siz olsanız ne yaparsınız !!!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
merhaba kızlar ... benim sorunum bu sefer iş arkadaşım ... cuma günü işe biraz geç geldim ... şirkette bi sorun olmuş aradı beni çocuk azarlar gibi sert bi sekilde konuştu ... bende konuşma bittikten sonra görüşürüz demeden kapattım kalabalık bi ortamdaydım ... işe geldiğimde naber dedim iyi dedi tavırlı tavırlı .neyse dedim uzatmadım ... araya haftasonu girdi nasılsa düzelir dedim ... bugün işe geldim yine aynı soruyorum kısa kısa cevap veriyor ... en son bi sorun mu var keyifsizsin dedim ... canım sıkkın dedi .. hayırdır cumadan beri böylesin dedim benimle alakalı mı dedim , karışık dedi .. sorun neyse konuşalım çözelim böyle anca milletin ağzına sakız oluruz dedim , bişey olmaz dedi ... bende sen bilirsin dedim ... ama canım sıkıldı yaptığına , hem azarlar gibi konuşuyor , hemde tavır yapıyor ... eşime anlattım o yokmuş gibi davran sıkma canını dedi ... siz olsanız ne yaparsınız şimdibu arkadasa ... nasıl bi yol izleyeyim . hayır neden surat yaptığını anlasam ...

Ben olsam bir şey yapmam. Kendi çapında kendi tavırlarıyla oyalansın dursun..
Sıcakta hiç çekemem böylelerini..

Eşin doğru söylemiş, yokmuş gibi davran
O seni kovalasın bir sorun mu var diye
öyle mi dersin ... kendi kendine kızmaları küsmeleri çoktur zaten ilgi bekler bazen çocuk gibi ... ya insanlarla küsme huyum çok yoktur ... 3 günlük dünya derim .Böyle tavır alınıca canım sıkıldı

Ben olsam bir şey yapmam. Kendi çapında kendi tavırlarıyla oyalansın dursun..
Sıcakta hiç çekemem böylelerini..

sevmem ben küslüklükleri kırgınlıkları ... 3 günlük dünyada daha büyük sorunlar var derim ama böyle yapılınca keyfim kaçıyor

İlgi seven biriyse sen yaklaştıkça trip atar, daha çok canını sıkar. Boşver kendi küser, kendi barışır hiç ilgilenme

sen üstüne düştükçe o tavır yapacak kendi haline bırak. bir de böylelerine sinir oluyorum sen çözüm önerisi sunmuşsun insan olsaydı oturur konuşurdu boş ver yani

sen üstüne düştükçe o tavır yapacak kendi haline bırak. bir de böylelerine sinir oluyorum sen çözüm önerisi sunmuşsun insan olsaydı oturur konuşurdu boş ver yani

doğru söylüyorsuz aslında ama huyum kurusun :)

cok mu muhım bı zat kendısı?

hem benı azarlıyacak,hem ben ne oldu canın mı sıkkın dıye ağzına bakacam..

onun yaptığı tavrı sen yapmalıydın..sımdı ıyıce dötu kalkmış..

umursama

tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış bir de aylak küsen aylak barışır bu ikisini kullan tatlım:) o sana hiç öyle hareketler yapmamış hiçbirşey yokmuş gibi davran kendi kendine küssün barışsın barışmazsa yolver gitsin:)

sevmem ben küslüklükleri kırgınlıkları ... 3 günlük dünyada daha büyük sorunlar var derim ama böyle yapılınca keyfim kaçıyor

kadınlarında su üstü kapalı sekılde konuyu yorumlamalarına gıcık oluyorum..kendımde dahıl..

acaba öyle mı,acaba böyle mı dıyecegıne..al karsına konuş acık acık..

sen ogun benı arayıp neden sert konuştun dıye gır konuya..

onun hareketlerını yorumlama..en azından ya keser atarsın,ya uzlaşırsın..

dedim ya millan ben sevmem huzursuzlukları , çok ciddi bi sorun görmeyince uzatmam kapatırım konuyu ... unutuveririm yani ... o anlık sinirle yapmıştır dedim kestirdim attım genellikle allaha havale ederim ... Cuma gunu öyle davrandı umursamadım aradan 2 gün geçmiştir unutur gider dedim ... bugünde öyle davranınca direk sordum zaten kendi istemedi konuşmayı bende sen bilirsin dedim ... ama sinirlerimi bozdu

niyetim o bakalım tatlım :)

İş ortamında en dayanamadığım şey bu tür iş arkadaşlarıdır. Sırf bu nedenden dolayı katil olabilirim. Allahtan bizim ortamda yok böyle biri de hapis damlarından kurtuldum. Aslında var ama kişide uygulama potansiyelini sen belirlersin..
Benim ilk yıllarımdı burada şu an 10 yılı devirdim. Biri vardı bizim şirket uzantılı ama baya yetkili biri ve de karizmatik. Bir sözüyle bir çok şeyi halledebilir. Ama benim pozisyonumla alakası yok.
Bir gün telefonda konuşuyoruz, bir şey olmuş adam bana nasıl bağırıyor. Belki sinirli benle alakası yok ama bana bağırıyor sonuçta. Dedim ki “ X bey bir saniye dinler misiniz lütfen, ben sizin altınızda çalışan bir eleman değilim, lütfen kendinize gelin.” Bunun üstüne belki 7-8 yıl geçti adam asla ve asla o aştığı çizgiyi bir daha zorlamadı.
Sen de çok üstüne gitmişsin kızın, konuşmuyorsa paşa keyfi bilir.

Hem benle azarlar gibi konuşacak hem de gidicem sorun ne falan dicem. Gelsi kendisi düzeltsin bozduğu gibi hayret bişey.

Çocukken bile küsme huyu olmayan biri olarak küsen insanları çok yadırgıyorum, hele koca koca insanlar nasıl çocuklaşıyorlar.

Eşiniz doğru söylemiş, düşmeyin üstüne.
Doğru düzgün sormuşsunuz, onun tribiyle niye uğraşacaksınız?

ya sorma bende küsmeyi sevmem eşimde öyle keza kavga ederiz 1 saat sonra barışırız .... bazen böyle insanlarla karşılaşıyorum ben bi adım attım keyfi bilir ...

kendi kendine düzelir emin ol...
benim de var böyle bi iş arkadaşım aynı birimdeyim bi esiyo konuşuyo gülüyo bi bakıyorum küsmüş triplere girmiş kendi kendine...
3 kişiyiz o böyle yapınca biz ikimiz hiç yokmuş gibi davranıyoruz..
bi bakıyoruz konuşuyo gülüyo...
takılma..

öyle yapıyorum gerekirse konuşuyorum amaallah beni sınıyo bu ara insanlarla dua edin bana sakinliğimi koruyabileyim ... yoksa kendimi tutamayıp işimden olacağım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…