olur ortam bence.
Ben de öyle düşünüyorum,konuşmuyor olsaydım hiç politik davranamazdım,gerim gerim gerilirdim aynı ortamda,çatlatircasina gülüp eglenemezdim.Yapabilenlere helal olsun ne diyeyim😁

Ben de öyle düşünüyorum,konuşmuyor olsaydım hiç politik davranamazdım,gerim gerim gerilirdim aynı ortamda,çatlatircasina gülüp eglenemezdim.Yapabilenlere helal olsun ne diyeyim😁
Aynen kan kusup kızılcık şerbeti içtim yapamam. Zaten suratımdan duruşumdan belli olur eğreti kaldığım 🤣
Hiç gitmeyip ortamda sırıtmamak daha iyi 😌

Ben de gitmek istemezdim sanırım.
Çok iyi anlıyorum.

Sanırım gitmezdim de.

Hoşlanmadığım biriyle aynı ortamda bulunup etrafa öyle “haha hihi huhu” yapamıyorum.
Bende öyleyim yapmacık olmak bana göre değil bi insanı ya seviyorsunuzdur yada sevmiyorsunuzdur yalandan seviyormuş gibi yapamam elimde değil

Barışın demedim ki.Soruyu yanlış anladınız. Barışma ihtimali yoksa gidip afişe ederdim küs oldugumuzu. Herkes bilsin.
kusura bakmayın yanlış anlamışım ama yani ben gergin ortam sevmiyorum o yüzden gidip birilerinede küstüğümüzü bildirmek istemem gerek görmüyorum o insanla küssem ne küsmesem ne açıkcası o kadar umrumda değilki

kusura bakmayın yanlış anlamışım ama yani ben gergin ortam sevmiyorum o yüzden gidip birilerinede küstüğümüzü bildirmek istemem gerek görmüyorum o insanla küssem ne küsmesem ne açıkcası o kadar umrumda değilki
Onların umrunda ama. Hem siz niye geriye çekeceksiniz ki kendinizi?

Giderim ama yüz göz olmam.

Böyle ortak yakinlarin ortaminda aynı masada karşılıklı yemek yemiştim selam vermedigim gorumcemle.😄
Ama ben zaten çoğu yerde çatlarcasina gülen bir tip değilim kolay kolay tam bir poker yüze sahibim.😀 O nu görmezden gelip gayet milletle sohbet etmiştim.

Back
X