:)
iste aslinda bu hayatta biraz cirkef olmak gerekiyor bence gerisini dusunmeden azina geleni sayip rahatlamak gerek ama karektr meselesi iste canim .
Esim durumun tamami ile farkindaki o hayat kadini kelimesini cikarabildi azindan ki benim esim hayat kadinina bile hayat kadini diyemez oyle bir insan ...
dedigin gibi sakin olacam daha kotu gunlerimde oldu esimin farkinda olmadigi zamanlarda vardi bu yine en iyi halim...
onlarla zaten konusmuyorduk epeydir canim nette ama demekki bir bomba hazirlamislarki rahatlardi cdyi bekliyorlardi elimize ulasmasini demekki :)
aslina bakarsan iyide oldu kendi kuyunu kazmak boyle bir sey olsa gerek 1. esimin gozunu tamami ile acti igrencligini sergiledi 2. elimde onu alttan alttan tehtit etmek icin bir sebep ve yani sira bir belge verdi :)
( onemli kismida yazmadi buarada eltim ailesinin yasadigi sehire gidince kapali istanbula donunce acik sacik eglence mekanlarinda gezen bir insan :) videoda bu kayitlarda var yani simarik hareketlerinin yani sira basinda ortusunun olmadiginida gorecek babasi zaten boyle bir kizdanda ne bekliyorsunki dimi eltimin gecmisini anlatsam agzin acik kalir kimse dort dortluk degil ama bu kiz felaket birsey neyse... onemli olan bana yaptiklari ve yapmaya calistiklari...
ama tehtit olayi dusununce bile cok egleniyorum ben

hosuma gitti cidden yapacam bunu birazda o rahatsiz olsun
benim huyuma gelince daha dort dortluk tanimiyor emin ol korkacaktir

hehe tanisali bir iki yil oldu en fazla ama ben hic samimi olmadim o yuzden kestiremez yani yaparmi yapar der uzak durur gibi geliyor
neyse en kisa zamanda video konusunu acip santajimida yapacam snrada ben oturup izlicem birazda o rahatsiz olsun bakalim nasilmis ugrasmak

kendimi yaprak dokumundeki ferhundeye benzettim

hehe ama inanki dusuncesi bile cok hosuma gidiyor :)))