Siz olsanız risk alırmıydınız 2. Çocuk için !

Bende tamamen aynı durumdayım ve 2. Çocuk için tüp bebek yapmayı seçtim. Bu yeni bir şey değil. Bazı çalışmaklar ilaçların kanser riskini arttırdığını söylüyor. Daha da fazlası böyle bir risk yok diyor. Bunun dışında kendine iyi bakarsan, işlenmiş gıda yemezsen, parfüm, makyaj vs doğal olanlardan seçersen risk düşer. Allah’a emanet

Bende tamamen aynı durumdayım ve 2. Çocuk için tüp bebek yapmayı seçtim. Bu yeni bir şey değil. Bazı çalışmaklar ilaçların kanser riskini arttırdığını söylüyor. Daha da fazlası böyle bir risk yok diyor. Bunun dışında kendine iyi bakarsan, işlenmiş gıda yemezsen, parfüm, makyaj vs doğal olanlardan seçersen risk düşer. Allah’a emanet

Dahada fazlası böyle bir risk yok diyor ? Ben bu Yazınızı anlamadım özür dilerim açarmısınız biraz ve siz kaç kez denediniz acaba

Dahada fazlası böyle bir risk yok diyor ? Ben bu Yazınızı anlamadım özür dilerim açarmısınız biraz ve siz kaç kez denediniz acaba

Bir kaç araştırma tüp bebek ilaçlarının kanser riskini arttırdığını söylüyor. Bunlardan daha fazla sayıda araştırma ise; tüp bebek ilaçlarıyla kanser riskini ilişkili bulmuyor. Yani kesin bilimsel bir veri yok. Birbiriyle çelişen sonuçlar var.
Toplam 7 kere yaptık.

Bir kaç araştırma tüp bebek ilaçlarının kanser riskini arttırdığını söylüyor. Bunlardan daha fazla sayıda araştırma ise; tüp bebek ilaçlarıyla kanser riskini ilişkili bulmuyor. Yani kesin bilimsel bir veri yok. Birbiriyle çelişen sonuçlar var.
Toplam 7 kere yaptık.
Evet hem fikrim bu konuda sizinle.

Toplam 7 kere yaptık.
Çoğunlukla kanser riski yok diyor bir kaç araştırma ise var diyor kafa karıştırıyor.sizle aynı denemişiz bende 7 denedim

Toplam 7 kere yaptık.
Ilk Çocuğunuz normal yolla mı oldu acaba

Benim tüplerim kapalı idi ve içlerinde Sıvı birikiyormuş ve Buda Bebeğin tutunmasına engel oluyormuş.o sebepten tüplerim bağlandı Dr bu şekilde uygun görmüştü

Allahallah, ilk defa duydum, kendiniz de bu konuyu araştırdınız mı? Belki de doğumdan sonra artık sıvı birikmeyecek orda? Biliyorsunuz hamilelik ve doğum beden yani kadin hastalıklarına iyi gelir mesela kist mist ne varsa temizlenir içersi :) Belki de buna da iyi geldi? Tüp bebek denemeden bence bunu bir araştırın sorun farklı doktorlarla görüşün ne bilim belki bir geri dönüşü vardır ve doğal yoldan tekrar denemiş olursunuz .

Evet böyle bir durum olabiliyor

Benim tüplerim kapalı idi ve içlerinde Sıvı birikiyormuş ve Buda Bebeğin tutunmasına engel oluyormuş.o sebepten tüplerim bağlandı Dr bu şekilde uygun görmüştü

tüplerınız bağlıyken mi tüp bebek yaptınız ve oğlunuz oldu ,

allahım hergun birşey ögrenıyorum burada

Back
X