siz olsanız ne yapardınız?

kelebekvadisi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
14
0
16
Yalova
merhaba kızlar bi kaç ay önce sevgilimden ayrıldım ben onu hala seviyorum duyduğuma göre o da beni hala seviyomuş unutamamış siz benim yerimde olsanız ne yapardınız

"duyduğuma göre"lerle olmaz bu iş canım. seviyorsa niye yanında değil. ben olsam senin yerinde hiçbr şey yapmam. tabi ayrılık sebeinizde onemli ama seven adam boşa vakit kaybetmez
bende zamanında "çok uzuluyor, hala seni seviyor,ağlıyor" vs lafları çok duydum hep bekledim gelmesini.... gelmedi... bende hiçbir şey yapmadım. gururuma yedirmem asla ayrılıktan sonra aramayı.... sonuç ne oldu dersen 5 ay kadar sonra başkasını bulup evlendi harbidende çok seviyomuş beni:1:

"duyduğuma göre"lerle olmaz bu iş canım. seviyorsa niye yanında değil. ben olsam senin yerinde hiçbr şey yapmam. tabi ayrılık sebeinizde onemli ama seven adam boşa vakit kaybetmez
bende zamanında "çok uzuluyor, hala seni seviyor,ağlıyor" vs lafları çok duydum hep bekledim gelmesini.... gelmedi... bende hiçbir şey yapmadım. gururuma yedirmem asla ayrılıktan sonra aramayı.... sonuç ne oldu dersen 5 ay kadar sonra başkasını bulup evlendi harbidende çok seviyomuş beni:1:

bi ara mesajlaştık ayrıldıktan sonra sabah 6ya kadar beni seviyo musun diye sorduğumda sevmesem bu saatte mesaj atmazdım dedi bi kaç gündür hiç mesaj atmıyo bu arada öğrendim birine söylemiş ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum filan demiş mesaj atmayı düşündüm sadece nasılsın vs yazıcaktım ama hep vazgeçtim ondan mesaj bekledim fakat o da mesaj atmıyo

Yani ayrılma nedeniniz ciddi bir nedense barışmayın, eften püften bir sebepten ayrıldıysanız da konuşun. Karşılıklı naz yapmaya ne gerek var.

Çocukça buldum durumunuzu..
Biz ayrıldık.
Duyduğuma göre beni unutmamış.
Ciddi sebeplerden bitmeyen bir ilişki...
Ne denebilir ki..
Oturup konuşun. Böyle acaba demektense.
Önünüzü görürsünüz ne yapacağınızı bilirsiniz..

bence sadece bekleyin seven adam yanında olmak için çabalar böyle ilk adımı siz atarsanız altta olan da siz olursunuz tabi bu benm fikrim..

msja cvp verirse msjlaşmayı sürdürmeyin fazla, yüzyüze görüşmek istediğinizi söyleyin. net bi şekilde anlarsınız ikinizde devam etmek istiyomusunuz istemiyomusunuz.

Seviyorsam alır karşıma açık açık konuşurdum.
Bir daha mı geleceğim dünyaya?:51:

Niye mesaj?
Tamam teknoloji çağındayız ama..
Yüzyüze konuşun. Gözünün içine bakarak.

buaralar işler yoğun olduğu için yüzyüze konuşmamız zor

bence sadece bekleyin seven adam yanında olmak için çabalar böyle ilk adımı siz atarsanız altta olan da siz olursunuz tabi bu benm fikrim..

bugüne kadar hep bekledim ama az önce mesaj attım cevap gelmedi

Back
X