• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız.

boncuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
10
0
86
Arkadaşlar ben altı aylık ikiz hamileyken erken dogum tehlikem vardi ve kaynanamin olsugu sehre kontrole gitmistim.gorumcem kaynanamgile geldi senin için gelmedim bebekler için geldim dedi neyse üzerinde bu lafın durmadım.tatlı getirmiş tabagimin birazını yedim sonrasini yiyemedim yesene dedi bende tıkandım dedim zaten senin için getirmedim bebekler için getirdim dedi. kilolar ne alemde dedi ben biraz kilo aldım dedim,sen benim için önemli değilsin bebekleri soruyorum dedi.ben şu an görümcemle konuşmuyorum.çünkü erken doğum tehlikelimi ve bu yüzden sürekli yattığımı biliyordu.eşime saka yaptım diyormuş.siz olsanız ne yapa ediniz.

Mesafemi koyardim mecbur olmadikcada görüşmezdim. O nasıl bi kadinmis ya

yaranmak icin ugrasma.. cirkefce kavgaya da luzum yok.. bi duvar koy sen de araniza, cesaret edemesin yanasmaya..

Çirkef kadın resmen.. Bebekler için imiş , bu nedir ya insan düşmanını sinir etmek için kullanır bu lafları. Ya saç baş yolacan( ki bu imkansız, insanlık sizde kalsın boşverin ) yada hiiç muhattap olmayacaksın mecbur olmadıkça. Terbiyesiz ya sizin hassas döneminizde inadına inadına neler diyor.

Acaba gerçekten şaka ediyor olabilir mi? Hamilelikte insan alıngan olabiliyor ya. Kaç yaşında görümce? Her zaman mi böyle? Aranızda bir problem varmıdır?

Sürekli laf çakar.sakin konuşmaz hep bağırır çağırır.geçmişte bi takim sikintilarimiz da oldu.hep üstün çıkmaya çalısır.kırk yasında görümce.

Yazık! 40 yaşında ve hareketlere bak. Böyle cahil insanlarla ugrasmak çok zor.
Zaten konuşmuyorsunuz , Gerçekten şaka yaptıysa ve yaptığına uzgunse gelip Özür diler gönlünüzu alır. Dilemiyorsa bundan sonra da sizi üzebilecegi anlamına gelir. Uzak dursun. Konuşmayin daha iyi.

Neyin bebekler icin olup neyin olmayacagina ben karar verebilirim diyip ustune bir kahkaha patlatman lazimdi. Esine soylediginde de ay hayatim saka yaptim guluyorduk biz orda derdin
luzumsuz insanlarin luzumsuz konusmasi iste

Esine bi daha böyle saka yapmasin kardesin diye tembihle ama bunu soylesin gorumcenle konus eger tekrar aynısını yaparsa bu seferde mi saka dersin bidahada muhattap olmazsın diye düşünüyorum cnm :)

sen benim için önemli değilsin, eşim önemli o yüzden hak ettiğin lafları söylemiyorum deseydiniz.
hadsiz, öyle şaka mı olur.

bir demiş iki demiş niye konuşmaya devam ettin ki ne gerek var. çirkefleşip kavga etmeyin tabi ama muhatap olmasanız gerekli cevabı alırdı bence.

Ciddi erken doğum tehlikem vardı.doktorlar bile pek umutlu değildi.o yüzden daha fazla strese girerim bebeklere bişi olur diye korktum. O yúzden cevap vermedim.Görümcem hemen bagırıp çağırıp kavgaya hazır biri.

Muhatap olmayin insan hamileyken zaten cok zorlaniyor..Bide böyle üstüne yapiyolar ya sinir olurum unutmayn o bebeklerin de hakki var üzerinizde..Ve gecmis olsun size..

Ben olsam bu kisiyle asla konusmam.

Back
X