siz olsanız??

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba arkadaşlar.. Çokça merak ediyorum :KK55:arkadaşlar sevgilisinden sözlüüsnden nişanlısından ayrılanlar biliyoruz ki sosyal ağlar çeok gelişti kaçımız merak edip bakar yada bakmaz siler engeller ciddden sonuçları merak ettim. Ben kendimden başlayım ben deliler gibi takip etmiştim arada hala bakarım da gerçi bir de bakmayanlar nasıl durduruyorsunuz merak etmeden acaba kimle falan diye :))))

Ben bugün boşanma davası açtığım bi aydır uzak olduğum bi aydır facebook adresi olan eşimin sürekli hesabına bakıyorum. Bu benim canımı çok acıtıyo ama kendime engel olamıyorum.

Ede ede bunumu dert ettiniz kendinize..
Insan iradesine sahip olursa bakmaz hadi eski es veya bosanma asamasinda olanlar neyse ama insan birazda iradesine sahip olmali geçmişte takili kalmamalı..

ben bakmıyorum da geri zekalı facebook arkadaş olarak öneriyor hem de yeni sevgilisini , bir kere bile kızın hesabını açıp bakmadım neden önerir anlam veremiyorum , ortak arkadaşım bile yok eski sevgilim engelli , facebookun bana oyunumu anlam veremedim kızıda nasıl engelledim o hızla bilemiyorum.

ben bakmıyorum da geri zekalı facebook arkadaş olarak öneriyor hem de yeni sevgilisini , bir kere bile kızın hesabını açıp bakmadım neden önerir anlam veremiyorum , ortak arkadaşım bile yok eski sevgilim engelli , facebookun bana oyunumu anlam veremedim kızıda nasıl engelledim o hızla bilemiyorum.
Canım eğer kız senın profiline bakmışsa belli bi sıklıkta o zaman arkadaş önerilerinde çıkıyo sanıyorum.

Sevgilimden ilk ayrıldığımda sık sık bakıyordum. Baktım olacak gibi değil bastım engeli.. Daha da umrumda olmadı.

Eski sevgilisi sizin hesabınıza sıkça baktığı için,siz onun hesabına bakmadığınız halde tanıyor olabileceğiniz kişiler listesinde çıkıyorrrr :))))))) Belliki yeni sevgilinin eski sevgili krizi tutmuş :KK73:Facebook'un oyunu değil yani,facebook size resmen diyor ki bu profil sürekli anasayfanda tanıyor olabiliceğin kişilerde çıkıyor çünkü sürekli profilin açılıyor bu hesaptan eklicekseniz ekleyin artık ulan diyor kısacası :KK55:
Konudaki soruya gelicek olursak,malum zaten internetin kelime akımına son olarak dahil olan ''Stalk'' kelimesi çok popüler.Çünkü muhtemelen ayrıldıktan sonra birbirini takip etmeyen,eski sevgilisinin yeni sevgilisini,yeni sevgilisinin eski sevgilisini stalklamayan çok nadir.Çarşı pazar karışıyor önemli olan yanlışlıkla foto like etmemek,twit fawlamamak :confused: Allah esirgesin:KK73:

Ayrıldığımızda tamamen bittiyse her yerden engellerim kafamdan çabucak silinsin diye. Ama geri barışabileceğimize inandığım şeyler yaşanmışsa yedi ceddini kontrol ederim her dakika :KK48:

Yazan oldumu diger sayfalara bakmadim bilmiyorum ama kiz senin profiline baktigi icin face sana onu onerir yoksa nereden bilecek ..

Bende sürekli bakıyorum maalesef bakmadan duramam ya ne kadar üzülsemde o_O

kafanda bitirmen gerekiyor önce canım.ben hep şuna inanırım 'beni haketseydi yanımda olurdu' onu takip etmenin kendimi üzmekten başka bir işe yaramayacagnın farkındayım...:)

biraz kaba bi tabir de bulunayım affınıza sığınarak
insan tuvaletten çıkerken bile sifonu çekmeden önce ardında bıraktığı loka bakıyo.
eski sevgiliye mi bakmıyacak

dayanamam yemin olsun. ama evli eski sevgililerimi stalklamıyorum. günah çünkü

Bende sevgilimle ayri gibi oldugumuzda whats uptan bakiyordum ama bir gece cok sinir olup engelledim barismayiz diye düsünüyordum beni cok kizdirmisti sonradan da baristik ve bir gün bu sosyal medyada takip durumlarina geldi konusmamiz sen beni engellemissin thalix dimi dedi evet dedim bakiyormuydun sanki dedim evet tabiiiki hergün bakiyordum dedi :KK48:
Yani eger karsilikli sevgi varsa ciftler arasinda istamsiz ayriliklarda illaki bir takip durumu söz konusu olabiliyor veya en taraflardan en cok sevende takip edebiliyor

Back
X