- 14 Haziran 2016
- 14
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi edayildirim
Merhaba arkadaslar... Siteyi uzun zamandir takip ediyorum bi sıkıntım var onerinizi almak istiyorum.Bundan 3 yil once hic ummadigim bir anda bi iftira ile karsilastim ablamin kizi abimin o an icin hamile olan hanimina "yenge biz teyzemle ikimiz bu cocugun dayimdan olmadigini düşünüyoruz" demis. Yengemiz çocuğumun ustune yemin ederim dedi diyor yegenim annemgilin pencerelerini kırdı sinirlenip ben demedim boyle bi sey iftira etti diye ben o an soktaydim hem iftiranin demedigim bir sozun soku hem de hangisine inanacagimi bilememe durumu.1 yil depresyondaydim hic aklimdan atamiyordum bu olanlari ama hislerim yegenimin bana boyle bi iftira atmayacagi yonundeydi.Emin olmadigim için yengemizle tam olarak iliskiyi kesmedim bayramdan bayrama gorusmeye munasip durumlarda bir araya gelmeye devam ettim bu uc yıllık surede yegenim onunla hic gorusmedi ablam da benim gibi gorusmeye devam etti simdi yegenim dayisigille iftarda bir araya gelmek ve barismak istedigini soyledi güya abimin çocuğunu sevmek felan istiyormus.Baristilar da ama ben bu durumda yegenimin 3 yil boyunca herkesi inandirip simdi vicdan azabi cektigini ve o yuzden baristigini bana bu iftirayi onun attigini dusunuyorum ve resmen buz gibi sogudum yegenime ve ablama karsi.Onlarla gorusmek istemiyorum.Siz olsaniz onlarin yerinde yani yegenimin veya yengemin yerinde bir araya gelir miydiniz?Ve benim yerimde olsaniz neler hissederdiniz.Gercekten bunalimdayim icimden sokup atamiyorum bu olanlari gorusleriniz benim icin cok degerli lutfen esirgemeyin...