Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of sormayın sozlum de annesıne cok duskun bı de 7 senedır bırlıkteyız sozlumle ama annesını elestırdıgım zaman darılır bana hatalarını gormez annesinin, ki annesi her seye karısır dedıgım olsun dıyen bırı eşi de vefat etti sözlümde annem isterse ben ilerde annemi yanıma alırım dıyor bılmıyorum ınsallah ılerde buyuk sorunlar yasamayız
kızlar bundan aylar once olmus olsa da hala aklıma takılan içime dert olan bır konu var.Sözümüzün olduğu gün yuzukler takıldıktan sonra mısafırlere kuru pasta meyve suyu dagıtıldı sozlumle bana da ılk once kutu meyve suyu geldı sonra yengemler bıze meyve sularını ayrı bardaklarda tabaklarımızı da susleyıp getırdıler..
kaynanam sözlüme içme o meyve suyundan okuttular mı ne yaptılar dedı kısık sesle basta anlamadım ben ne demek ıstedıgını sonra bız sozlumle baska bır odaya gectık sözlüm de ben vısnelı meyve suyu alabılır mıyım deyıp bıze getırılen bardaktan ıcmedı..neyse sozlumle farklı sehırlerde yasıyoruz aksam donerlerken teyzem sözlüme sen yıne gelirsin sözlünü görmeye diye takıldı kaynanam demesın mı okuttuysanız gelır beynımden asagı kaynar sular dokuldu..kaynanam oglu bana duskun oldugu ıcın resmen boyle buyu tarzı seyler dusunuyor bı kac kere ogluna da demıs senı bağlattı mı devamlı telefonda konusuyorsunuz dıye kıskanıyor oglunu ama bunu büyü okutma tarzı seylere baglaması delı edıyor benı
of sormayın sozlum de annesıne cok duskun bı de 7 senedır bırlıkteyız sozlumle ama annesını elestırdıgım zaman darılır bana hatalarını gormez annesinin, ki annesi her seye karısır dedıgım olsun dıyen bırı eşi de vefat etti sözlümde annem isterse ben ilerde annemi yanıma alırım dıyor bılmıyorum ınsallah ılerde buyuk sorunlar yasamayız
elbette kötüde olsa annesi...atacak hali yok..kızlar son durumu anlayatım nışanlıma uzunca bır maıl yazdım hıssettıklerımı aklıma takıldıgını ayrıntılı olarak yazdım o da bana cevap olarak ''bence annem bunu kotu nıyetle degıl de televızyonda falan gorduklerınden etkılenıp yaptıgını dusunuyorum.insan hata yapabılır ben senı savunacagım yerı bılırım kafanı yorma ufak tefek seylerı bırbırımıze bahane etmeyelım alttan alalım yazmıs..'
ben de cevap olarak annenın bu yaptıgı cahılce bır davranıs olabılır ama benım merak ettıgım senın annenın lafına ınanıp bızım boyle bır sey yapabılecegımızı dusunup o meyvesuyundan ıcmemen oldu senden acıklamanı ıstedıgım bu neden ıcmedın kı o bardaktan yazdım...bu sabah aradı cok kotu kavga ettık aylar oncesının meselelerını acıyormusum sen benım anneme cahıl dıyemezsın ben de dedım kı annene cahıl demedım yaptıgı davranıs cahılceydı sonra basladı ıkısı de aynı sey ben hep sana demıyor muyum annem hakkında ıcınde en ufak kotu bır sey olmasın babam öldü o kaldı hayatımda hem sen benım anneme cahıl dıyorsun kendı aılene bak ben senın aılene laf edıyor muyum senı uzmemek ıcın falan fılan uzadı da uzadı bı kac yer de kufur de yedım telefonu suratına kapattım daha da acmadım.....o kadar tuhaf kı bı ınsanla 7 sene paylasıyorsunuz aılenızı zarzor ıkna edıp sözünüzü yapıyorsunuz ama suan ıcınde oldugum durum ınanılmaz...Allaha hep yalvarıyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun dıye bana gosterılıyor veya ben hıssedıyorum ılerde daha buyuk problemlere kapı acık ama ha deyınce unutulmuyor o hayaller guzel anılar...ya da ben gercekten gerızekalıyım bile bile lades dıyecek kadar....
canım iyi düşün bak ilerde diyormuş ama çok sürmez evliliğin 1.ayında ay annem bizle kalsın demeye başlar demedi deme burda görüürm ozaman seni konu açarsın kaynanam bizle kalıcak diye ailenden uzaksın sen gurbet ellerde ailenle ayda bir görüşürken onun annesiyle sürekli hergün belkide aynı evde bak şimdi herşey laylom iyi çok çok iyi düşün bir anda herşey tozpembe geliyor bunca emek vermişiniz anlıyorum kolay değil ama bir ömür çekiceğinize bırakın bir kaç ay siz üzülün.nedir bu ya ilerde annemi alırım hasta olur bakıma muhtaç olur ozaman eyvallah ama evi ve eli ayağı tutuyorsa ne gerek var sizle kalması bak geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı buraya kadın eşinin annesine bakmış ama kendi babası geldi bakıma muhtaç diye onalrda kalıyor diye istememiş boşanmadan bahsetmiş işte biz gelinler oo senelerce kaynana yanında kalalım bakalım hizmet edelim ama erkek bizim annemize yada babamıza 2,3 ay dayanamasın erkekler bencildir canım çok iyi düşün ve değmezler emin ol....
kızlar son durumu anlayatım nışanlıma uzunca bır maıl yazdım hıssettıklerımı aklıma takıldıgını ayrıntılı olarak yazdım o da bana cevap olarak ''bence annem bunu kotu nıyetle degıl de televızyonda falan gorduklerınden etkılenıp yaptıgını dusunuyorum.insan hata yapabılır ben senı savunacagım yerı bılırım kafanı yorma ufak tefek seylerı bırbırımıze bahane etmeyelım alttan alalım yazmıs..'
ben de cevap olarak annenın bu yaptıgı cahılce bır davranıs olabılır ama benım merak ettıgım senın annenın lafına ınanıp bızım boyle bır sey yapabılecegımızı dusunup o meyvesuyundan ıcmemen oldu senden acıklamanı ıstedıgım bu neden ıcmedın kı o bardaktan yazdım...bu sabah aradı cok kotu kavga ettık aylar oncesının meselelerını acıyormusum sen benım anneme cahıl dıyemezsın ben de dedım kı annene cahıl demedım yaptıgı davranıs cahılceydı sonra basladı ıkısı de aynı sey ben hep sana demıyor muyum annem hakkında ıcınde en ufak kotu bır sey olmasın babam öldü o kaldı hayatımda hem sen benım anneme cahıl dıyorsun kendı aılene bak ben senın aılene laf edıyor muyum senı uzmemek ıcın falan fılan uzadı da uzadı bı kac yer de kufur de yedım telefonu suratına kapattım daha da acmadım.....o kadar tuhaf kı bı ınsanla 7 sene paylasıyorsunuz aılenızı zarzor ıkna edıp sözünüzü yapıyorsunuz ama suan ıcınde oldugum durum ınanılmaz...allaha hep yalvarıyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun dıye bana gosterılıyor veya ben hıssedıyorum ılerde daha buyuk problemlere kapı acık ama ha deyınce unutulmuyor o hayaller guzel anılar...ya da ben gercekten gerızekalıyım bile bile lades dıyecek kadar....
allah yardımcınız olsun derim. 2 kere değil 102 kere düşünmeniz lazım. bence baştan bitirin çünkü eşiniz arkanızda değil. bende ilk tanıştığımda ters tepki aldım hemen sözlümle konuştum. sözlüm bana arka çıktı tamam bi daha gitmeyiz seni kırdıysa ben konuşurum dedi. arkanı almıosa 3 günde sevgi de aşk da biter. ki daha beteri bizim komşunun başına böle olay gelmişti. kaynanası buna büyü falan yaptırmış kadın 40 kiloya kadar zayıflayıp yatağa düşmüştü. olmuyor değil yani. bence kesinlikle verdiklerini alma yeme dokunma bile. evine girmesine izin verme yalnız kalma. belki bana paranoyaksın diebilirsin ama ben komşumuzun yaşadıklarına 1. elden tanığım bizzat. Allah hakkında hayırlısını versin canm. dua ettim senin için. ama bazı şeyler de görünüyorsa mantıklı kararlar vermek lazım.
Kişi kendinden bilir işi... Rahmetli kayınpederinizin söz günü geldi aklıma.. Elbette orada değildim.. :)
İnsanoğlu tecrübe etmediği şeyden şüphe duymayı bilmez... Ya kendi yapmıştır, ya başına gelmiştir...
Kayınvalideniz bana a şıkkına girmiş gibi geliyor...
Müstakbel eşiniz elbette annesine düşkün olacak.. bir anne o.. siz de anne adayısınız.. Kim yakıştırabilir ki, etinden geldiği anaya herhangi bir kötü vasfı...
bu açıdan, size olan sevgisinden şüphe etmeyin.. Ve lakin, hep onu tutacağını da bilin...
Yapabiliyorsanız, mesafe koyun.. Ancak bu da çok zor bir şeydir.. Cahil insanlar, koyduğunuz mesafeyi dilleriyle kat ederler.. "Höt böt.. küçüksün falan gibi..." Yani zor...
Yedi senelik flörtünüz var... Birbirinizin ailesiz ve dolayısıyla yargısız hallerinizi biliyorsunuz sadece.. Evlilikte herşey değişecek.. Bu durumda, baştan azıcık dillenin derim.. Tabi saygıyı koruyarak... Müsaade etmeyin... Öyle saçma sapan bir şey söylediğinde "Aaaa ne münasebet canım, nereden de aklınıza geliyor böyle şeyler.. ilginç" diyebilin... Müsamaha göstermeyin bence...
Umarım evliliğinizde herşey daha iyi gider..