Sevgilimin faceden hareket dökümüne baktığımda benle sevgili olduğu aydan itibaren bi kızı aralıklarla arattığını gördüm.
Bu arada 5 aydır beraberiz.Ondan öncesinde de birkaç aylık konuşma dönemimiz oldu.beni gerçekten zor elde etti.Uzun süre konuşmaya çalıştı bn istemedim vs sonunda konuşup anlaştık.Neyse facebook şifrelerimizi haziran ayının sonuna doğru vermiştik birbirimize.Bi süre takip ettim ben hiçbişey demedim kesinlikle.Mesela bir gün aratmış bir gün aratmamış bazen bir gün içinde birkaç kez aratmış.Bu böyle devam ederken artık bi gün dayanamayıp söyledim.O da benden önce hoşlandığı kız olduğunu , sadece ufak kendi içinde bi hoşlanma yaşadığını ama asla bnden sonra bişey hissetmediğini söyledi.Ben o kadar sinirlendim ki ayrıldım.Çok yalvardı yakardı yeminler etti aptallık ettim ama sadece öylesine bakıyodum dedi.sevsem zaten snle değil onla konuşurdum msj atardım ona dedi.Ama ben yinede unutamıyorum böyle şeyleri hazmedebilen bi insan değilim.
Beni sevdiğine çok inanıyorum.Çokta iyi bi insandır bunun haricinde asla bir yanlışını görmedim ve çok ilgilidir gözümün içine bakar.Güzel söz söylemediği tek bi msjı yoktur günaydın msjlaryla falan uyandırır.çok nadir tartışma yaşarız o da ufak tefek trip atmalar şeklinde olur yani baya iyi anlaşıyoduk bu olay olana kadar
utangaçtır mesela bnmle ilk buluşmasında o kadar heycanlanıp utandı ki .Her fırsatta beni sevdiğini söyler hatta o kadar heycanlı ve seviyo ki daha elimi bile tutamadı o derece.bunları kişiliği hakkında fikir olsun diye söylüyorum çünkü fikrinize ihtiyacım var.Siz olsanız sevdiğiniz birinden ve sizide çok sevdiğine inandığınız anlaşabildiğiniz mutlu olduğunuz birinden sırf bu yüzden ayrılırmıydınızz kafam karışık düşünüp durmaktan çldırcam:18: