• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız?

lilakelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
130
67
18
37
Merhabalar. Bundan iki hafta kadar once bir yarışmadan Afyon ikbal termal otelde 2 gunluk çift kişilik tatil kazandım. Ben eşim ve çocuklarım gidecektik. Eşimin işlerinin müsait oldugu bir zaman olan haftaya cumaya rezervasyon yaptırdık. Kardesim hamile. Kırk haftayı geçtiği halde bebişin Doğmaya niyeti yok :) doktor eger sancın olmazsa onumuzde ki cuma doğum yaptırırım demiş. Yani bizim gideceğimiz gün. Acıkcası biz o zamana kadar kardeşim doğum yapar diye düşünmüştük. Daha da bi hafta var ama olmazsa günü belli cuma gelecek. Şimdi siz bu durumda ne yapardınız? Tatili iptal mi edelim doğum cuma olursa. Bi taraftan da çocuklarım heveslediler ne zaman gideceğiz diye soruyorlar. Kardesim gidin diyo ama ne bileyim işte. Bu arada baska bi tarihe ertelemiyolar. Siz olsanız ne yapardınız.

Merhabalar. Bundan iki hafta kadar once bir yarışmadan Afyon ikbal termal otelde 2 gunluk çift kişilik tatil kazandım. Ben eşim ve çocuklarım gidecektik. Eşimin işlerinin müsait oldugu bir zaman olan haftaya cumaya rezervasyon yaptırdık. Kardesim hamile. Kırk haftayı geçtiği halde bebişin Doğmaya niyeti yok :) doktor eger sancın olmazsa onumuzde ki cuma doğum yaptırırım demiş. Yani bizim gideceğimiz gün. Acıkcası biz o zamana kadar kardeşim doğum yapar diye düşünmüştük. Daha da bi hafta var ama olmazsa günü belli cuma gelecek. Şimdi siz bu durumda ne yapardınız? Tatili iptal mi edelim doğum cuma olursa. Bi taraftan da çocuklarım heveslediler ne zaman gideceğiz diye soruyorlar. Kardesim gidin diyo ama ne bileyim işte. Bu arada baska bi tarihe ertelemiyolar. Siz olsanız ne yapardınız.
Size küsmeyecek bir kardeşiniz varsa gidebilirsiniz bence

etrafında çok insan varsa git bence, bu bi fırsat senin ve ailen için.
zaten iki günmüş tatiliniz, kafanı güzelce toparlar gelir lohusa kardeşinle daha kaliteli vakit geçirirsin :KK51:

Sonucta iki gün değiştirme Şansın yok çocukların hevesli ben olsam giderdim galiba

Kardeşinizle sizin kadar ilgilenebilecek güvendiğiniz biri varsa gidin. Yoksa gitmeyin.

Kardeşim benim çocuğum gibidir. O yüzden gitmezdim. Kardeşinizle güzelce konuşun eğer küsmezse gidin. Çocuklar heveslenmiş kırılmasın yavrucaklar.

Ben gitmezdim genelde o tarz tatil kazandınız şeyleri kafa yorucu oluyor
size devremülk o bu satmaya çalışacaklar her an yanınızda bir satış temsilcisi olacak falan
tatile her zaman gidebilirsiniz ama kardeşiniz 1 kere doğum yapacak

Oyle devremülk satacak bi yer değil arkadaslar. Devremülkü yok zaten. İkbal hersey dahil otel. Duymuşsunuzdur. Diğer türlü bnde gitmem zaten. Bir tatil acentasının slogan yarışmasından kazandım. Öyle yani.. O zaman gideyim ben. Annem 5 gün kalacak zaten.. Tesekkür ederim düşünceleriniz için

Oyle devremülk satacak bi yer değil arkadaslar. Devremülkü yok zaten. İkbal hersey dahil otel. Duymuşsunuzdur. Diğer türlü bnde gitmem zaten. Bir tatil acentasının slogan yarışmasından kazandım. Öyle yani.. O zaman gideyim ben. Annem 5 gün kalacak zaten.. Tesekkür ederim düşünceleriniz için

anneniz kalacakmış zaten

sizin iki çocuğunuz var

doğumda zaten destek yerine köstek bile olabilirsiniz bazı durumlarda

kalabalık, gürültü, çocukların talepleri vs vs

sizi ve çocukları bilmeden söyledim tabii bunları genelleme bir nevi kusura bakmayın

gidin dinlenin gelin 2 gün zaten

o da doğurur belki daha önce

Back
X