Aslından hep aynı konular yani klasik muhabbetler bilmiyorum evliliğimizden beri o şekilde ilerliyor ama artık sorgulamaya başladım acaba çok mu kendimden taviz veriyorum sürekli arayan ben olarak anne gibi görüyorum o yüzden belkide.Ben hiç aramıyorum artık. Bende sizin gibi arardım arardım beni her aradiginda beni niye aramiyosun demeye basladi. Aramıyorum artık mesafeliyim. Bence 2 güne 1 bile çok fazla 2 güne 1 arayıp ne konusuyorsunuz ki.
Evet normalde başkasını dinlesem bu konuda aman buna mi takiliyosun saçmalama derim ama garip birden bunu düşünürken buldum kendimiAramız iyiyse ve seviyorsam arardım. Niye böyle şeyleri düşünüp yük yapıyorsunz kendinize. Gereksiz yere soğutacaksınız kendinizi. Bir telefon görüşmesinde şakayla karışık "ya anne ben seni özlüyorum arıyorum, sen hiç kızını özlemiyor musun" deyin. Bence özeleştiri yapacaktır.
Insan nankörlük görünce uzaklaşır haklısınız.Aradığım zamanlar da vardı ama hep nankörlük gördüm ve artık ne arıyorum ne soruyorum ne de görüşüyorum. Hiç arayıp sormayan yüzüne bile bakmayanlar iyi oldu, her işine koşan brn kötü oldum. O yüzden en güzeli mesafeli olmak, ayda yılda bir aramak. Kv milletine ancak öyle yaranılır çünkü.
Ya kayinvalidenin sana olan yaklasimiyla da alakali aslinda ben bana onun samimiyetini hissedemedim alamadim yani, hosuma gitmeyen de bi kac bisey yaptilar mesafemi koydum. Niye hic aramiyosun deyip duruyo bende duymamis gibi yapiyorum artik.Aslından hep aynı konular yani klasik muhabbetler bilmiyorum evliliğimizden beri o şekilde ilerliyor ama artık sorgulamaya başladım acaba çok mu kendimden taviz veriyorum sürekli arayan ben olarak anne gibi görüyorum o yüzden belkide.
kayınvalide gibi bir sıfat yuklemeyip bu insan kim olursa olsun gerçekten sevdiğim biriyse canım istediği her an ararım böyle düşünün bence. birilerini zorlamayla arayamazsınız arasanız da zaten konuşma süresi kısacık olur formalite olduğu çok belli olur. karşı taraf da zaten bu şekilde aranmak istemez yani ben öyle düşünüyorum.ben kendim canım istediğinde ararım şu gün bu gün demem.Merhaba arkadaşlar. Benim ki dertten çok sizden fikir almak sorum şu kayınvalideniz yazın size uzak şehirde kışın aynı binada yaşıyosunuz araniz iyi genel olarak bir kac davranışına sinir olsanız da seviyorsunuz. Genelde telefon görüşmeleri ne sıklıkla yaparsınız ve genelde arayan siz mi olursunuz? Genelde arıyan ben oluyorum 2 gün de bir konuşuruz? Siz olsanız dengeyi nasıl sağlardınız?
Aslında öyle değilim ama işte baştan beri böyle bende adını koyamıyorum. Aslında kayinvalidemi severim ama biraz sert ve agresif düşünceleri halleri var bana karşı değil ama sadece rahatsız olduğum bu2 günde bir konuşacak ne buluyorsunuz? bence çok fazla. ama bazı insanlar sever telefonda konuşmayı günlük hayatını detaylıca paylaşmayı. öyleyseniz sakınca yok
O zaman belli bir rutine oturtmayın derim ben. yani karşınızdaki 'hergün arardı bugün niye aramadı ki veya her cuma arardıveya 2 günde bir arardı' diye düşünmesin. aa bu kadın napıyor acaba konuşmadık ne zamandır diye aklınıza esme sıklığı neyse o düzende arayın bence :)Aslında öyle değilim ama işte baştan beri böyle bende adını koyamıyorum. Aslında kayinvalidemi severim ama biraz sert ve agresif düşünceleri halleri var bana karşı değil ama sadece rahatsız olduğum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?