siz olsanız ne yapardınız

Böyle cahil Bir kadının Bile Bile gelini olmanın hiçbir mantığı yok.. aşk, sevgi Bi yere kadar.. sözlün yanında olsa ve annesinin hatasını kabul edip annesine tepki gösterse aldırma derdim ama sözlünde de iş yok.. Benim sözlüm annesi Bir kere tlf da Benle soğuk konuştu diye ortaliği ellialtıya verdi.. her zaman haklının yanında olmak zorunda.. o annesiyse sen de sözlüsü, evleneceği hayatı paylaşacaği insansın.. sana ve ailene resmen iftira atılmış ve adamın savunması gerçekten çook komik " tv lerde gördü etkilenmiştir." sonrasında ise "anneme cahil diyemezsin.. küfür oğlu küfür.." e annen tv den etkilenip gelinine Büyücü muskacı muamelesi yaparken cahil olmuyor öyle miii ??? vay beee... yerim Ben Bunların erkeklikerini.. analarını ayrı yerim.. kimsiniz ki siz ? sende de hata var.. koparacaktın oracıkta kıyameti siz ne demek istiyorsunuz nasıl Bir iftira Bu diye.. azıcık cazgır olacaksın yaaa.. laf söyletmeyeceksin hele de ailene hele de ailene.... duyduğun halde susmuşsun... asla susmazdım yaaa, söz değil düğün günümde yapılsın Böyle Bir saygısızlık yemin ederim çıtır çıtır yerim o kaynanayı.. aileme iftira atacak ailemi Büyücü yapacak Ben susacam ? aman canım aman, allahım hakkında hayırlısını versin ama sakın ola kendini ezdirme.. aileni hiç ezdirme hele.. kim ki onlar ?

:46::46: vala demek istediklerime tercüman olmuşsun katılıyorummm ezdirme bencedeee

allah yardımcın olsun işin çok zor bu kadınla
inşallah pişman olmazsın

arkadaşların dediğine bende katılıorum ve sana mesafe koymanı tavsiye etmiştim zaten canım şimdi bunu diyen zamanı gelince neler der sende eşine annesinin hatalarını söylemek yerine onun görmesini sağla böylece kendiside farkeder ki eminim yedi seneye kolay ulaşmadı neler görüp geçirdiniz o yüzden kayınvaliden yüzünden çekinme ama onunda ağzına laf verme hiç bi şkilde diyeceğim o ki kesinlikle böle şeylerde uğraşıyo ki bunu yalan yanlış bi insandan büyü yapmış diye öğrenmiş olup üstüne geliyoda olabilir vede yapmasanda bozmaya çalışıyo ki sana böyle hırslı ben olsam fazla muhabbet etmez mesafemi korurdum bişi dediğinde de demek sizinde o taraklarda beziniz varki gayet iyi biliyosunuz ben bilmiyorum yapanında yaptıranında allah katında günahının oldugunu bildiğimden size sormak lazım der çenesini kapattrırdım vede bunu sözlüm yokken derdim :) ama tabi bu ben valla zaten kaynana değil herhalde ben daha dilli olcm bu gdişleee :)

sagol canım tavsıyelerın ıcın keske azcık dıllı de ben olsaydım soyle hafıften karsındakını lafıyla ezen sakayla karısık lafı veren ınsanlara o kdar hayranım kı oyle olamıyorum maalesef ya sonra dusuyor jetonlar ya da tepkımı ortaya koyarken sert bır sekılde ıfade edıyorum..ama sunu ben de anladım ıyı nıyetle yaklasmamak gerek mesafelı olmak gerek..en ıyısı cadoloz bır gelın olmak aslında :DDD

sagol canım tavsıyelerın ıcın keske azcık dıllı de ben olsaydım soyle hafıften karsındakını lafıyla ezen sakayla karısık lafı veren ınsanlara o kdar hayranım kı oyle olamıyorum maalesef ya sonra dusuyor jetonlar ya da tepkımı ortaya koyarken sert bır sekılde ıfade edıyorum..ama sunu ben de anladım ıyı nıyetle yaklasmamak gerek mesafelı olmak gerek..en ıyısı cadoloz bır gelın olmak aslında :DDD

yani canım benim kaynanan direk gözümün önünde şekillendi valla aslında hiç öle durmuyo bence iyi oyuncu yeri gelir demedi deme ağlar bu kadın iki lafında bir sözlünde yaptıını begendinmi der eminim en iyisi mesafeyi koymak bayramda seyranda aramak emin ol bazende sessiz kalmak işe yarıyo ne derse desin sen kendini biliyosun o an koysada karşındakinin terbiyesizliği hç tepki verme ne alın ne kırıl hani derler ya duvar gibi ol ben öle olurum mesela bana laf yapan insanın seviyesi konuşma tarzından bellidir beni alaya alıyosa cevap bile verme yorma sende çeneni onu varsayımlarınla baş başa bırak o öle sansın :) emin ol cevap vermeyince daha çok kudurur buda senin olgunlugun demekki sözlünde güzel dşünür aferin der sen arada hürremi oynamayı ihmal etmee ;) :):) :P :76:

Back
X