Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizdede olmustu ceyızımde kıyametı koparmıstım . . .
bende benzer bir durumda evlendim canım. iki haftalık evliyim daha seni çok iyi anlıyorum. Benimde eşimin tarafı hiçbişeye karışmadı hiç arayıp sormadı arada kavga yada bi tatsızlık yok ama işlerine öyle geldi sanırım. sanki erkek evlendiriyo gibi maddi manevi ailem yaptı herşeyi durumumuz olmadığı halde. O kadar kalabalık aileler sözde ama kimse bi kere aramadı nişanlıyken bile. Herşeyi eşimle ailemle hallettik diyebilirim. Bende kızıyordum ama bazende diyordum aman ne güzel işte diye karışan yok eden yok :) Eşimede evlenmeden önce söyledim ben kimsenin gelini olmuyorum sadece senin eşin oluyorum beni bişey için zorlama sonra diye. İşlerine öyle geliyo bişeye karışmamak bence nasıl olsa sevmişler evlenecekler diye. Aslında iyi bişey kimse karışmıyor etmiyor herşeyi kendi imkanımız el verdiğince yaptık kimsenin bişey deme hakkıda olmuyor o zaman. Ailem için bende çok üzüliyorum birsürü borca girdiler bizim yüzümüzden karşı taraftan iki halı dışında bişey görmedik onuda düğüne bikaç gün kala aldırlar bende çok kızıyorum ama yapacak bişey yok keyfini çıkarmaya çalış bence hepsi geçiyo yeterki sen eşinle anlaş huzur olsun mutluluk olsun :)
acaba işin içinde başka bir şey olabilir mi
çünkü kızlarına şanlı bir düğün yaptıklarına göre oğullarına hayli hayli yapmaları lazım
nişanlınız sizden birşey saklayabilir
belki de onunla bir sorunları vardır
hakkımda hayırlısı olsun artık kızlar bu saate geldkten sonra ailesi yüzünden ayrılamam kii,
biliyordum ama bu kadar evlili üstü ruhlarının duymayacağını bilemezdim.
eğer eşim baskı yapar yada böyle ailesi için canımı yakarsa bişey gözümde olmaz biter..kolay değil ama yaşıcağım varmış derim ne yapayım.
biz 6 yıldır tanışıyoruz oldum olası annesiyle ikisini bir arada görmedim 2 kere denk geldim özel günlerde çok soğuklar
Seninki biraz kumar olmuyor mu peki?
Niye kendini böyle bir riske atıyorsun?
kimin evliliği risk değil ki süpriz yumurta gibidir evlilik bence ya boş çıkıcak ya dolu..hepimizin evliliği öyle bence çünkü evlenmeden belli olmuyor bişey..
Ama senin durumun böyle değil ki..Ortada bir problem var..
Hem de yok edemeyeceğin ya da görmezden gelemeyeceğin bir problem..
Eşinin ailesini yok saymanız mümkün mü sence?
Eşinin ailesiyle ilgili sıkıntıları olsa dahi gün gelir herşey düzeliverir..Etle tırnak ayrılmaz zira..
Ama sen sana yapılanları daha doğrusu yapılmayanları hatırladıkça ailesine karşı hep dolu olacaksın..
Hatta eşinin ailesiyle arası iyi olursa ona karşı da kızgınlık duyacaksın..
Gerçi hayat senin hayatın, karar senin kararın..
Ben sadece fikrimi söylerim o kadar..
ailesinin fena olduğunu bilen bir adamla evlenicem evet bile bile..ama kimse memnun değil ki eşinin ailesinden ilk ben değilim herelde..
dediklerin doğru atamam artık ömür billah bu vurdumduymazlıklarını ama bayramlar dışında muhatapda olmak istemem yoksa aramızı bozlarlar biliyoruz..
kendi hikayemi okur gibi oldum. aynı şeyleri ben de yaşadım hiçbir şey yapmadıkları gibi bir de kayınvalidem olur olmaz laf soktu inceden hem de sebepsiz alakasız bir şekilde. cevap vermedim ama bayramdan bayrama giriyorum evlerine. insan en çok kendi ailesine mahçup oluyor. çünkü beklentileri karşılayamamış gibi oluyorsun ailene karşı. yalnız işin enteresan tarafı benim eşim de nişanlılık dönemi sizin gibi konuştu sonradan unuttu bütün yapılanları. hatta evlenmeden önce pek görüşmezken ailesiyle, evlendikten sonra sık görüşür oldu. gerçi napıyolarsa yapsınlar yeter ki bana bulaşmasınlar mantığında yaşıyorum. tabi ki insan keşke her şey başka türlü olsaydı da diyor bazen.