Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tepkimi gösterirdim tabiki. Ufacık birşey için bunu diyen insan daha önemli birşey de neler der düşünmek bile istemiyorum. Asla taviz vermeyin rahatsız olduğunuzu anlasın.
aranızdaki diyolağa bağlı ,bu laflara kadar belkide aranızda ne hakaretler geçti siz sadece bunu söylüyorsunuz olabilirmi?durup dururken bir çöp için eş bile bu kelimeyi kullanmaz birde bunu kayınvalide söylemiş
Hah iste bende ortadaa bisey yokken o lafi söylediya iste ona yanarim keske kavga etseydikte soyleseydi ozaman kavgada söyledi derdim ama yok yok ortada hic birsey yok bizde o laf soylenir kayinbiraderime soyledim dedi anam kafayi yemis o nasil laf benim tek hatam canının sıkılmaması için güldürüp eğlendirmekti çunku psikiyatri ilaclari kullaniyor sıkılıyormus hanımefendi onada aynisini söyledim demekki haketmiyormuş
Bende istemiyorum aynı evde yaşamayı ama diğer gelinlerde kabul etmiyorlar arkasınden her şeyi söylüyorlar yanına gelincede annem annem diyorlar bende öyle olamıyorum olan biten herşeyi yüzüne söylüyorum arkasından konuşmak yerine eşide yok ölse evde tek kalmaz sıkılırmış amaaaan ne bilim işte
İşte kayınvalide ile yaşamamak lazım bu sebepten. Fazla samimi olmuşsunuz. Açamıyo musunuz kendinize ev ne o öyle çocuk gibi? Bunları çekmeye mahkum musunuz? Özel hayat denen bişey kalmaz ya, üzülüyorum komple aile birlikte yaşayanlara..