Maalesef imkanlarınızı yine kendiniz oluşturcaksınız herşeyden önce iş . İş yoks para yok para yoksa özgürlük yok .Mutsuz bir evlilik, sevmediğin bir eş, iki çocuk,meslek yok para yok gidecek yerin yok ne yapardınız ?
Çımaz sokak işte dör tarafı da dört duvarla kaplıMaalesef imkanlarınızı yine kendiniz oluşturcaksınız herşeyden önce iş . İş yoks para yok para yoksa özgürlük yok .
Elimden gelen bişey olsa suratına bakmam zatenAllah yardımcınız olsun. Elinizden ne geliyorsa yapıp boşanma mücadelesi verirseniz iyi olur
Boğulacak gibi hissediyorum boğazımda bi yumru var konuşsaa olmuyor konuşmasa olmuyor boğuyor sanki içim öfke dolu pişmanlık dolu hele ki anneme karşıAllah yardımcınız olsun. Elinizden ne geliyorsa yapıp boşanma mücadelesi verirseniz iyi olur
en başta seviyordum yalan yok ama yıllar geçtikçe yaşadığım şeyler beni bitirdiBir işe girer ayaklarımın üzerinde durmaya başladığımda çocuklarımı alır boşanırdım
Nafaka artı kendi kazandığın bi şekilde
Su akar yatağını bulurdu
Da neden sevmiyorsunuz
Ne yaşadınen başta seviyordum yalan yok ama yıllar geçtikçe yaşadığım şeyler beni bitirdi
Sizi üzmek istemiyorum ama maalesef birçok kadının durumu aynı kendi parasını kazanmadan evlenen veya evlendikten sonra çocuktan sonra işini bırakan kadınların bir süre sonra bu duruma düştüğünü görüyoruz. Mesela bir komşum var 2 çocuğu var boşandı ve 2 senedir ayakta kalmaya çalışıyor ne iş bulsa yapıyor nereye kadar o da bilmiyor. İşsizlik en zoru Allah kimseyi sınamasın . Siz yurtdışında değil miydiniz orada şartlarınız farklı olur diye umuyorum dÇımaz sokak işte dör tarafı da dört duvarla kaplı
En başta sevmiştim hemde çok sevmiştim yıllar geçtikçe yaşadıklarımı düşündükçe bitti bende koca bir pişmanlık aldı yeriniHiç mi sevmediniz eşinizi? Yoksa sonradan mı oldu? İki tane çocuğunuz var sonuçta.
Evet yurtdışındayım ama daha yeniyim ben burda yani çok bişey bilmiyorumSizi üzmek istemiyorum ama maalesef birçok kadının durumu aynı kendi parasını kazanmadan evlenen veya evlendikten sonra çocuktan sonra işini bırakan kadınların bir süre sonra bu duruma düştüğünü görüyoruz. Mesela bir komşum var 2 çocuğu var boşandı ve 2 senedir ayakta kalmaya çalışıyor ne iş bulsa yapıyor nereye kadar o da bilmiyor. İşsizlik en zoru Allah kimseyi sınamasın . Siz yurtdışında değil miydiniz orada şartlarınız farklı olur diye umuyorum d
3 seneden fazla olmuş canım ben mi yanılıyorum ?Evet yurtdışındayım ama daha yeniyim ben burda yani çok bişey bilmiyorum
Şu anki yaşadığım ülkede yeniyim daha önce almanyadaydık doğru hatırlıyorsun aslında ama benim belirtmediğimden dolayı farklı anlaşılmış3 seneden fazla olmuş canım ben mi yanılıyorum ?
Evet gidiyorum şu an devam eden bi kursum varLisan kursuna gittiniz mi? Aslında çaresiz değilsiniz ama yuvam dağılmasın kafasındaysanız yerinizde sayarsınız. Telefonunuzda online çeviri programı var, gidin en yakın gemeinde ye. Yazın ve tercümesini gösterin size yardım ederler. Türkçe bilen biriyle görüştürürler, hukuki haklarınız ne söylerler ama siz gidip de bunları yapmak ister misiniz? Günün sonunda milletin uğraşları boşa gidiyor. Karar vercek ve hayatınızı değiştirecek olan sizsiniz. Kimseden mucize beklemeyin.
O kadar haklısınız kiİş iş iş. Bir kadınının kendine yaptığı en büyük kötülük işsizlik, uğraşsızlık. Sadece para için iş değil mental sağlık için, birey olabilmek için, özgür olabilmek için, saygı görebilmek için… liste uzar gider. Sizin durumunuzda iş olmayacaksa mutlaka bir uğraş bulun. Dil kursu, çeşitli platformlarda yaşadığınız ülkedeki Türklerle olan aktiviteleri öğrenip onlara katılmak vs. Zamanla zaten belki de çok az bir dil bilgisiyle bile çalışabileceğiniz bir iş bulabilirsiniz. Çocuklar küçükse bu zamanı sosyalleşerek, kendinizi geliştirmeye çalışarak değerlendirin. Oturup kocamı sevmiyorum, bana şunu yaptı, ben böyle böyle şeyler yaşadım diye düşünerek kendinize zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Hareket hareket hareket. Boş duranı Allah bile sevmezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?