Siz olsanız?..

O kisiyi evliyse esiyle evinize davet edip sizlerde tanisin boylcede kadinda mutlu evliliginizi yuvanizi gorsun belki o kendine ceki duzen verir

Eşiniz adil değil, madem kendisi bir hanım arkadaş edinebiliyor ve samimi olabiliyor (ki medeni çerçevede olması kaydıyla buraya kadar bir problem yok) bunu sizin de yapmanızın problem olmaması gerekir. Ben bu konuda size hak veriyorum. Zaten kendinizi ifade ediş tarzınızdan aklı başında bir hanım olduğunuz belli; böyle çifte standartlar olmasa, eşiniz sizin insan ilişkilerinize gereksiz reaksiyonlar vermese (enişteyle tokalaşmayı sorun etmek gibi) ve sizin duygusal taleplerinizi yeterince karşılasa bu hanımdan o kadar da rahatsız olmayacaktınız. Sabahın erken saatinde günaydınlar falan gereksiz elbette o ayrı konu. Eşiniz hatalı ve hala farkında değil. Ben olsam son yaptığı biz yalnızca arkadaşız (e herhalde başka ne olacaktı) konuşmasından sonra uzunca bir süre kırgın olduğumu belli ederdim ki ciddiyetimi anlasın.

Ayrıca sabah alıntıladığınız “kişi kendinden bilir işi” mesajına konu uzamasın diye yazmadım fakat belirtmeden de içim rahat etmedi: o yorumu size yazmamıştım, başka bir mesajı alıntılamıştım halbuki ama üzerinize alınmanıza üzüldüm. O yorumumum sağlıklı ilişkiler kuramayıp kadın erkek ilişkilerine histerik tepkiler gösteren kişiler içindi ve hala düşüncelerimin arkasındayım. Ki o yorumuma da zaten daha sonra gelen cevap da beni şaşırtmadı.

Neyse konuya yeterince yazdım, umarım eşiniz sizi anlar ve durumu çözersiniz.
:KK70::KK70::KK70:
Eveeet kişinin kendinden işi bildiğini bu mesajla da görmüş olduk, etrafında böyle ahlaksızlıklarla alışkın olduğuna göre milleti tasmayla bağlamana şaşırmamalı, kişinin etrafı nasılsa kendi de aşağı yukarı öyle oluyor sonuçta. Yalnız bişey söyleyim mi, kadınların tasmayla bağladığı o adamlar gizli gizli yapacağını yapıp bizim hatun şöyle böyle diye arkasından atıyor çok gördüm örneğini :KK53: Ben elhamdülillah hayatımdaki erkekten şimdiye kadar sadakatsizlik görmedim ama senin gibi özgüvensiz kadınların kocalarının gözlerinin fıldır fıldır olduğuna çok şahit oldum :KK54:Daha cümle kurmayı bilmiyor yazdığım hiçbişeyi anlamamış saçma sapan konuşuyor, asıl sana “ahahah banane”, yürü hadi :KK53:
[/QUOTE bende ne yazmis bu genis bayan diye bakim dedim ay sabah sabah hecc gulecegim yoktu iyi oldu :halay::halay::halay::dondurma:ay kemalim yapmaz ahahhahha

Merhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...

Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..

Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..

Siz de bir mesai arkadaşınızla kanka olun ve birbirinize emojiler felan atın ve eşinizin gözüne sokun bakalım nasıl tepki verecek?

Bir öğretmen olarak çalıştığım okullarda hem kadın hem erkek zümrelerim oldu. Okulda sohbet, akıl danışma, espri, grupça öğlen yemeğe gitme,internetten komik video izletip gülme, ortak boş derslerde kahve yapıp içme... bunların hepsi olur. Ancak kimse bana mesai bitince mesaj falan atmaz, ben de onlara atmam. Bir konuda soracağı varsa arayabilir, okulla ilgili söyleyeceği şeyi unutmuştur arayabilir, eşimin yanında konuşurum. Ama komikli videoymuş sabah günaydın mesajıymış bunlar iki bekar zümre arasında olabilecek şakalaşmalar. Evliler bunu yapmıyor burda

Bir daha görürsem okula gelir sizi rezil ederim kısmından sonrasını okumadım. Gerçekten kendinizi küçük düşürmeye bu kadar hevesli misiniz? Sizi kendi eşiniz bağlar. Eğer eşiniz ilgilenmezse isterse karşıdaki kadın kapınızın önünde yatsın yine bir şey olmaz.

Back
X