Böyle cahil Bir kadının Bile Bile gelini olmanın hiçbir mantığı yok.. aşk, sevgi Bi yere kadar.. sözlün yanında olsa ve annesinin hatasını kabul edip annesine tepki gösterse aldırma derdim ama sözlünde de iş yok.. Benim sözlüm annesi Bir kere tlf da Benle soğuk konuştu diye ortaliği ellialtıya verdi.. her zaman haklının yanında olmak zorunda.. o annesiyse sen de sözlüsü, evleneceği hayatı paylaşacaği insansın.. sana ve ailene resmen iftira atılmış ve adamın savunması gerçekten çook komik " tv lerde gördü etkilenmiştir." sonrasında ise "anneme cahil diyemezsin.. küfür oğlu küfür.." e annen tv den etkilenip gelinine Büyücü muskacı muamelesi yaparken cahil olmuyor öyle miii ??? vay beee... yerim Ben Bunların erkeklikerini.. analarını ayrı yerim.. kimsiniz ki siz ? sende de hata var.. koparacaktın oracıkta kıyameti siz ne demek istiyorsunuz nasıl Bir iftira Bu diye.. azıcık cazgır olacaksın yaaa.. laf söyletmeyeceksin hele de ailene hele de ailene.... duyduğun halde susmuşsun... asla susmazdım yaaa, söz değil düğün günümde yapılsın Böyle Bir saygısızlık yemin ederim çıtır çıtır yerim o kaynanayı.. aileme iftira atacak ailemi Büyücü yapacak Ben susacam ? aman canım aman, allahım hakkında hayırlısını versin ama sakın ola kendini ezdirme.. aileni hiç ezdirme hele.. kim ki onlar ?