- 10 Kasım 2014
- 34
- 6
- 13
- 40
- Konu Sahibi kizkulesi123
-
Görüşmelerinde kafasına yatsa bile yine de sorun değil mi bu Facebook'taki kız merakı ?kadınların sezgileri güçlüdür diye düşünüyorum birkaç görüşsün bakarki ona göre değil bitirir ama karşısındaki de tanımadığı bir erkek yinede güven olmaz tedbiri elden bırakmamak gerekir diye düşünüyorum
Selam arkadaşlar, kardeşim için danistigimi söyleyim öncelikle. Kendisi 29 yaşında. Biriyle tanışmış çok iyi okullarda okumuş çok yakışıklı, muhabbeti falan da iyiymiş. Bunlar birbirlerini eklemişler facete ama kardeşim bir bakmış 1000 kusur arkadaş, bir sürü de rus kız var içinde :/ begendigi sayfalarda bir suru manken falan. Cocuk çok ilgili davranıyormus her gün bir şeyler yazıyomus,hatta tekrar görüşmek istediğini de ima etmiş. Ama kardeşim emin olamıyor,ben dedim ki güven olmaz bence hiç bulaşma bile. Ama o da diyor ki bir şans mı versem,yüzyüze muhabbetinde gayet arkadaşça davranan yılışık olmayan biri diyor. Bir de size danışalim dedik :)
Yok, facebooktan degil. Bir etkinlikte tanismislar...Bekar bir erkeğin kız resimlerini beğenmesi,kızlarla arkadaş olması çok ilginç bir durum değil.Görüşmeden birşey belli olmaz.İlla tanıştılar diye hemen evlilik düşünmeleri de gerekmiyor.Hee bir de nerden tanıştığı da önemli.Eğer face ten tanıştılarsa,diğer ekli arkadaşlarıyla da aynı yöntemle tanışmıştır.
Adam 34 yasindaKac yasinda bu adam?
Adam 34 yasinda
Valla söylemeyim şimdi detayını ama işi gücü yerinde diyelim.Ne is yapiyomus?
Valla söylemeyim şimdi detayını ama işi gücü yerinde diyelim.
Selam arkadaşlar, kardeşim için danistigimi söyleyim öncelikle. Kendisi 29 yaşında. Biriyle tanışmış çok iyi okullarda okumuş çok yakışıklı, muhabbeti falan da iyiymiş. Bunlar birbirlerini eklemişler facete ama kardeşim bir bakmış 1000 kusur arkadaş, bir sürü de rus kız var içinde :/ begendigi sayfalarda bir suru manken falan. Cocuk çok ilgili davranıyormus her gün bir şeyler yazıyomus,hatta tekrar görüşmek istediğini de ima etmiş. Ama kardeşim emin olamıyor,ben dedim ki güven olmaz bence hiç bulaşma bile. Ama o da diyor ki bir şans mı versem,yüzyüze muhabbetinde gayet arkadaşça davranan yılışık olmayan biri diyor. Bir de size danışalim dedik :)
Valla söylemeyim şimdi detayını ama işi gücü yerinde diyelim.
Bu kararı kardeşinize bırakın görüşmek istiyorsa görüşsün zaten içine sinmeyen bir olay olursa kardeşin gerekli müdahaleyi yapar.Selam arkadaşlar, kardeşim için danistigimi söyleyim öncelikle. Kendisi 29 yaşında. Biriyle tanışmış çok iyi okullarda okumuş çok yakışıklı, muhabbeti falan da iyiymiş. Bunlar birbirlerini eklemişler facete ama kardeşim bir bakmış 1000 kusur arkadaş, bir sürü de rus kız var içinde :/ begendigi sayfalarda bir suru manken falan. Cocuk çok ilgili davranıyormus her gün bir şeyler yazıyomus,hatta tekrar görüşmek istediğini de ima etmiş. Ama kardeşim emin olamıyor,ben dedim ki güven olmaz bence hiç bulaşma bile. Ama o da diyor ki bir şans mı versem,yüzyüze muhabbetinde gayet arkadaşça davranan yılışık olmayan biri diyor. Bir de size danışalim dedik :)
500 kişi yine bir derece de 1000 kusur ve hadi onu da geçtim, tanımadığın açık saçık ruslari eklemek :/ bilemedik..Benim esimin facebookunda 500 kisi var yarisida hatunla dolu , hicc tinlamadim ne olcakki bekarken doldurmustu aimdide sil deme geregi duymuyorum .
Bence art niye aramayin ..
Aynı şehir canım.Uzak mi size yoksa ayni sehirden mi?
Himmm , ama bekarmis ..500 kişi yine bir derece de 1000 kusur ve hadi onu da geçtim, tanımadığın açık saçık ruslari eklemek :/ bilemedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?