- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
Kadin anasina gittiginde kararli olsa keske de geri donmese. Valla su anki durumdan daha iyi bence de. Zira 90 yasinda kadinmis,koy yerinde hala bir karis topragi ekip dikip yasamaya calisiyormus. Gidip gormedim de duyduklarim boyle. Ona da uzuluyorum elbette.Dark konu basligi siz olsaniz?
Yerinde olsam teyzeyi anasinin evine gondertirim. Anasi yasiyorsa o da orada yasar gayet, neden yasayamasin ki. Aciyacaksan madem daha yasli olan nineye aci.
Kizi evet cok vicdansiz gorunuyor ama yetiremiyor, bir de kendi imkanlari ile esi ile birlikte calisan abisinin cocuguna bakiliyorsa hakli yonu de yok mudur. Tamam insan anasini nasil kovar diyoruz da adaletli olmak her zaman onemlidir. Senin teyze bu noktada kizina adaletsiz davraniyor olabilir mi?
Ogluna gelirsek, ben olsam bu aileden uzak dururum, bu kadar bencillik az bulunur yani. Neden gorusuyorsun neden aramiz bozulmasin minvalindesin ki anlamadim. Haci sizin ananiza cocugunuza hayriniz yok, adam olun de cek kendini bence.
Tum bunlarin disinda, yakisikliyi su belirsiz ortama sokma derim, onun bakimi icin baska alternatiflere yonel, dedigim gibi tasinmayi bile dusunebilirsin, zira ilkokul yasinda bile olsa servis problemin olacak.
Ya bir ara anlatiyordum ya bilirsin,etrafimizda bir tane insan gibi akraba yok yemin ediyorum. Esimin anne babasi ve kardesi haric herkesle optimum olcude gorusuyoruz, kimseyle gorunurde sorunumuz anlasmazligimiz yok. Bu aile de onlardan biri. Ama iste bize gore degiller. Ister burnu buyuk desin kk bana,isterse ay cok biliyorsun desin ama durum bu. Bir allahin kulu yok ki kafan uysun da iki cift laf et. Yok arkadas. Yalniziz bildigin. Eldeki malzeme bunlar. Amcasi bir cesit,teyzesi ayri bir cesit. O onunla küs,bu buna gicik oluyor. Herkeste bir afedersin sidik yarisi. Ortalarinda da biz