- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
bayanlar sizden yardım istiyorum. ben nişanlıyım. herseyı herkesi karısma alarak nısanlandım. aılem nişanlımı cok seviyor ama annem tarafı istemediler beni uzaga vermeyi annemde kızım istiyosa veririm dedi ve herkesle küstü yınede verdi beni. ama simdi nişanlımla cok kötüyüz. 2 sene olmak uzere ama hiç umrunda degılım. küsmüşüm kırılmısım umrunda degıl. gunlerce aramıyor kızdımı. nasıl bu kadar katı olabiliyor. ben niye yapamıyorum. beni sevmiyor artık ole hıssediyorum. belkide hiç sevmedi ben hayal dünyasında yaşadım. bı sıkıntım olsun bı tokatta o atıyor. ben sana demiştim falan filan. hiç arkamda durmuyor. benim ailemden şikayetçi. evet benim annem bi kere kötü bişey dedi inkar etmiyorum. nişanlım haklıda orda kırılmakta. ama benim aileme düşman gibi konusması o kadar kırıyor kı beni. ben onunla hayatımı birleştirmek istiyorum. bole bi ilişkiyle yapabilirmiyim sizce. 2 senede hiç süpriz beni cok heycanlandırıcak bişey yapmadı. ewlenme teklıfım dısında. neden yapmadıgını sordugumda çalışıyorum ben diyor.herkez çalışıyor. eşine ilgi gösterenler nasıl zaman buluyor? bu anlattıklarım daha birkaçı nolur bana yardımcı olun cok seviyorum çok ama hergün tükeniyorumm.