Siz olsanız???

Detaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardan:KK43: nasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Geç gidiyorum,bir saat oturup hediyesini takıp,dönüyorum.

Hayatimda leş olarak kodladigim hicbir yere davet edilmedim cunku leş ortamin bir parcasi hic olmadim.

Elitlik dedigin boyle olur😒

Kiz ne konuyu actin kactin . Aciklasana yahu nedir les ortam yani? Polis kiliginda striptizci mi gelcek? Bak halay gucumu cok zorlamaya basladim senin yuzunden. 😅
Hani nerde?
iyi-geceler-opsun-sizi-ece-ler_2230631.webp

Detaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardan:KK43: nasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Evet istemeyerek gittim ayaklarım patlayıncaya kadar oynamışım 😁 kuzenimin düğünü babamın zoruyla gitmiştim

ben istemediğim yere gitmiyorum. en yakın arkadasimin oglunun sunnet torenine mesela "prensip olarak sunnet düğününe gitmiyorum, kuzenimin ogluna da gitmedim. bana mantiksiz ve ataerkil geliyor" dedim. kirildiysa kendi bilir ama hala arkadasiz
sizin yerinizde olsam da gitmezdim
ablam da benim kinama gelmeyecek 😅 ne yapayım yani kavga mi edeyim?
gelen gelir, gelmeyen gelmez
cok da kasmayin, bahane bulursunuz.
eger giderseniz de baslangic saat 7yse siz 8.20 gibi gidin, az oturun kosede, fazla görünmeyin yeni gelmis gibi. sonra cikip bir tur oynayin. O ara kimi taniyorsaniz geljn mi annesi mi damadin annesi mi sarılın tebrikleri iletin.
sonra sigara bahanesiyle cikin ya da telefonla konusmak, yarim saat oyalanin, iki oyun oynayin
tekrar girin foto cekinin yine bu tanidiklarla
sonra da gidin:)))
olsun bitsin. kimse sizin olmadiginizi farketmez bile

Back
X