• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar ben çalışan bir bayanım 2 çocuğum var biri henüz7 aylık ve kayınvalidem bakıyor bşzimle beraber kalıyor .ayrı şehirlerdeyiz 3 saatlik arası var.1 ay oldu bakalı.çok şükür iyi bakıyor benimle de iyi ..ben de seviyorum kayınvalidemi.eşimle kavga etsek hep benden yana olur oğluna kızar.işten geldiğimde beni dinlendirir. ama kendi evine doğalgaz döşendiği için evine gitmek zorunda kaldı. izin alma şansım yok. bakıcı tutacak durumda değilim.annem gelecek ama şimdi değil...yeni ev aldık borcumuz var . hem o yüzden hem de bebeğim daha çok küçük olduğu için şu an babannenin bakması gerekiyor.1 tane görümcem var. 2 haftalığına o geldi çocuklara bakmak için ama 3 tane çocuğu var onun da..işte sıkıntı bu..çocukları biraz yaramaz. toplam 5 çocukla nasıl yapacağız.. biraz titia biriyim dağınıklığa hiç gelemem. 5 çocuk oluıncada dağınıklık kaçınılmaz.. sinirlerime hakim olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum ne önerirsiniz

sabretmeni öneririm zor ama başka çaren yokmuş bu kadar iyi insanları kırmamaya çalış onlar senin iyiliğin için uğraşıyor görümcen için daha zor bir durum 3 çocuğuyla senin çocuğuna bakmaya geliyor allah razı olsun ondan herkes yapmaz bunu....

bu bir süreç canım rabbim yardım eder inş.en azından tanıdık.bir süreliğine sabır gösterirsen bence bu iş hallolur..

annen hemen gelemeyecekse mecburen katlanacaksın.olanları görmeyip,duymayacaksın:34:

kendileri için değil sizin iyiliğiniz için geliyorlar..5 çocukla akşama kadar ilgilenecek olan görümceniz.Allah yardımcısı olsun,çok zor..sizin nasıl sinirlerime hakim olabilirim diye düşünmeniz değil,görümcemin hakkını nasıl öder,onu nasıl memnun edebilirim diye düşünmeniz gerekir.5 çocukla sinirleri yıpranacak olan o.

millet seferber olmuş senin için sabrediceksin yani başka çaresi yok

görümcen de esaslı kadınmış valla
:1:

merhaba arkadaşlar ben çalışan bir bayanım 2 çocuğum var biri henüz7 aylık ve kayınvalidem bakıyor bşzimle beraber kalıyor .ayrı şehirlerdeyiz 3 saatlik arası var.1 ay oldu bakalı.çok şükür iyi bakıyor benimle de iyi ..ben de seviyorum kayınvalidemi.eşimle kavga etsek hep benden yana olur oğluna kızar.işten geldiğimde beni dinlendirir. ama kendi evine doğalgaz döşendiği için evine gitmek zorunda kaldı. izin alma şansım yok. bakıcı tutacak durumda değilim.annem gelecek ama şimdi değil...yeni ev aldık borcumuz var . hem o yüzden hem de bebeğim daha çok küçük olduğu için şu an babannenin bakması gerekiyor.1 tane görümcem var. 2 haftalığına o geldi çocuklara bakmak için ama 3 tane çocuğu var onun da..işte sıkıntı bu..çocukları biraz yaramaz. toplam 5 çocukla nasıl yapacağız.. biraz titia biriyim dağınıklığa hiç gelemem. 5 çocuk oluıncada dağınıklık kaçınılmaz.. sinirlerime hakim olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum ne önerirsiniz

Kadın 3 çocuğuyla sırf size yardım etmek için çıkıp gelmiş, siz dağınıklığa tahammül edemem diyorsunuz. Eğer bu durumda sorun cıkarsa cok büyük ayıp etmiş olursunuz.

başka çare yok görmezden geleceksin
görümcen zor durumdasın diye 2 haftalığına sana gelmiş bırakta dağınık olsun evin

bende 1 çocuk var ama ev hep dağınık. ne zaman sincabım uyuyor o zaman ev toplanıyor.

annen gelene kadar dişini sıkacaksın, dağınıklığa alışacaksın. başka çare yok.

biraz rahat olun oluruna bırakın görmeyın duymayın

sonuçta 3 çocuğuyla gelip fedakarlık yapan bir görümcen ve bebeğine çok iyi bakan bir kayınvalıden varsa şikayet etmeye hakkın olduğunu düşünmedim ben..

hem evim dağılmasın hem çocuğuma bakılsın,iyiymiş! bakıcı tutsan da evin dağılacak çünkü bakıcı evle ilgilenmeyecek.
ben tek çocukla bile gitmeye cesaret edemem çocuk bakmaya, ne kadar iyi niyetli bir görümceymiş, helal olsun.
görmeyin, duymayın, bebeğiniz emin ellerde bakılacak bunu düşünün.

Benim çocuğuma güvendiğim biri baksa, gözüm arkada kalmasa isterse salonun ortasına çadır kursun çocuklar, dönüp bakmam bile. İş dönüşü gider bütün evin işini yapar, yemeğini yapıveririm ertesi gün için de. Gerekirse dağınıklık için de temizliğe kadın çağırırsınız onlar gidince.

Evden çıktığınızda gözünüz arkada kalmıyorsa sadece şükredin. Ne güzel ki halası 3 çocuğuna rağmen geliyor. Rabbim herkese böyle kayınvalide ve görümce nasip etsin.

Böyle kaynana, böyle görümce dostlar başına.

Endişelerin içinse pes diyorum. Senin ailenin yapmadığı şeyi yapıyor insanlar bütün iyi niyetiyle. Kov o şeytanı başından; kırılan kırılsın, dağılan dağılsın, kirlenen kirlensin. Hepsi yerine konur, yeter ki kalp kırılmasın.

evin dağınıklığını falan boşver canım bebeğine bakmaya geliyor halası üstelik 3 çocuguyla daha ne istersin ki birde dagılıversin evin ne olacak bebeğin iyi olsun kimsenin gönlünü kalbini kırmaya gerek yok boş yere... ne mutlu size ki böye kayınvalide ve görümceye sahipsiniz

Böyle kaynana, böyle görümce dostlar başına.

Endişelerin içinse pes diyorum. Senin ailenin yapmadığı şeyi yapıyor insanlar bütün iyi niyetiyle. Kov o şeytanı başından; kırılan kırılsın, dağılan dağılsın, kirlenen kirlensin. Hepsi yerine konur, yeter ki kalp kırılmasın.

haklısınız gerçekten şeytana uyuyorum galiba ...teşekkür ederim yeter ki kalp kırılmasın çok doğru söylediniz...

2 hafta dişinizi sıkacaksınız artık.Biliyorum bir başak burcu olarak ben de çok sinir olurum dağınıklığa ama başka çareniz yokmuş.
Hem kayınvalidenizi ve görümcenizi de takdir etmedim değil,maşallah ;)

2 hafta dişinizi sıkacaksınız artık.Biliyorum bir başak burcu olarak ben de çok sinir olurum dağınıklığa ama başka çareniz yokmuş.
Hem kayınvalidenizi ve görümcenizi de takdir etmedim değil,maşallah ;)

ben de tipik bir başak burcuyum olmaz olaydım elimde değil rahat bir insan olamıyorum dağınıklık konusunda huyumu sevmiyorum başak burçları o yüzden hayatta mutlu olamazlar

yardıma gelmiş sonuçta...
sakin ve sabırlı olman lazım...
2 hafta kısacık zaman hemen geçer...

Back
X