sanki konu sahibi tek bana sormus gibi hissettim:))
duygularım depreşti aynı seyi hissettim sevmediğim bir sehre tasındım eşimin işi için
tüm ailem arkadaslarım esimde aynı memleketliyz agladım zırladım gittik
sevmeyerek gittim sehre girdim andan itibaren agladım cünkü hersey tuhaf ve gıcıktı bana hersey batıyordu evlerin sekilleri
etrafta gezinen kedi köpek coktu bu kadr kedi ve köpeğin oldugu sehir görmedim:))
yooo hayvan severim yanlıs anlasılmasın ama bana tuhaf geldi sokakta bu kadr olmaz yani
ev planları insanların giyim tarzı havası özellikle en farklısı ben iç anadoludan gitim yazlık denizlik yere hava ve nem öldüm öldüm
kısın bizim burda dogalgazlı evler heryer sıcacık olur kabanımızı giyeriz evlerimzde gömlekle ince trikoyla otururuz
orda kırk kat giydik ksın yokkkk olmaz soguk dediler afedersinz seyimiz dondu hahaytımda bu kadar rezillik yasamamıstım banyo buz bir oturma odasınıa bir ısıtıcı koyuyorlar yada klima diger yerlere cık donuyor seyin
yatak odalarımız buz gibi cocugumu yatıramadım odasında aramıza alıp yatıyorduk ben yün yorgan kullanmam
kısın orda yün yorgan polar pijama kullandım evlendiğimden beri ilk kez
elektrik faturası geldi gözüm pörtledi 500 tl bide kısın yakacaga gerek yok diyolar::))
diğer ayda 332 tl geldi zaten biz dogalgazla heryeri ısıtıp kısı o paraya geçiriyorz yeminle velhasıl ifrit ettimmm
her gün agladım her yerde memleketimi aradım
yani bana göre degildi alt yapısı o kadar zayıf kiii
yollar berbat dapdar daha aklıma gelmeyen bir sürü sey var
sizi korkutmak istemem ama malesef böyle olur farklılıklar
beni merak ediyosanz 1 yıl zor dayanıp eşim baskılarıma kendi memleketimize geldik
geri tıpış tıpş su an kıs var ama her yer iş yerim evim sıcacık banyom sıcak yataklar nemli degil:))

etrafta fazla kedi köpek yok

park yerleri geniş yollar genis

insanların giyim tarzına cok takmıstım bu hiççççç hosss degil mesela
markete gittim evime yakın bir gün adamın biri inanın evde giydiği donuyla inmiş inanın eski püskü bir don uzunlar oluyor ya içlik gibi
yahubu kadrda rahat olunmaz cocugumla gidiyorm oraya kocaman adamsın düzgün bir esofman giy in bu ne lakayıtlik terbiyesiz adam

bunlar beni cok dikkatimi cekmişti tuhaf bir sehir velhasıl yaa
sizede yeni hayatınızda basarılar umarım alısırsınz