• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız.

delikedii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
30
3
1
30
Daha önceki konularımdan belki bilen vardır ailemle sorunlu bir ilişkim vardı.
Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Neyse şuan ki sıkıntıma geleyim.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar :(

Ve nişanlandığım çocuğu öyle aman aman bir aşkla sevmiyordum. Yani bazı anlar görmek istemediğim bile oluyordu. Ne kadar yakın gibide dursak sürekli bir soğukluk vardı ve ben ayrılma kararı vermiştim.
Kendisi asabi birisi zaten. Konuştum ve ona söz hakkı vermeden bitirmiştim en son.
Kısa bir süredir de iletişme geçmesine izin vermedim fakat arkadaşlarıma sormuş soruşturmuş.
Ben hamile olmaktan korkuyorum. Normalde adetim düzenlidir ama 3 haftadır gecikti.
Eğer böyle bir şey varsa ailem beni zaten reddeder. Hatta kimseye kalmadan abim elleri ile öldürür.
Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar :KK43:
görmek istemediğin adamla nasıl seviştin (üstelik korunmadan) onu anlayamadım ama eczaneden bi teste bakar olay.
3 haftadır geciktiyse bi sıkıntı olduğu ortada. ya hamilesin ya da kist vs bişeyin var.
önce idrar testi yap
ona göre doktora gidersin.

Ayrılırken bu ihtimal hiç aklınıza gelmedi mi ya? Ayrıca sevmediğiniz adamla neden bu kadar münasebet?

3 hafta gecikmişse ihtimal yüksek gibi.
Önce bir test yapın ona göre karar verirsiniz de, aman aman bir aşkla sevmediğiniz hatta bazen görmek bile istemediğiniz biriyle neden böylesine bir gözükaralıkla birlikte oluyorsunuz anlamış değilim.

Ayrılırken bu ihtimal hiç aklınıza gelmedi mi ya? Ayrıca sevmediğiniz adamla neden bu kadar münasebet?

Size çok saçma gelecek ama ailemden dolayı kendimi ona mecbur hissediyordum. Gitmsesin diye onun ısrarları üzerine olan bir ilişkiydi kaldı ki evleneceğimiz kesin gibiydi. en azından benim açımdan. evden cıkayım da nereye olursa kafasındaydım.
fakat aldığım piskolojik destek sayesinde o kadar da mecbur olmadığımı fark ettim.

Hadi bi koşu test yap da gel, duruma göre konuşalım. Şimdi burada 30 sayfa yazılacak bi bakmışsın bebek yok, yorma bizi anam daha derdi olan onlarca kadın var.

Umarım değilsindir diye de dua edelim...

Aynen. Simdi hesap sorulucak, kalpler kirilicak tartisma cikicak felan fistan. Git bi dest yap ondan sonra konusalim.

Bugün evden çıkabilirsem test alacağım. Eğer böyle bir şey varsa sizce ona söylemeli miyim yoksa hiç kimsenin haberi olmadan kürtaj mı olmalıyım. çok mutsuzum kızlar :KK43:
bukadar sevmedıgınız kısıden mı hamılelık suphesı mı var ?
kurtaj kaş aldırmaya benzemez operasyondan sonra eve nasıl gırmeyı dusunuyorsunuz?
abınız aılenız ellerıyle öldurecek kadar katılarmıs madem nasıl bukadar rahat eve gırıp cıkabıleceksınız ?
önerıde bulunmak ıstemıyorum

Sevmedigin adamla nasıl sevistin diye sorarim.
Hakikaten nasıl miden aldı ?
Çocuğu aldırmak seçenek olmamalı bence.
Git konuş nisanlinla. Gerisi size kalmış.
Ya sevmediğini (!) adamla evleneceksin. Ya da senin aptal bir hatan yüzünden günahsız sabeyi oldureceksin.

Üç hafta gecikme ve önceki adet düzeni iyi diyorsunuz. İhtimal büyük ama test yapmadan bişey denmez kesin tabikide. Merak ediyorum ne olacak

bence artık kadınlarda sevmedıgı erkeklerle sırf erkek oldukları ıcın sevısıyor
onceden bu polemık erkekler ıcın vardı
sevmeden sevısıyorlar dıye
hayat ıste

Size çok saçma gelecek ama ailemden dolayı kendimi ona mecbur hissediyordum. Gitmsesin diye onun ısrarları üzerine olan bir ilişkiydi kaldı ki evleneceğimiz kesin gibiydi. en azından benim açımdan. evden cıkayım da nereye olursa kafasındaydım.
fakat aldığım piskolojik destek sayesinde o kadar da mecbur olmadığımı fark ettim.

anliyorum ama bunu nisanliniza soylemeniz lazim. ayrilirken soz hakki vermemissiniz bari simdi soz hakki verin. evet kimeye mecbur degilsiniz almakta zorunda da degilsiniz hamileyseniz eger.

Back
X