Siz olsanız ne yapardiniz ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Iyi akşamlar bayanlar ..
bizim mahallenin tavuk cus undan aliyoruz tavuğu geçen kiymada satmaya basladim dedi kilosu 32 tl den işte . Bzde 1 kilo aldik . Neyse buzluga attm yarısını . Diğer yarisiylada kofte yaptim ama sorun şu ki kiyma cigkende acayip koku vardı pisirirkende kokusu çok kötüydü . Tadına baktik kiyma tadı yoktu bi acayip biseydi . Kiymanin içine bsey karstrms adam belli bozuk filn degl kiyma cnku bi ilginç . Sinitsel kizartrken böyle tavada sari kopurur yw yağ aynı ole oldu acaba içine tavukmu karstrdi anlmadik esim de ben bunu yemem dedi bnde yemedm attım çöpe tüm kofteyi buzlukta ddiğer yarısı duruyo .
Adamın bu pisligi yanina kalsın ıstemiyorum . Sanki hc kmse anlmiyom in cesaretle bunu yapiyorlar ya . Şikayet etsem dükkanı zabitalara filan ? Ya da yarin o buzlukta ki kiymami alip düzgünce bu bozuk çıktı ya da içine birseymi kattiniz ya geri alın parami verin ya da bunun duzgununu verin diye gtsemmi ?

Hazır çekilmiş kıymayı işte bu yüzden almıyorum. Şikayet edin

Mutlaka şikayet et sen anlamış sın anlamayan o kiymayi bebeğine çocuğuna yedirende olabilir Allah korusun. Bazi satıcılarda Allah korkusu yok

Sikayet edin insan sagligiyla bu kadar oynananmaz.hem ucuz bisey almiyorsunuz okadar para verip, bide boyle bozuk icinde ne oldugunu bilmediginiz seyleri yediriyolar insanlara gunahini almiyim ama bisey kattiysa icine veya bozugu sattiysa size, sizde acimayin ona sikayet edin direk.

Sikayet edin insan sagligiyla bu kadar oynananmaz.hem ucuz bisey almiyorsunuz okadar para verip, bide boyle bozuk icinde ne oldugunu bilmediginiz seyleri yediriyolar insanlara gunahini almiyim ama bisey kattiysa icine veya bozugu sattiysa size, sizde acimayin ona sikayet edin direk.

Etcem zaten . Herkese böyle 30 30 dagtrsak işimiz var . Ucuza satmiyo hadi ucuz olur dersin bunda bişey var . Gerckten bu insanlarda hic vicdan yok . Insan akşam yastığa başını nasıl koyuyor böyle sahtekarliklardan sonra anlamıyorum .

Pisirmeden anlmk zor zabıta nasıl anliycak acaba onu merak ediyorum smdide bi de sikayetten sonra sonucu nasl ogrencez
Siz bu numarayı arayın başvurunuzu yapım başvuru numarası veriyorlar sanırım 15 gün içinde sonuçlanıyor.sonuçlara internetten bakılabiliyor sanırım .alo174.gov.tr detaylı bilgilere buradan ve aradığınız numaradan Ulaşabilirsiniz yine

Tavuğunda hiç sorun yaşamadıysanız şikayet etmeyin hemen ama söyleyin. Belki farkında değildir.

Iyi akşamlar bayanlar ..
bizim mahallenin tavuk cus undan aliyoruz tavuğu geçen kiymada satmaya basladim dedi kilosu 32 tl den işte . Bzde 1 kilo aldik . Neyse buzluga attm yarısını . Diğer yarisiylada kofte yaptim ama sorun şu ki kiyma cigkende acayip koku vardı pisirirkende kokusu çok kötüydü . Tadına baktik kiyma tadı yoktu bi acayip biseydi . Kiymanin içine bsey karstrms adam belli bozuk filn degl kiyma cnku bi ilginç . Sinitsel kizartrken böyle tavada sari kopurur yw yağ aynı ole oldu acaba içine tavukmu karstrdi anlmadik esim de ben bunu yemem dedi bnde yemedm attım çöpe tüm kofteyi buzlukta ddiğer yarısı duruyo .
Adamın bu pisligi yanina kalsın ıstemiyorum . Sanki hc kmse anlmiyom in cesaretle bunu yapiyorlar ya . Şikayet etsem dükkanı zabitalara filan ? Ya da yarin o buzlukta ki kiymami alip düzgünce bu bozuk çıktı ya da içine birseymi kattiniz ya geri alın parami verin ya da bunun duzgununu verin diye gtsemmi ?

Tavuk kiymasidir o. Cunku kiyma cigkende piserken de dana kiymadan farkli ve kötü kokar. Damak zevki gerçi köftesi de çok güzel olur. Adam Size dana kıyma diye sattiysa elbet hakkınızı arayın.

Back
X