• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yaparsınız ben mi problemliyim

İnanınin şok oldum kusura bakmayın ama bu nasıl zihniyet 9 aylık eşini bu hassas döneminde nasıl tek başına böyle yerlere gitmeyi düşünebilir allah akıl fikir versin bence ipleri eline al yoksa üzülürsün sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

"Seni o ortama sokmak istemedim" diyen adama ağız dolusu h..s.tir çekmeniz lazımdı.
İmam fıkrası gibi olmuş yaw olay.
Karadenizde hoca camide vaaz veriyormuş:
-Kızlarımıza sahip çıkalım, çok açık giyiniyorlar, boya sürünüyorlar, zincir takıyorlar, kısa giyiniyorlar... Derken cemaatten biri seslenmiş:
-İyi de hoca senin kız da bunları yapıyor.
Hoca cevabı verir:
-Şimdi Allah var, bizim kıza yakışıyor :)

Adama bak ya tam bogmalık.

Böyle tiplerle evlenen size müstahak nerden bilebilirsiniz ki diğer arkadaşlarınım sevgilisi yanında belki adam da yalnız gitmeyecekti
Ayrıca türbanlı birinin o ortama girmesi neden olmasın ki içki içmeyeni kesmiyorlar

vuuuuuuuv
gece klübü bekar arkadaşlar başlı başına tartışma nedeniyken
+ ağzı burnunda karısını bırakıp gitmesi
+doğumgününü eşiyle değilde arkadaşlarıyla kutlamak istemesi
o adama ne yapsan az canım

Kızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)

seni sokmayacağı ortama kendi girme planları yapıyosa zaten eşinde bir problem var demektir.

Ne sacma bahane
O mekanlara kapalilar da gidiyor ne var ki

bir de mesele erkek erkeğe takılmak da değil herkes partneriyle gelecek seninki neden bekar gibi tek başına..

Kızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)

Her an doğurabilirsin ne işi var cluplarda v.s otursun karısının yanında .

Arkadaşlar kadın 9 aylık hamile yani ha doğurdu ha doğuracak, erkek erkeğe umreye bile gidilecek olsa şu ara gidemez gitmemeli yani, bu düşüncesizlik, sütçünün çocuğu değil o karındaki, ne münasebet

Karısı erkek erkeğe gitselerdi sorun değil diyor her an doğum yapabilir kocasını gönderiyorsa biz ne yapalım.

Adamın gözü dışarıda doğumgünü bahane

Son düzenleme:
Back
X