• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız affeder miydiniz?

Benim değişen davranışlarımın sebebini biz bilmiyorduk o dönemde, başka bir tanım vardı normalde benim, yanında bir rahatsızlığım daha varmış.
Bunu öğrendikten sonra bana destek olmak istedi. Hastaneye yattığım bir süreç oldu, onda da destek oldu.
Affederdim

siz 32 sevgiliniz 12 yaşında. olmaz bu iş.

Merhaba herkese,

Hayatımı ve ilişkilerimi ciddi şekilde etkileyen psikiyatrik bir rahatsızlığım var. Bir süre önce, güzel giden 1 senelik ilişkim, bu rahatsızlığın bende ortaya çıkardığı bazı davranışlar sonucunda bitti. O süreçte ikimiz de bunun farkında değildik. Şu anda tedavi görüyorum ve hastalık kontrol altında.

Ayrı olduğumuz süre içerisinde sevgilim, bir sözlük ortamında, bana olan kızgınlığından dolayı benim hakkımda bazı hakaretler yazmış, beni başka kadınlarla kıyaslamış. Kısa bir süre önce biz barıştık ve ben bu yazıları gördüm. Kırıcı şeylerdi. Bana çok kızgın olduğu için yazdığını söylüyor ama bu yazılar benim aklımdan çıkmıyor. Bunun dışında çok iyi, ilgili, beni gerçekten seven ve destekleyen bir insan.

Sizce bunları unutup ilişkime devam edebilir miyim? Siz olsaydınız affeder miydiniz?

Ben 32, sevgilim 31 yaşlarındayız.
Bazı davranışların ne olduğuna göre değişir olayı daha açık anlatır mısınız

Merhaba herkese,

Hayatımı ve ilişkilerimi ciddi şekilde etkileyen psikiyatrik bir rahatsızlığım var. Bir süre önce, güzel giden 1 senelik ilişkim, bu rahatsızlığın bende ortaya çıkardığı bazı davranışlar sonucunda bitti. O süreçte ikimiz de bunun farkında değildik. Şu anda tedavi görüyorum ve hastalık kontrol altında.

Ayrı olduğumuz süre içerisinde sevgilim, bir sözlük ortamında, bana olan kızgınlığından dolayı benim hakkımda bazı hakaretler yazmış, beni başka kadınlarla kıyaslamış. Kısa bir süre önce biz barıştık ve ben bu yazıları gördüm. Kırıcı şeylerdi. Bana çok kızgın olduğu için yazdığını söylüyor ama bu yazılar benim aklımdan çıkmıyor. Bunun dışında çok iyi, ilgili, beni gerçekten seven ve destekleyen bir insan.

Sizce bunları unutup ilişkime devam edebilir miyim? Siz olsaydınız affeder miydiniz?

Ben 32, sevgilim 31 yaşlarındayız.
Öfkeliyken genelde insan gerçekleri söyler. Yalandan bir sevgiye inanmak isterseniz siz bilirsiniz. Sinirlenince oraya buraya hakkınızda hakaret yazan, başka kadınlarla kıyas eden biri yarın öbür gün yüzünüze demeyecek mi sanki? Hafıza kaybı yaşamadıktan sonra da bu tip kalp kırıcı söz veya davranışlar unutulmuyor bu arada.

Radikal bir karar alıp ona onu önemsemediğimi hissettirmiş, kötü davranışlarda bulunmuştum ve ayrılmıştım.
Bize böyle davranan birileri olduğu zaman kadınlar olarak biz de sonuçta konuşabiliyoruz ben erkek arkadaşınız haksız bulmadım o yüzden sonuçta iyi şeyler yaşatmamışsınız ona, burada tek sıkıntı onun geri sizinle barışması olmuş barışmasa daha mantıklı olurmuş onun açısından

Bize böyle davranan birileri olduğu zaman kadınlar olarak biz de sonuçta konuşabiliyoruz ben erkek arkadaşınız haksız bulmadım o yüzden sonuçta iyi şeyler yaşatmamışsınız ona, burada tek sıkıntı onun geri sizinle barışması olmuş barışmasa daha mantıklı olurmuş onun açısından

Evet onun haklı olduğu yanlar olduğunun farkındayım.

Bence normaldeki tavri onemli. Ben de ayrilinca arkadaslarima ne dedikodusunu yaptim ama normalde oyle dusunmuyorum. Dusunup dusunmedigini, kavgada ettigi vs sozleri dusunerek karar verin

Bence normaldeki tavri onemli. Ben de ayrilinca arkadaslarima ne dedikodusunu yaptim ama normalde oyle dusunmuyorum. Dusunup dusunmedigini, kavgada ettigi vs sozleri dusunerek karar verin

İlişki sürecinde büyük kavgalarımız olmadı pek, genelde yapıcı bir insan. Normalde bana karşı ılımlı, sevecen, ilişkide daha çok sevgi sözcüğü kullanan taraf o vs.

Ben bir anda yurt dışına yerleşme kararı aldım ve sevgilime çok kötü davranmaya başladım.
Normal yeni yer yeni insanlar diyerek eldekini gözden çıkarmışsınız ben asla affetmem orada daha iyisini bulsaydınız hastalık mastalık bence hikaye daha da bu adama dönmezdiniz

Ben bir anda yurt dışına yerleşme kararı aldım ve sevgilime çok kötü davranmaya başladım.

Yani şu durumda adam ne dese haklı, şöyle saçma şeyler yapan birinden kadın/erkek kim olsa soğur ve yaptığı hareketlere alınır. Kimse peygamber değil, adam mutsuz olduysa da bu ne dediyse de haklı. sadece o an gösterdiği nefreti artık sen de gördün, böyle bir şeyi unutamazsın bu iş artık dikiş tutmaz. Adamı da anlayamadım hastalıktan da olsa, artık neyden olursa olsun şöyle bir şey yapan bir insanı affedemezdim, yoluma bakardım, adam da acaip bence en iyisi ayrılmayıp birbirinizle kalın normal insanların başını yakmayın :KK51:

Back
X