• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız?

Canımmmm nasıl durumlar aradımı mesaj attımı

konuştuk canım anladı benım kafayı yediğimi :) cok daha dıkkatlı mesela wappta online oluyor kımle yazışıyorsun dıyorum hemen ekran resmı atıyor. duzeldı şimdilik bi sıkıntı yok ınsallahta gıder böyle. ben dedığınız gıbı cektım kendımı 1 günde farkettırdı :)

konuştuk canım anladı benım kafayı yediğimi :) cok daha dıkkatlı mesela wappta online oluyor kımle yazışıyorsun dıyorum hemen ekran resmı atıyor. duzeldı şimdilik bi sıkıntı yok ınsallahta gıder böyle. ben dedığınız gıbı cektım kendımı 1 günde farkettırdı :)
Oooh süper:halay: Devam et böyle inşallah herşey güzel olacak;)

kızlar merhaba,

erkek arkadaşım yurtdışında oncekı konularımdan bılırsınız bi oncekı konuyu açtığım aksam kendısıyle acık acık konuştum rahatsızlıklarımı soyledım. hak verdı.o tarz yerlere artık daha az gıdeceğını soyledı.

dün gece arkadaşına yemeğe gitti gittikleri ev oğrencı evı erasmus hepsi kız-erkek karışık grup saat 22.00 de gitti.aramızda 2 saat fark var o 22.00 de evden çıkarken burda 00.00 dı ben yattım uydum. uyumadan once 40 kere dedım kı donduğunde mesaj at. sabah bı uyandım ne mesaj ne bısey.

9,30 da da kursu var ben oranın saatıne gore 9.30 da aramaya başladım açmadı.10,15 gibi yazdı 10 dakıka once derse gırmış aceleden cevap verememiş-dönememiş-yazamamıs, dün gece de haber vermeyı mesaj atmayı unutmuş eve 1.00 de girmiş oyle soyledı.

cok mutsuz oluyorum enerjim cekılıyor ufak tefek hep sorun hep sorun ilişkimize benım gosterdığım tıtizlığı gostermıyor.

yan yanayken asla problemımız olmuyor olsada hızlıca cozuyoruz. 3 senedir birlikteyiz surda 2 aydır ayrıyız ama 3 senenın toplamında ettığımız kavganın 10 katını su 2 ayda ettik.

su durumda onumde 2 seçenek var. ya anlayış gösterip biraz daha üstüne az düşeceğim geçici bi süreç kayıp bi zaman olcak bızım için ya da komple bitireceğim. siz olsanız ne yapardınız?
valla bana hiç güvenilir gelmedii.. size yeterince önem verse size mutlaka haber verirdi.. umursamıyor bence.

Yine de fazla sıkmayın ama bir süre sonra rahatsız olabilir, çatlayabilir :/
Mutluluklar...

Ayy birakin bu ergen seylerini, yipratiyosunuz birbirinizi. Kasmayin bu kadar. Erkekler ayrintiya takilmaz. O nasil davraniyorsa siz de oyle davranin

yurtdisinda okuyan/ calisan adami turkiyeden kumanda edemezsin.
bidefa hem sacma hem imkansiz.
ne sebeple gitti bilmiyorum oraya ama erasmus partilerine de gidecek,barlara da gidecek yani yurtdisina cikan kiz erkek herkesin yaptigi seyler bunlar.
arayip msj atmasi filan,belki alkollu belki unuttu..
ya genis olup musama gostereceksin ya da sinirden kendini paralayacaksin.

ben rahatsız olurdum.
çünkü kendi ilişkimde gidip gelme konusunda izin almayız haber veririz, benim için önemli bir nokta.

yurtdışına gıtme hevesım hıc yok. hatta hep derım keşke turk olsaydı diye. seviyorum ve dedığım gıbı somut bısey olmadıkça sevgi bitmiyor,ayrılmak kolay olmuyor.

Turk degil mi ?
Neyse.. Konuyu kendiniz cozmussunuz bile aranizda. Yurtdisindada size hayatiniza Allah kolaylik versin.
Baristiysaniz kapatsin konuyu admin.

ilk açtığınız konuda sizi haklı buldum ama bu da fazla abartı ya
gidip gelmekte haber vermek ayrı bir şey, whatsappta kimle konuşuyorsun diye darlamak çoook ayrı bir şey

Küçük bir şehirden büyük bir şehre okumaya gittim ve bana yardım edecek kimse yoktu her şeyi kendim öğrendim. Okumaya gittiğimde yaşadığım yerde otobüse para verilirdi okuduğum yerde akbil denen şeyle tanıştım o derece baştan öğrendim. Ve ilk zamanlar otobüsler tıklım tıklım, hep bir koşuşturmaca havasında olduğum için eski sevgilimle önceki gibi konuşmuyorduk daha az mesaj atıyordum dediğin gibi hep kavga ediyorduk. Mesela yurda geçince haber ver diyordu yurda geldim yazıyordum ama yemeğimi zor yiyordum sonra uyuya kalıyordum tabi o da trip atıyordu neden iyi geceler demedin falan diye ama insan bazen gerçekten yoruluyor. Sevgilini anlayabiliyorum tabi inş. altından kötü şeyler çıkmaz, seni de anlayabiliyorum ama ilk zamanlar uzaklıktan böyle kavgalar oluyor. Bence gözlemlemeye çalış

Back
X