• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ?

Ben olsam giderdim sanırım. Gelirinizi ikiye katlama şansınız olacak gibi görünüyor. İşin detayını bilemiyorum açıkçası ama mesai saatleri çok cazip,günün büyük bölümü size kalıyor,tercümanlıkla gayet götürülebilir. Aracınızda varmış,çıkış saati sorun olmaz bu durumda.

Kuzu 1500 vercekmis
Gece de orda kalcakmisim
Kole gibi :110:

Ben olsam kaçırmam. Ve 2000 üstü maas olmasi gerek. Ve saati super iş de cok yorucu degildir zaten aksam vakti yemek yerler yatarlar bence. Ama Çince Tercümanlık cok güzel aranan bir şey. Acaba büyük şirketlerde is bulma imkanin yok mu.

Ufak bi yerde yasiyorum :(

Sana uyar bence

Kızlara Çin anısı anlatırsın hem şaşırırlar hem ufukları açılır hedefleri büyütürler

Sen mantıklı kadınsın sorunlara vs de rahat müdahale eder düzen sağlarsın

Git dene olmazsa ne kaybedersin ki

Akşam evde oturacağına orada oturursun asıl sorumlu gündüz müdürü olur sana yazı çizi de kalmaz sadece o an sorumlu olursun

Gece orda kalcak misim
1500 vercekMis
Dam
Aksam 17
Sabah Allah bilir kac
Kufretmemek icin zor tuttum kendimi

Fıstık gibi iş, ben olsam kaçırmazdım. Mesai saatleri ve işin rahatlığı çok cazip bence. Yurdun kuralları vardır mesela saat dokuzda yatmak gibi, o zamana kadar ne sorun çıkartırlarsa onunla ilgileneceksiniz, kalan zaman yine sizin. En azından bir başlangıç yapın, görün ortamı.

1500 lira
Gece orda kalincak
Olmaz dedim
Hic isim olmaz

1500 mus
Gece orda kalcak misim :işsiz:
Falan filan
Bye dedim ciktim :63:

Ben de gece kalmalı diye biliyordum da gece de başkası gelecek sanmıştım hani 3 vardiya gibi

Boş ver fuara gelsene bursa ya

Iş bağlarsın belki 2- 5 Kasım

Hem belki sizin oralardan birileri ile rastlaşırsın vay çok ilgili derler seni daha da el üstünde tutarlar

Ben de gece kalmalı diye biliyordum da gece de başkası gelecek sanmıştım hani 3 vardiya gibi

Boş ver fuara gelsene bursa ya

Iş bağlarsın belki 2- 5 Kasım

Hem belki sizin oralardan birileri ile rastlaşırsın vay çok ilgili derler seni daha da el üstünde tutarlar

Gelicem 3~4 ordayim

Aaaaa o zaman olmaz canım. 1500 liraya sabahlanmaz oralarda. boşver. Sen çeviriye devam. Mesai saatleri iyi demiştim geri alıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun ,daha iyisini bulursun boşver.

Yokkk olmaz 1500e
Oldu gece de yatili kalacaksin
Analarinin nikahini da istiyorlar miymis? Te Allahim ya

cevabımı geri alıyorum asla denemezdim inşallah daha güzel iş imkanları çıkar karşınıza

Ne denir bilemedim o yüzden bu kelimeyi seçiyorum şimdi ameleler insan değil mi demesinler ama kendimi amele gibi hissettim ..
Çok büyük hayallerle ogrenmistim ben bu dili
Zannettim ki güzel olacak
Ama resmen kıçim çıkıyo o dediğim rakami kazanabilmek için bazen hiç kazanamadigim oluyor
30 yaşındayım
Lanet olsun ki her şey için çok geç olmuş hissediyorum
Artık başka bi iş ne yapabilirim
Ne okuyabilirim
Yemin ederim bıktım :(
Bunlari da ağlayarak yazıyorum
SIKIŞTIm kaldım

Yurt yonetim memuru demek gece nobet tutan personel demek (devlette bu kadro adi altinda alim yapilir, yatili kuruluslarda sadece nobet tutar bu personeller) Normalde zordur, kiz ogrencilerle daha da zordur. İyi dusunmeniz lazim

Ne denir bilemedim o yüzden bu kelimeyi seçiyorum şimdi ameleler insan değil mi demesinler ama kendimi amele gibi hissettim ..
Ama resmen kıçim çıkıyo o dediğim rakami kazanabilmek için bazen hiç kazanamadigim oluyor
30 yaşındayım
Ne okuyabilirim
Yemin ederim bıktım :KK43:
SIKIŞTIm kaldım
Ya deme öyle . Küçük bir yerde yaşamanın dezavantajı olsa gerek bu durum. Çin'e gittiğin dönemi hatırlıyorum,aç kaldığınıda hatırlıyorum yiyecek alternatif bulamayıp,ama alırsın emeklerinin karşılığını inşallah üzülme. Kısmet değilmiş de geç. Bir yerden bir kapı muhakkak açılır. Sen çok cesur,cevval bir kızsın,taşı sıksan suyunu çıkarırsın,yılma yeter ki.

Ya deme öyle . Küçük bir yerde yaşamanın dezavantajı olsa gerek bu durum. Çin'e gittiğin dönemi hatırlıyorum,aç kaldığınıda hatırlıyorum yiyecek alternatif bulamayıp,ama alırsın emeklerinin karşılığını inşallah üzülme. Kısmet değilmiş de geç. Bir yerden bir kapı muhakkak açılır. Sen çok cesur,cevval bir kızsın,taşı sıksan suyunu çıkarırsın,yılma yeter ki.

Bıktım ..
Aklıma hiçbir şey gelmiyor
Mal gibi oturuyorum biri arasında çeviri yapayım diye
Saçlarımı döktüm orda öğreneyim diye ..
Yemin ederim
Yaşım biraz küçük olsa 3. Uniyi okurum ama gücüm yok sanki

30 yaşındayım
Ne okuyabilirim
Yemin ederim bıktım :KK43:
SIKIŞTIm kaldım
lütfen umutsuzluğa kapılmayın hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bu arada aynı yaştayız 30 yaş ta ne var ki :KK54::KK54:

Bıktım ..
Aklıma hiçbir şey gelmiyor
Mal gibi oturuyorum biri arasında çeviri yapayım diye
Saçlarımı döktüm orda öğreneyim diye ..
Yemin ederim
Yaşım biraz küçük olsa 3. Uniyi okurum ama gücüm yok sanki
Bıkma.
Henüz çok gençsin. 30 yaş nedir ki?
Yapma bunu kendine. Biliyorum zor,haklısın ama hep böyle gitmeyecek ki bu. Hepimiz dibe vurmuş,köşeye sıkışmış hissediyoruz bazen ama maddi ama manevi,ömrümüzce sürmüyor düze çıkıyoruz muhakkak. İnsan olmanın gereği bu. Herşey bizim için. Sağlığın yerinde mi gerisi fasa fiso inan.
Dilerim en kısa zamanda düze çıkarsın. Herşey güzel olur senin için.

Back
X