- Konu Sahibi kelebekvadisi
merhaba kızlar bi kaç ay önce sevgilimden ayrıldım ben onu hala seviyorum duyduğuma göre o da beni hala seviyomuş unutamamış siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"duyduğuma göre"lerle olmaz bu iş canım. seviyorsa niye yanında değil. ben olsam senin yerinde hiçbr şey yapmam. tabi ayrılık sebeinizde onemli ama seven adam boşa vakit kaybetmez
bende zamanında "çok uzuluyor, hala seni seviyor,ağlıyor" vs lafları çok duydum hep bekledim gelmesini.... gelmedi... bende hiçbir şey yapmadım. gururuma yedirmem asla ayrılıktan sonra aramayı.... sonuç ne oldu dersen 5 ay kadar sonra başkasını bulup evlendi harbidende çok seviyomuş beni![]()
Yani ayrılma nedeniniz ciddi bir nedense barışmayın, eften püften bir sebepten ayrıldıysanız da konuşun. Karşılıklı naz yapmaya ne gerek var.
öyle çok ciddi bi sebepten dolayı ayrılmadık
o zaman ilişkinizi ufak sebepler yüzünden yıpratmayın, birbirinizi seviyorsanız bu sevgi ve değeri gösterin. Siz adım atabilirsiniz.
Çocukça buldum durumunuzu..
Biz ayrıldık.
Duyduğuma göre beni unutmamış.
Ciddi sebeplerden bitmeyen bir ilişki...
Ne denebilir ki..
Oturup konuşun. Böyle acaba demektense.
Önünüzü görürsünüz ne yapacağınızı bilirsiniz..
mesaj attım şimdi ama cevap gelmedi
Seviyorsam alır karşıma açık açık konuşurdum.
Bir daha mı geleceğim dünyaya?![]()
Niye mesaj?
Tamam teknoloji çağındayız ama..
Yüzyüze konuşun. Gözünün içine bakarak.
bence sadece bekleyin seven adam yanında olmak için çabalar böyle ilk adımı siz atarsanız altta olan da siz olursunuz tabi bu benm fikrim..
buaralar işler yoğun olduğu için yüzyüze konuşmamız zor
bugüne kadar hep bekledim ama az önce mesaj attım cevap gelmedi
onun sizi özlemesine izin vermemişsiniz ki bence bekleseydiniz.umarım iyi sonuclar alırsın