• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?

injjilay

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
307
221
23
36
Kızlar günaydın...
Dün akşam eve gidince apartmana karşı komşumun eşiyle aynı anda girdik ikimizde başladık asansör beklemeye. 6ay oldu biz taşınalı ve bu 3. Karşılaşmamız filandır. Ben aslında bi erkekle yalnız aynı asansöre binme taraftarı değilim.:110:
Normalde hiç beklemeden merdivenlerden çıkarım daha önce bir kere daha karşılaşmıştık öyle yapmıştım. Ama bu sefer iş yorgunluğundan bekledim. Hani dedim belki binmez. Ama bindi. İyi akşamlar dışında birşey konuşmadık. Asansör küçük kendisi epey iri bir insan. Kata geldik tam evlere girerken eşimde merdivenden çıktı 'aynı asansöre mi bindiniz' dedi 'maalesef' dedim.'Nasıl sığdınız' dedi güldük geçtik. Benimki takmaz öyle şeylere.
Bu normal bir şeymi ya ben bayanım bırak ta çıkayım sonra sen çıkarsın. Benim mi düşünmem lazım bunu? Çok ince mi düşünüyorum ?

Bizim apartmanda asansör yok ama annemlerin apartmanında bir erkekle başbaşa asansöre binmişliğim çoktur.
Şimdi nasıl bir anlam çıkarmalıyım hem sizden hem de kendimden?

Ben mi abartıyorum ozaman :KK43: haberlerde kötü şeyler okuyoruz sapık çok etrafta ya ondan :KK57:

adamdan bi rahatsızlık duysan haklısında bu yersiz bi sıkıntı gibi geldi bana..

bence çok haklısınız.
buna dinde "halvet" denir.
bu ince düşüncenizden dolayı sizi kutluyorum.
eğer beyefndi asansöre binmekte ısrar ediciyse , lütfen siz merdivenleri kullanın ya da 3. kişi olması duurmunda binebilirsiniz :)

Rahatsızlık duymadan önlemimi almak istiyorum. Allah korusun şeytana uyup komşularımdan biri birşey yapsa birde ev sahibiyiz sonra nasıl birbirimizin yüzüne bakarız.

Şaka mı bu? Asansör bir binada oturan herkesin ortak malıdır siz bineceksiniz diye beyefendi neden iniyormuş ve ya o var diye neden siz merdiven çıkıyormuşsunuz. Her katı 5 saniyede geçen bir aletten bahsediyoruz topu topu bir erkekle yarım dakika heleki komşunuz ve evli bir beyle geçirmek sizi bu kadar korkutmamalı...

Back
X