Siz olsanız???

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.157
331
123
Detaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardan:KK43: nasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?

Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardan:KK43: nasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Edildim davete icabet edip birde güzel halay çektim 🤌🤭

Ben böyle durumlarda yerimden doğru düzgün kalkmadan günü tamamlıyorum. Etkinliğin bir kısmında telefonla oynuyorum, bazen lavaboya gidecem diye yarım saat dönmüyorum falan. Öyle öyle bitiyo. Hiç numaradan eğleniyo gibi yapamıyorum 😐

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın düğünü vardı geçenlerde, hiç sevmediğim bir konsept idi üstelik eski sevgilim ve eşi de geliyordu ona rağmen icabet ettim. Biraz geç gittim 1 saat oturdum, takımı takıp, tebrik edip ayrıldım. Ne yapalım bazen istemesek de nezaketen katılıp oturmaktan bir zarar gelmez diye düşünüyorum çok kasmayın kendinizi

Meşalelerle yollara düşülen, tüm mahalleyi kırmızıya boyayan tipte bir düğün mü? :KK53:
Ben kınayı özellikle sevmiyorum açıkçası ya.
Ama illa katılmam lazımsa da gider max 1 saat durur kalkarım.

Back
X