Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben çalışan bir bayanım 2 çocuğum var biri henüz7 aylık ve kayınvalidem bakıyor bşzimle beraber kalıyor .ayrı şehirlerdeyiz 3 saatlik arası var.1 ay oldu bakalı.çok şükür iyi bakıyor benimle de iyi ..ben de seviyorum kayınvalidemi.eşimle kavga etsek hep benden yana olur oğluna kızar.işten geldiğimde beni dinlendirir. ama kendi evine doğalgaz döşendiği için evine gitmek zorunda kaldı. izin alma şansım yok. bakıcı tutacak durumda değilim.annem gelecek ama şimdi değil...yeni ev aldık borcumuz var . hem o yüzden hem de bebeğim daha çok küçük olduğu için şu an babannenin bakması gerekiyor.1 tane görümcem var. 2 haftalığına o geldi çocuklara bakmak için ama 3 tane çocuğu var onun da..işte sıkıntı bu..çocukları biraz yaramaz. toplam 5 çocukla nasıl yapacağız.. biraz titia biriyim dağınıklığa hiç gelemem. 5 çocuk oluıncada dağınıklık kaçınılmaz.. sinirlerime hakim olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum ne önerirsiniz
Seni heralde en iyi ben anlarımPP
Kayınvalidem ve kayınpederim kızıma bakıyorlar.
Her sabah gelirler, biz gelince giderler.
Lakin görümcemin de 2 oglu var.
Küçük oglu benim oglumla yaşıt, büyük oglu da 13 yaşında.
Ve yine ikisini de kayınvalidemler büyütmüşler....
Görümcem de çalışıyor, hemşire, nöbetçi oldugu günler oluyor,
çocukları bazen akşamları kayınvalideme bırakıyorlar.
E sabah bize gelinecek, iki çocugu da alıp geliyorlar.
Büyük servisle okula gidiyor, küçük, oglumla aynı anaokulunda biz bırakıp biz alıyoruz.
Bazen hasta oluyorlar, bazen benim oglum hasta oluyor vs vs.
Okula gitmedikleri günler oluyor.
O zaman bizim evde de 4 çocuk olmuş oluyor.
Başlarında kayınvalidem ve kayınpederim. :)
1 yıl boyunca böyleydi.
Hiç de gocunmadım.
Ama eve geldiğimizde etraf hiç de öyle dagınık degildi.
Kayınvalidem kayınpederim hep arkalarını topluyorlar.
Ben çocuklardan veya evin curcunasından çok onlara üzülüyorum
Çok yoruluyorlar![]()
Ne kadar düsünceli ve iyi kalplisin.
Kayinvaliden ve kayinpederin hakkinda böyle pozitif
seyler yazmana ve yasamana cok sevindim.
Allah huzurunuzu bozmasin.
Amin