• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yaparsınız ben mi problemliyim

Arkadaşlar kadın 9 aylık hamile yani ha doğurdu ha doğuracak, erkek erkeğe umreye bile gidilecek olsa şu ara gidemez gitmemeli yani, bu düşüncesizlik, sütçünün çocuğu değil o karındaki, ne münasebet

O zaten ayrı bir hikaye. Bu kadın her an doğurabilir. Eşi ne yapıyor peki, geziyor. Hmmmm.

eşiniz zaten başlı başına düşüncesiz de...

eşinizin götürmem dediği, sizin de zaten gitmem dediğiniz bir ortama gidebiliyor olması hayat görüşlerinizin çok farklı olduğunuz göstermiyor mu?
siz kapalısınız, eşiniz içkili ortamda. bu ileride daha büyük sorunlara sebep olmaz mı?
sizi bebeğinizi ve özel zamanlarınıza kıymet vermeyen bir adam.

Ben bunu dayatamam. Açıkçası barda kapalı insan görmüşlüğüm de vardır. Giremez, gidemez, yapamaz benim görüşümde yok. Herkesin düşüncesi kendini bağlar o konuda.
Sanırım ben bazı erkek figürleri yüzünden bu konuda çok hassasım. Sülalemde çok var çünkü böyle. İnanılmaz muhafazakar olan ama ne hikmetse o muhafazakarlığı sadece eşi ile ilgili konularda depreşen, eşinin el kremi bile kullanmasına müdahale ederken kendisi kız arkadaşları ile bel altı fıkralar anlatan ve daha neler neler. O yüzden senin oraya gitmen uygun değil diyip gidince bunlar geliyor aklıma deliriyorum.
Konu sahibinin konusu da biraz dağıldı. Ben o yüzden çekiliyorum. Ama ben senin ne demek istediğini anlıyorum. Umarım biraz ben de anlatabilmişimdir.

Bknz. Karısını çalıştırmayan, ailesine gitse laf eden amma yoldan geçen kadınları süzen popolarına bakan tipler

Cogu otel kabul etmiyo hasema hijyenik degil diye. Bilgin yok fikrin var senin de ha :d

Asude çoğu otel diyorsun sen de, hepsi değil. Yani neden bu durumda bilgim olmuyor anlamış değilim.
Hem burda amaç örneklerle derdimizi anlatmak. Olay haşema havuz bar falan değil.

Haşema mı değilmiş hijyenik :KK48:
Bir mikrobiyolog olarak ilk defa duyuyorum böyle birşey...
Isin teknik kismini bilmiyorum sekerim belki icine pamuklu camasir giyme riski falandir sebep bilemem. Ama sonuc olarak belli standarttaki oteller asla kabul etmiyor. Vasat otelleri bilmiyorum

Asude çoğu otel diyorsun sen de, hepsi değil. Yani neden bu durumda bilgim olmuyor anlamış değilim.
Hem burda amaç örneklerle derdimizi anlatmak. Olay haşema havuz bar falan değil.
E olayi toplumsal sorunlara donusturen sensin oturdun hemen adami karisinin kafasini zorla kapattiran kendi alkol ortamina bile giren adam yaptin, sulaleni anlattin bilmem ne. Spesifiklestirmeye calisan taraf benim zaten

Isin teknik kismini bilmiyorum sekerim belki icine pamuklu camasir giyme riski falandir sebep bilemem. Ama sonuc olarak belli standarttaki oteller asla kabul etmiyor. Vasat otelleri bilmiyorum

Asude bahar sana kim cücükbeyinli demişti? Hatırladın mı, ben de beğenince banlanmıştım. Gelirse ağzından öpücem. Melisagun08 Melisagun08 sen miydin kız?

Bknz. Karısını çalıştırmayan, ailesine gitse laf eden amma yoldan geçen kadınları süzen popolarına bakan tipler
Arkadaşlar yani yazdığıma yazacağıma pişman oldum kocamın yaptığını geçtim buradaki yorumlara daha çok üzülmeye resmen kendime acımaya başladım. Ben üniversite mezunu ticaretle uğraşan gelir düzeyi yüksek bir bayanım kapalı olmak benim tercihim benim ailem ve eşimin aileside muhafazakar insanlar . Benim istediğim yere istediğim zaman gidebililen özgür biriyim eşimde aynı şekilde. Hamile olmamı konuya eklememin sebebi hassas oluşum. Kırgınlığımın sebebi ise erkek erkeğe gidilecekken sonradan eşimin bekar arkadaşlarının sevgililerininde geliyor olması. Herkes eşliyken benim eşimin orada sap gibi olması kendisinde benim o ortama gitmeyeceğim için teklif bile etmeyip durumu olağan karşılaması. Ona göre gitmekte bir sıkıntı Yok sadece ben kırıldığım için gitmedi. Nasıl çözebilirim yardımcı olacağınıza yargılayıp duruyorsunuz

E olayi toplumsal sorunlara donusturen sensin oturdun hemen adami karisinin kafasini zorla kapattiran kendi alkol ortamina bile giren adam yaptin, sulaleni anlattin bilmem ne. Spesifiklestirmeye calisan taraf benim zaten

Asude arkadaşım ikimiz de konu sahibinin yorumlarından eşi hakkında fikir yürütüyoruz. İkimiz de kesin haklı olup olmadığımız konusunda bir şey diyemeyiz. Ben eşinin kafasını zorla falan kapattırdığını söylemedim. Yani bunu çıkarmak baya zorlama olur. Ama eşim benim saçımın telini kıskanır diyen bir kadından sen nasıl kafandaki erkek modelini çıkardın ayrıca merak ediyorum.

Bahane olmuş onlarınki yoksa hijyenlik bir durum değil. Ki haşema giyen biri öyle bir otel tercih etmez, her türlü insanın eğlenebileceği tarzda mekan mevcut bu ülkede. Neyse konuyu sabote etmeyeyim ..

Şimdi deli gibi pişman oldu kavga ettik evde çıktı geldi ayaklarıma kapanıyor kimle dertleştiyse artık ama

eşim saçımın tek teli gözükse kıyameti kopartan giydiğim herseye karışan biri

Kadın yazmış işte, özgür iradeyle kapanmış ama yine özgür irade ile açıcam başımı dese kocası kıyameti koparacak biri, öyle birinin de barda ne işi var, zaten karısı doğurdu doğuracakken ne işi var o asıl mesele bence

Herkes sevgiliyle bu sap gibi tek başıma ne alaka, öyle ortama seni sokmam demek arkadaşlarına da hakaret, biri duyupta yazsa keşke şuraya biz geniş miyiz diye

E begenmiyosan blockla gec gormezsin yorumlarimi tatava yapma. Konu sahibinin kocasini kotulemedim diye mi gicik oldum simdi. Dun karisini asagilayan bosanmis adama alkis yapiyodun buna da yap

Hangi adama pardon

Koca benim değil ister kötüle ister kötüleme ben konu sahibinin kocasından ziyade caninfistigina yaptığına sinir oldum, bi dön bak o nasıl konuşuyo seninle sen nasıl cevap veriyosun

Arkadaşlar yani yazdığıma yazacağıma pişman oldum kocamın yaptığını geçtim buradaki yorumlara daha çok üzülmeye resmen kendime acımaya başladım. Ben üniversite mezunu ticaretle uğraşan gelir düzeyi yüksek bir bayanım kapalı olmak benim tercihim benim ailem ve eşimin aileside muhafazakar insanlar . Benim istediğim yere istediğim zaman gidebililen özgür biriyim eşimde aynı şekilde. Hamile olmamı konuya eklememin sebebi hassas oluşum. Kırgınlığımın sebebi ise erkek erkeğe gidilecekken sonradan eşimin bekar arkadaşlarının sevgililerininde geliyor olması. Herkes eşliyken benim eşimin orada sap gibi olması kendisinde benim o ortama gitmeyeceğim için teklif bile etmeyip durumu olağan karşılaması. Ona göre gitmekte bir sıkıntı Yok sadece ben kırıldığım için gitmedi. Nasıl çözebilirim yardımcı olacağınıza yargılayıp duruyorsunuz

Özür. Gerçekten konun dağıldı. Ama bu sevgili olayına neden bu kadar takılmış olduğunu anlamadım. Bir sıkıntı mı çıkar? Eşin sıkılır diye mi? Gözü kayar diye mi? Gereksiz bir samimiyet olur diye mi? Nedir seni rahatsız eden?
Hamile olmasan içmesen de eşin gelmene ses etmezdi diye anlıyorum o zaman istediğim yere gitmekte özgürüm dediğin için.

o nasil koca ya ... ama bi erkek ortama karısını sokmuyorsa orda bi naneler donuyordur diye direk şüphe duyarım özel günün de seninle değilde clupte olmasi ayrica ironi ?? doğurdun doğurcan modunuda eklersek bu adam çok ama çok bencil sana verdiği değerde bi eksiklik hissettim kesinlikle sindirme.

Asude arkadaşım ikimiz de konu sahibinin yorumlarından eşi hakkında fikir yürütüyoruz. İkimiz de kesin haklı olup olmadığımız konusunda bir şey diyemeyiz. Ben eşinin kafasını zorla falan kapattırdığını söylemedim. Yani bunu çıkarmak baya zorlama olur. Ama eşim benim saçımın telini kıskanır diyen bir kadından sen nasıl kafandaki erkek modelini çıkardın ayrıca merak ediyorum.

Senin söylemene gerek yok ki kadın kendi yazmış saçım görünse kıyameti koparır diye

Hangi adama pardon

Koca benim değil ister kötüle ister kötüleme ben konu sahibinin kocasından ziyade caninfistigina yaptığına sinir oldum, bi dön bak o nasıl konuşuyo seninle sen nasıl cevap veriyosun
Gayet duzgun konusuyo caninfistigi. Farkli gorusu olabilir ama bana hakaret etmiyo. Durduk yere hakaret eden sensin

Back
X