Siz olsanız ne yapardınız?

aynen durum bende de böyle ancak senelr geçerse bi yanlışını görmezsem o zaman şüphe gider tam anlamıyla

seninle beraber olması alışkanlık ama direk diğer kıza aşık ,gönlünde hayalinde aklında o kız var, eninde sonunda ayrılacak senden o ayrılmadan sen ayrıl, şüphe için aşk yaşanmaz kendi aldatma ,kendi önünden çekil

bence dürüst davrandığını görünce bi zaman sonra o içinde ki şüphe ölür zaten yazık etme ikinizide bi şansı hakediyo bence okuduklarımdan çıkardığım bu
En kötü ihtimal biraz süründürürüm ondan snra affederim diye düşünüyorum yorum için tşkler bi siz iyi yorum yaptınız demekki çoğu kişi bu durumda affetmez biz kimseye tam anlamıyla güvnemiycekmiyiz ya

aynen durum bende de böyle ancak senelr geçerse bi yanlışını görmezsem o zaman şüphe gider tam anlamıyla

Hiç geçmez sonra dahada prof olur yalan saklama anlamında.
Senelercede bu düşünceyle yaşıcaksın..
Sonra arada aklına gelicek gizli mi yapıyo acaba diceksin.
Kızman için değil ama bunlar olucağı için söylüyorum

ah bu face denen şey hiç olmasaydı keşke

Bn zaten çekiliyorumda beni bırakmıyoki arkadaşlarımdan ulaşıyo yalvar yakar konuşmaya çalışıyo :44:

5 aydır sık bir şekilde bunu yapmaktan vazgeçmediyse boş değil gibi geliyor bana, yada takıntılı..
insanlar düşünmeli biraz, ilişkisi varken nasıl davranması gerektiğini.. karşısındakini üzmemek güvenini zedelememek için uğraşmalı, aynısını o yapsa ne yaparım diye düşünmeli. birini unutmadıysa onu unutmadan ilişkiye başlamamalı.. ben yapsam karşımdaki bilmese bile kendime kızarım içim sıkılır herhalde, ya bilse, üzülürse ya güvenini zedelersem diye.
anlattığınız karakterde biriyse ikilemde kalınabilir haklısınız.. ama iyice düşünün. neler neler oluyor. affetseniz bile dikkatli olun. çünkü bir durum varsa ortada yıllar sonra değil de olabildiğince erken görmeniz yararınıza...

haklısınız kimseye güven olmuyoki off

"Siz olsanız ne yapardınız"..
Ben olsam k....na tekmeyi basardım..
Seven insanın aklı orda burda olmaz...
Tabii bu benim fikrim..

Son düzenleme:
Zaten karakteri anlattığım gibi olmasa ilgisiz olsa yalanlarını yakalasam sevgisine güvenmesem vs bu konuyu bile açmazdım direk bitirirdim başlamamak üzere.ama işte kafam karışıyo .Her insan hata yapabilir yazık olcak bi şans dha mı versem diye düşünmeye başlıyorum onu dinledikçe.Ama artık son kararı verip ya ayrılcam ya da dediğiniz gbi çok dikkatli olcam

Arada bir bakmışsa sende bi yalanını yakalamadıysan, güveniyosan bu konunun üstünde o kadar durma bence.. Merak etmenin kadını erkeği yok.. İnsanoğlu bu duramaz.. Hep insanın icinde olur zaten benden sonra ne yapmıs mutlu mu başkasını bulmuş mu vs. Arada bir bakmış olması merak etmesi seni sevmediği, istemediği anlamına gelmez.. Erkek istemezse direk ayrılır zaten..Eğer ' Güveniyosan ' bu kadar sorun etme derim canım.. Yinede telefonlarını hesabını ona çaktırmadan karıştırmaya devam et ama erkek milletini boş bırakmaya gelmez :) Hemde için rahat eder.. Böyle bi konu olduğu icin diyorum için rahat eder diye canım ;-)

Ya tabi ki merak edilir. Ben de bakıyorum bazen alakasız insanlara bile. Can sıkıntısından bile bakmış olabilir. Bence büyütülecek bir şey yok

biz kadınlar birini sevince öyle bir bağlanıyoruz ki başkası aklımıza bile gelmiyor. ama erkeklerde bu böyle değil işte. bence o kızı çokda önemsemiyordur. bize kalsa sevdiğimiz hep yüzünü bize çevirsin başkasına sakın bakmasın,ama öyle sınırlayamıyoruz işte.aşırı kafaya takma bence.

haklısınız kimseye güven olmuyoki off

kesinlikle haklısın canım ama bi kere yaptıysa devamı gelir ve sen onu affedersen devamı kesin gelecektir. ben olsam ne yapardım kısmına gelince; bi süre hiç konusmazdım o yokmus gibi davranırdım bittiğine inandırırdım. eğer gerçekten seviyorsa seni öyle bi iki ayda unutamaz ben 4 sene unutamadagmı bilirim. ona farkettirmeden gözlerdim bakalım o kızla konusup görüşüyo mu diye. eger görüşürse arayışa geçerse o zman anlarız ki maymun iştahlı hayatında kızlar olmadan yaşayamıyo. ama senden ümidi kestikten sonra 2-3 ay boş geziyorsa birileriyle çıkmayı geç ilgilenmiyorsa adam gibi sevmiş demektir. ama tabi bunun için senden tamamen ümidi kesmiş olması lazm

Ya tabi ki merak edilir. Ben de bakıyorum bazen alakasız insanlara bile. Can sıkıntısından bile bakmış olabilir. Bence büyütülecek bir şey yok

Tşkler bu yorumlar içimi rahatlattı biraz.Böyle düşünenlerde varmış.Hepten karamsar düşünmeye başlamıştım :44:

Aynen bende barışırsam zaten bi süre süründürmeyi düşünüyorum .ancak ondan sonra durumuna göre barışırım öyle kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…