Siz olsanız?

ahu_zar

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
7
0
286
Ordu
Çoğu zaman insanın duygularıyla, mantığı arasında sıkışıp kaldığı olur. Benim gibi...
37 yaşında ve iki çocuk annesiyseniz, toplumun bilinçaltınıza ittiği baskı daha da büyük oluyor elbet. Fikir uyuşmazlığı ve bazı nedenlerden evliliğimi bitirdim. 3 yıldan bu yana da benden 13 yaş küçük biriyle birlikteyim. Mutlu ve huzurlu, her ilişkide yaşanabilecek kadar iniş çıkışları olan bir birliktelik. Gizliden gizliye süren bir sevgi. Lakin geleceği düşündükçe çoğu kez bitirmeye çabaladığım ama başaramadığım bir gidiş. Aramızdaki bu kadar farkı görmezden gelmem imkansız.. An'ı yaşayanlardan olamadığımdan bir girdabın cenderesinde boğuluyor gibiyim. O daha sakin, daha umutlu. Ama ben ileride nelerle karşılaşabileceğimiz fikrinin endişesini taşıyorum. Aileler noktası ya da toplum nezdinde... Kaderdi belki önüne geçemediğim. Hayırlısı deyip bekleyemiyorum. Sevip sevilirken ayrılık ta zor... Doğrusu ne yapmalıyım tam olarak bilemiyorum.. Buraya yazmak dahi kolay olmadı. Gelebilecek her türlü yanıta rağmen yine de paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X