Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçekcım alah yardımcın olsun
gıdecegın yerı erteleme
emınım sana faydası olacaktır
dahada rahatlayacaksın emınım
sakın ol cnm
muhabbet kusum cok tatlı hıkom,konusuyor
dogumuma 1 hafta kaldı
bana vermezmısın dıyor daha duna aksam
benden esırgıyormusun dıyor
son 2 3 gundur devamlı ıstıyor
bana o kusu daha yavru ıken eşim hedıye ettı 2,5 senedır bende
dedım baba sana baska alalım bunu vermem
ben bunu ıstıyorum demesınmı
allahtan eşim bende n habersız para falan vermıyor
sende yenı evlısın sanırım cnm
,merak etme bu erkeklerın zamanla aklı basına gelıyor
benım 3 yılım bıtecek yakında
eşim aılesıne hıc laf ettırmezdı
ama şu 6 aydır her ıstedıgımı soyluyorum
,ve eşim cok uzuluyor cunku haklı cıkıyorum
ve benden baska kımsesı olmadıgını anladı
bıraz sabır kızlar
aynen hosuna gidiyor belliki ah canim arkamda beni koruyacak bi kocam olsa bende gosterirdim disim yeter artik diyip ama kocam sahip cikacabilecek bir erkek degil ben erkek olmaliymisim o kadin!
sinirden hastalaniyorum agliyorum sizliyorum ama kocam hala tepkisiz :)))
canim benim sakin kendini sinir stress hastasi yapma. insan sagligini bozan en buyuk etken stress...ben esimin yanina gelmek icin vize beklerken ve babamin vefati falan derken o kadar cok stress yaptim ki pigment kaybi problemi cikti bende...tamamen psikolojik dedi bir doktor...aman haa sakin stress yapma, kendi kendine telkinlerde bulun, kendini rahatlatmaya calis bir sekilde. esin eninde sonunda yola gelecek ben buna inaniyorum
gozun aydın çiçekçım
bak bıraz sakın sabırlı davrandın
mukafatın ne buyuk oldu,
boyle devam eder inşallah...
öpuyorum seni...dogum zamanım geldı cattı....
lutfen bana dua edermısın...[/QUOTEs
sagol canim hakliymisiniz sabirli ve sakin olmam gerekiyormus bakalim insallah busekilde devam edr.
benimde aklimda sen vardin aceba dogurdunmu diye dusunuyordum ama degilmis dua ederim canim hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucgina insallh kolay bi dogum olur iyi hos kolay veya zor bebegini kucagina alacaksin herhade o acilari unutur gidersin canim eminim cok iyi bir anne olacaksin esinde cok iyi bir baba biran once kavusursunuz insallah oglunuza.kendine cok iyi bak bol bol dinlen doguma kadar
kizlar artik yavas yavas kurtuluyorum eltimden kayninvalidemden galiba.
esim herseyin farkina varmaya basladi hemde herseyin
annesi ile gecen konusmalalarina sahit oldum ve esim annesine keske sende cicegin annesin bana davrandigi gibi davransanda anne kiz gibi olsaniz dedi :)
annesi ise sadece dunurumu severim seni buyuk olarak ona emanet ettim cicek burda olsa idi oda bize emanet olacakti dedi:)
ve eltim konusu esim telefon acti yilbasi gunu ve ertesi gunu bunlar eglence mekanlarinda sesi bisekilde annesine bagirdi iki gerizekalinin yani kaynimin ve eltimi demek istiyo onlarin peslerine takilip nerelerde geziorsun sen dedi kapadi teli :))
bende dedim bunu demek istiyordum iste o kiz geldi geleli ugursuzluk dolaniyor heryerde konustuk hak verdi artik tabi bende bu konudan dolayi kavga etmiyorum sakn davraniorum daha fazla kirmak isteiyorum ama onun herseyin farkinda olmasi cok guzel ":)))
Benim aklımda da sen vardın, ne yaptı acaba bu kız diyordum ki ben soramadan sen yazmışsın, hem de pek güzel şeyler yazmışsın. Senin adına çok mutlu oldum. Gözündeki o perde bir nebze olsun kalkmışsa sonrası için korkma artık, her yaptığına bu açıdan bakar bence.
2010 çok güzel geldi be. askitom_85 de hayırlısıyla nur topu gibi bir bebek dünyaya getirsin bir de :Saruboceq:
evet canim inanki cok guzel geldi cunku cok sinirlerim bozulyordu esimin bu durumu fark etmemesi beni deli ediyordu artik herseyi goruyor canim :))
cok rahatladim gercekten ben artik eltim olacak o igrenc insan sinirlerimi bozamayacak konussa bile esimle yalaka bisekilde esim ne oldugunu biliyor onun cok guzel bisey cidden :)))
olay esinin ailesi filan degil biliyormusun daha cok insanin sinirini bozan esinin seni tutmamasi korumamasi ki artik bizde bu olay ortadan kalkti herhalde yavas yavas evliligimiz oturuyor zamanla daha guzel olacak insallah hersey
Ailesinin, elâlemin, ve de çok ayrı bir kategoride incelenmesi gereken o fingirdek hatunun tutumu ne olursa olsun, yuvanızda mutlu olabilmek için dengeleri siz kuracaksınız. Ve eşin de artık bu konuda sana yardımcı olacak. Kaba bir tâbir, ama maymun gözünü açtı derler, hadi bakalım.
Allah daha beterlerinden saklasın.:Saruboceq:
amin canim zaman zaman suphelensemde gercekten maymun gozunu acmis herseyin farkinda :))
Merâk ettim, ama cevap vermesen de sen bilirsin, özelinizdir, bir şey diyemem.
Ne olmuş ki birden böyle gözleri açılmış? Durduk yere olmamıştır sanırım?