- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Ben olsam çocuğum büyüyene kadar evde olurdum ve eğer mümkünse evden çalışırdım. Biraz asosyal olmaktan ne çıkar ki
Çocukla ilgilenirken asosyalliği unutacaksınız hatta yetişemeyeceksiniz bile :)
12-01-2015 ♥
Ben cok cabuk depresyona giriyorum ve doktorum mutlaka sosyal olmalisin cevrende insanlar olmali kendini dinlemeye zamanin olmamali diyor.kendimden korkuyorum depresyon zor is
Hmm o zaman durum değişir. Depresyondayken zaten çocuğunuza da bir faydanız olmaz. Bebeğiniz olduğunda kim bakıcak peki bakabilecek kimse var mı ?
Kv yakin ama benim gozum hep arkada kalir neticede kendi buyutmenle verdigin egitimle bir olmayacak annelerim..kendi annemde uzak zaten.birde onlar ne kadar sabredebilir nekadar bakabilirler?
Burda en doğru kararı siz vericeksiniz o zaman.
Kendiniz büyüttüğünüz de sürekli evde olmaya katlanabilecek misiniz kilit soru bu bence
Iste buna cevap veremiyorum
Biraz kendinize vakit tanıyın ve düşünün o halde :)
Gercektenmi oylemi diyorsunuz sizin evladiniz var sanirim net konusmussunuz
Henüz yok (olacak insaallah) arkadaslarım komsularım cevremden gordugum kadarıyla yorum yaptım.
12.01.2015
Tesekkur ederim ..
esin hakli.hamile halinle minibuslerde ise gitmek falan.beni fusununce bile yoruyo.evden calis bence ama deprosyon sorunu var iste.bunun icinde kursa falan gidebilirsin belki.kendini gelistirebilecegin veya hobi olarak yapabilecegin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?