Siz olsanız ne yapardınız???

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Slm arkadaslar benim bi tane kendini dusunen hep bana hep bana diyen kayınvalidem var eşimin dedesi gecen yıl vefat etti esim annem ben hemen kayınvalidem e koştuk başsağlığı diledik 40 ında annem Hayır bile yaptı eşimin ailesine eşim gitti dağıttı ben calısıyorum, neyse 1 ay önce dede mi kaybettik kayınvalidem i eşim arayıp söylediği halde bile taa tebarekenin 4.günü aradı ve eşimin ara baskısıyla zorla aradı ve annemin ne yanına geldi ne de telle başsağlığı bile dilemeli, eşime annem gitmeyi bırak Hayır bile yaptı çok kötü bi annen varmış dedim öyle işte benim annem dedi eşim hak verdi bana ama ben hiç saygısızlık yapmadım hep aradım sordum çok gücüne gitti bu yaptığı kişiliğini gösterdi sizce bayram da gitmek istemiyorum benim anneme saygısı olmayanın benim onabenimo hiç saygım olmaz , gitsem laf soksam o kadar pişkin ki daha çok o bana sokcak kalbi bozuk çünki kavga ederim annem çok hassas konum , siz olsanız ne yapardınız ?

Slm arkadaslar benim bi tane kendini dusunen hep bana hep bana diyen kayınvalidem var eşimin dedesi gecen yıl vefat etti esim annem ben hemen kayınvalidem e koştuk başsağlığı diledik 40 ında annem Hayır bile yaptı eşimin ailesine eşim gitti dağıttı ben calısıyorum, neyse 1 ay önce dede mi kaybettik kayınvalidem i eşim arayıp söylediği halde bile taa tebarekenin 4.günü aradı ve eşimin ara baskısıyla zorla aradı ve annemin ne yanına geldi ne de telle başsağlığı bile dilemeli, eşime annem gitmeyi bırak Hayır bile yaptı çok kötü bi annen varmış dedim öyle işte benim annem dedi eşim hak verdi bana ama ben hiç saygısızlık yapmadım hep aradım sordum çok gücüne gitti bu yaptığı kişiliğini gösterdi sizce bayram da gitmek istemiyorum benim anneme saygısı olmayanın benim onabenimo hiç saygım olmaz , gitsem laf soksam o kadar pişkin ki daha çok o bana sokcak kalbi bozuk çünki kavga ederim annem çok hassas konum , siz olsanız ne yapardınız ?
iyilik yap denize at demişler balık bilmezse halik bilir.

boşverin onu kötü kalpli diye sende öyle olmak zorunda değilsin mesafeli davran yeterli

Çok soğudu m yüzünü bile görmek istemiyorum şimdiye kadar hayatı zehir etti bize ayrılık olsun diye neler yapmadık i ilk defa bi insan bana uzak Allaha yakın olsun diyorum

Çok soğudu m yüzünü bile görmek istemiyorum şimdiye kadar hayatı zehir etti bize ayrılık olsun diye neler yapmadık i ilk defa bi insan bana uzak Allaha yakın olsun diyorum

Ayni benim kv.kv kardwsi olmustu annem bassagligina gitti.bikac ay sonra dedwmi kaybettik kv aramadi bile annemi.ayy hastayim diyo aralarinda uc sokak var .baktim gecen hafta ayni yere cemiyete gitmis ayyy ama gene cok hastaymiss:KK12:uzak dur mesafe koy ben oyle yaptim gelmeye de yuzu klamadi:KK43:

evet kvnizin yaptigi yanlis ama siz bayramda gitmediginizde yaptigi hatayi anlayacaksa gitmeyin ama muhtemelen 'bayramda tavir yapan kotu gelin' adi ile anilacaginizdan gidip bayramlasmakta fayda var bence

Kadın saygısızlığı annenize yapmış size değil. Uzatmayın muhabbeti. Bi de tebareke ne ya

Ben olsam esimin annesine saygiyi ayri tartar.
Anneme yapilan saygisizligi ayri tartardim.

Bayram yanina gidiyosun cunku sevdigin adamin annesi o kadin. Her annene dusuncesizlik ettiginde kusucekmisin?
Hem kime kusuceksin? Ne ise yariycak bu?
Sadece kocanla kotu olucaksin.
Hem zaten kocanda desteklemis seni.
Bazi insanlar kibar dusunemez.
Yapicak bisy yok.

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaslar .kayınvalidem annemin çoook iyiliğin i gördü nankörmüş gösterdi bayramda gidicem ama hiç yüz vermicem, Allahım birazcık iyilik ver içlerine nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar insanlar, benı bile 4.gün eşimin hergün annesini arayıp ....arasana anne ayıp oluyor eşime dediğini biliyorum.hiççç bi zaman saygısızlığımı görmedi insanları anlamak çok zor.

Peki telefon ile arama alışkanlığı var mı

Bana da çok zor geliyor telefon ile başsağlığı dilemek

Yakınmış gelebilirdi eşiniz de madem annesinin huyunu biliyor gidip alıp getirebilirdi

Kp yok galiba varsa onun da gelmesi gerekir zira

Tatlım sen bayramda gitmemeyi boşverde kocanı kendi tarafına çek. Oda diyormu mesela anneme gitmeyelim diye. Bayramda kaynananın yanına git elini öpme hiçbir iş yapma suratını as otur azıcık oturup kalkın sonra kendi annene gidin eşinle. Tabi bunları eşinin istemesi daha önemli yoksa ana kuzusu bir erkek insanı kanser eder.

Sorun zaten annemi aramaması arkadasım bugünde öyle uyandım demişsin de, güzel okumamışsın . Eşim kesinlikle ana kuzusu degilde bana sen de herkese ona göre değer ver diyor haklıyken bayramda gitmemek le haksız duruma düşemem, gidicem ima da etcem anlasın patavatsız görümcemde olursa bakın şenliğe

Back
X