2 Yıldır süren bir ilişkim var.
Ne yazık ki 2 yıl boyunca sancılı bir ilişki yaşadık.
Birbirimize öyle hakaretler ettikki öyle çok yıprandıki ilişkimiz.
Nasıl toparlayacağımı şaşırmaya başladım artık.
Erkek arkadaşım 27 yaşında ve hala askerliğini yapmış durumda değil.
Tecili bu sene başında bitti , fakat hala ne zaman gideceğini öğrenmek için askerlik şubesine gitmedi bile...
Zaten gitmeden söz,nişan vs düşünmüyor.
Tek derdi geldiğimde seni böyle bulurmuyum.
Sürekli baskı yapıyorum ne zaman gideceğini öğren diye fakat kendisi bunu hep erteliyor.
BUDA DİĞER SORUNUMUZ...
Sürekli ailesine karşı çok ilgili ne yapsalar görmemezlikten geliyor.
Bana karşı sürekli bir koruma çabasında
Görüşmelerimizi bile ailesine göre ayarlıyoruz. Bugün görüştük yarında görüşürsek laf yaparlar diyor.
Ama ona sorsanız ailesi beni çok seviyor.Ailesiylede tanıştım bu ara tamam çok iyi insanlar fakat erkek arkadaşımın gösterdiği ilgiyi görmeyecek kadarda körler...
Gitmeden sözü , nişanı erkek arkadaşım akıl edemeyebilir bunu ailesi ona önermezmi ? Yada demezmi oğlum bak gidiyorsun en azından ailesiyle tanışalım söz nişan yapalım.
Kafam çok karışık nasıl yaklaşacağımı şaşırdım siz olsanız ne yapardınız ???
Ne yazık ki 2 yıl boyunca sancılı bir ilişki yaşadık.
Birbirimize öyle hakaretler ettikki öyle çok yıprandıki ilişkimiz.
Nasıl toparlayacağımı şaşırmaya başladım artık.
Erkek arkadaşım 27 yaşında ve hala askerliğini yapmış durumda değil.
Tecili bu sene başında bitti , fakat hala ne zaman gideceğini öğrenmek için askerlik şubesine gitmedi bile...
Zaten gitmeden söz,nişan vs düşünmüyor.
Tek derdi geldiğimde seni böyle bulurmuyum.
Sürekli baskı yapıyorum ne zaman gideceğini öğren diye fakat kendisi bunu hep erteliyor.
BUDA DİĞER SORUNUMUZ...
Sürekli ailesine karşı çok ilgili ne yapsalar görmemezlikten geliyor.
Bana karşı sürekli bir koruma çabasında
Görüşmelerimizi bile ailesine göre ayarlıyoruz. Bugün görüştük yarında görüşürsek laf yaparlar diyor.
Ama ona sorsanız ailesi beni çok seviyor.Ailesiylede tanıştım bu ara tamam çok iyi insanlar fakat erkek arkadaşımın gösterdiği ilgiyi görmeyecek kadarda körler...
Gitmeden sözü , nişanı erkek arkadaşım akıl edemeyebilir bunu ailesi ona önermezmi ? Yada demezmi oğlum bak gidiyorsun en azından ailesiyle tanışalım söz nişan yapalım.
Kafam çok karışık nasıl yaklaşacağımı şaşırdım siz olsanız ne yapardınız ???