siz olsaniz ne yapardiniz?

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar siz olsaniz evden calisip kendi cocugunuzu kendinizmi buyuturdunuz (sosyalik yok is arkadaslari yok cocuk olana kadar evde can sikintisi ama diger yandan patron basinda degil istedigin saatte calis kafan rahat) yoksa en kisa zamanda baska ismi arardiniz? Birde cocuk dusundugum icin muhtemelen ise almayacaklar hamileyken gorusmeye gitsemde en iyi ihtimalle kapidan cevircekler yanlismi dusunuyorum?ne yapmaliyim akil verin.esim sabah o minibuslerde hasat olursun trafik ayri dert 3kurus fazla alsanda burnundan gelir kaldiramazsin evden calis,kendine macera arama diyor

Ben olsam çocuğum büyüyene kadar evde olurdum ve eğer mümkünse evden çalışırdım. Biraz asosyal olmaktan ne çıkar ki :49:

Çocukla ilgilenirken asosyalliği unutacaksınız hatta yetişemeyeceksiniz bile :)

12-01-2015 ♥

Ben olsam çocuğum büyüyene kadar evde olurdum ve eğer mümkünse evden çalışırdım. Biraz asosyal olmaktan ne çıkar ki :49:

Ben cok cabuk depresyona giriyorum ve doktorum mutlaka sosyal olmalisin cevrende insanlar olmali kendini dinlemeye zamanin olmamali diyor.kendimden korkuyorum depresyon zor is

Ben cok cabuk depresyona giriyorum ve doktorum mutlaka sosyal olmalisin cevrende insanlar olmali kendini dinlemeye zamanin olmamali diyor.kendimden korkuyorum depresyon zor is

Hmm o zaman durum değişir. Depresyondayken zaten çocuğunuza da bir faydanız olmaz. Bebeğiniz olduğunda kim bakıcak peki bakabilecek kimse var mı ?

Hmm o zaman durum değişir. Depresyondayken zaten çocuğunuza da bir faydanız olmaz. Bebeğiniz olduğunda kim bakıcak peki bakabilecek kimse var mı ?

Kv yakin ama benim gozum hep arkada kalir neticede kendi buyutmenle verdigin egitimle bir olmayacak annelerim..kendi annemde uzak zaten.birde onlar ne kadar sabredebilir nekadar bakabilirler?

Kv yakin ama benim gozum hep arkada kalir neticede kendi buyutmenle verdigin egitimle bir olmayacak annelerim..kendi annemde uzak zaten.birde onlar ne kadar sabredebilir nekadar bakabilirler?

Burda en doğru kararı siz vericeksiniz o zaman.
Kendiniz büyüttüğünüz de sürekli evde olmaya katlanabilecek misiniz kilit soru bu bence

esin hakli.hamile halinle minibuslerde ise gitmek falan.beni fusununce bile yoruyo.evden calis bence ama deprosyon sorunu var iste.bunun icinde kursa falan gidebilirsin belki.kendini gelistirebilecegin veya hobi olarak yapabilecegin.

Son düzenleme:
esin hakli.hamile halinle minibuslerde ise gitmek falan.beni fusununce bile yoruyo.evden calis bence ama deprosyon sorunu var iste.bunun icinde kursa falan gidebilirsin belki.kendini gelistirebilecegin veya hobi olarak yapabilecegin.

Haklisiniz haftanin bir iki gunude olsa kurs iyi gelebilir.

Back
X