Canim bende pek eski sayilmam bir yıl oldu daha

ama gözünü aç biseyler ogrenmeye bak. Benim eşim cook sinirli bir adamdir mesela huyunu bilirim. O sinirlendiginde üstüne gitmiyorum artik alip başımı efeler gibi baska odaya gidiyorum; )))) o sakinlesince gelir zaten. Erkeklerin bam teli olan konular var zamanla anlayacaksin. Sokgaa cikinca koluna girmeni beklemis demekki. Sen girmeyince bozulmus. Maalesef benim anladigim bi gerçek var : erkekler duygusal degiliz diyorlar ama eşlerinden devamli bir ilgi ve sevgi bekliyorlar aslında belli etmiyorlar. Cocuk gibi pesinde dolanilmasindan hoslabilir mesela eşin. Ona olan sevgini ilgini belli et bence sanki bunun ozlemini yaşıyor gibi geldi. Bide senden cocuk istemiyrm demesinin nedeni senin canini yakmak. Demekki senden beklentileri var. Ama karsilayamiyor. Bunun öfkesini yasiyor olabilir. Kendi tarafından olaya bakmak yerine acaba bunun altinda yatan temel sebep ne olabilir diye dusunursen hakli haksiz kimden cok yol alir evliliğin. Karsilikli konusmalisin. Senin onu sevdigini daha fazla kimsenin onu sevemeyecegini kabullenirse işin cok kolaylasir.....
Bide yanlis anlama ama eşin maneviyata yonelmis biri mi bu da cok onemli. Insani bi tek Allah korkusu durdurabilir..
Ayyy ne yazmisim be

)[/QUOTE
Mas cok dogru yazdin cnm 👏👏👏
5 yil oncesi geldi aklima
Neyse cnm sakinlesin sinirli erkegi Alttan alip siniri gecince ve en romantik anda soyleyeceksin kirginligini bak ozaman ne oluyo ne guzellikler bekliyor senin😉
Saglik ve afiyette kal 🌹