evet bukadar soru işareti ve baş ağrısıyla sanırım yakın zamanda olucam sağlığımdan bundan korkuyorum yaşım 26 ve 3 yıldır çocuk düşünemedim bu durumda düşünememde devam edersek.birde "özür diledim bitmeli kapanmalı açılmamalı bu bi aldatma değil" diyebilen bi zihniyet var karşımda özürle herseyi kapatabileceğini düşünen bi adam.
hala dayanabilirim unutabilirim bi şans daha verebilirim desen bile gözünü korkut derim. ben bi süre kafamı dinlemek istiyorum yalnız kalmaya ihtiyacım var de ve topla eşyanı annene falan git sensiz bıraak biraz. eğer onsuzlukta sana koymazsa hatta geri bile dönme derim. yaşamaya bak. en güzel günlerin. gez toz canım hayatın tadını çıkar.
bi müddet gideyim diyince bu kez biliyorum gidince geri gelmek istemiceksin beraber bir yerlere gidelim diyo.bi müddet diyip gelmiceksin bitecek diyo bende gelmek istemezsem bu benim suçummu özlemezsem benim suçummu diyorum offfffffff bilmiyorum yaaaa
o zaman gerçekten ayarlasın bi tatil gidin başbaşa otur olgunca konuş dök içindekileri 3 senemi verdim de düzeleceğin yok senin her fedakarlığı yaptım de bi ömrümü nasıl geçireyim de. eğer bi daha olursa en ufak bi yanlışın yüzümü göremezsin de. sen bilirsin daha iyi neler diyeceğini yaşayan sensin canım.
içimde bişeyler kırılıp gitmiş 3,4 yıldır o yuzden ne görmek ne tatil yapmak konuşup sesini duymak istemicek safhadayım.guvenim yıkıldı tamamen.bide otogara getirdiği en samimi arkadası ben bişey dedikce bak ya ne diyo dediğine bak gibi o halimde hala azarlayabildi beni ne bilim ya tükettirdi her şeyi.
anladım canım içinde ona ait duygu kalmamış. bırak git haber bile vermeden çeksin cezasını. bi daha güvenemezsin zaten. hep soru işaretleriyle yaşanmaz
sağolun işte ordan bakınca rahat koltuğumuzdan bunları yazdık gibi anlaşılıyor galiba ben dün psikiyatrdan aldığım hapla bugun ayaktayım
daha yazmadığım o kadar çok sorunlarımız varki kendisi mantıksız eğriyi doğruyu ayırt edemicek bi insan ve artık iyice anladımki bu zihniyetle hayatımı geciremicem 26 yasındayım ve evliliği böyle devam ettirirsem 36 yasımda keske keske dicem keske ozaman bitseydi dicem o yuzden bitiricem.
Bir çok arkdqs olmsuz $ey yazm$ ama, gerçk olmq ihtimalini düşn derm.
3 yıl gçmiş uzun zqman. paylşlanlar gzel şeylr akla gelp çok uzulyor insn.
Otur konus derim ben, mademki bu kadar hararetli gunlr yaşıyorsnuz son kez dene ve olmuyosa olmasn çokta zorlamayn.
Ama şunuda unutmaki sevmeyn insqn seni yannda istemz.
sen burdan kolayca ahkam kesen aman hemen boşardım diyenlere bakma canım..ben ne kadınlar gördüm ay ben hemen boşardım deyip de bir sürü çile çekip oturan ,evliliğim harika diyen sonra foyası cıkan...
sen kendi evliliğini bizden iyi bilirsin detayları biz bilmeyiz,senin kızgınlık anında yazılmış yazıların bunlar..iyi düşün eşini sen tanıyorsun daha beter olma boşanmak o kadar da kolay değil şimdi sudan sebeplerle boşarım lafları kolay olmuş o yüzden evlilikler 3 ,5 gün sürüyor ..iyi düşün bence..
evliliğinin ilk aylarında evde gecmiş sevgililerinden kalan resim mektupları bulup bunu "benim haberim dahi yoktu senelerdir o kitaplığı düzenlemedim " sözleriyle yırtıp attırıp çizik atıp aradan 2,3 yıl sonra bir gün eşinizin bilgisayarında herhangi bir sayfada "hatice sen olarak face giriş yapıldı" yazısını görüp facede bu ismi arastırınca topu topu 2 arkadasından birinin o resmini attırdığın eski sevgililerinden biri olduğunu görüp ağlama sinir krizleri gecirip evi terk edecekken eşiniz ağlayıp yalvarıp yeminler edip o hatice senin fabrikada bir kaliteci olup toplantı esnasında şarjı bitip bilgisayarını istediğini ve o sırada girmiş olabilceğini hatta kendisinin bunu farkettiği için sözde hatice sen e bu yuzden kızdığını söylese hatta yalanda çok ileri gidip ertesi gun sizinle o haticeyle yuzlestirceğini söylese bu şekilde sizi o gece evde kabus guvensizlik dolu soru işaretleriyle uyutsa ve siz o işe gidince ardından fabrikayı arayıp kaliteci hatice senle görüşmek isteyince "bu isimde çalışanımız yok " denince eşiniz bu kez "her şeyi korktuğum daha çok kızabileceğin için gizledim.yalan söyledim.hatice sen diye biri yok benim o eski çıktığım ex kişiyi fabrikamdan tanıyanlar var bu kişi doğal taş uzmanı meditason programları var ve fabrikamdan bi kaç arkadaş bu ex kişiyle irtibat kurmak istedi basta itiraz ettim ama fabrikada herbilgisayarda internet erişimi olmadığı için ikna olup salaklık yapıp sahte profille o ex kişiyi ekleyip niyetimiz o arkadaslar için programlarını öğrenmekti,pişmanım"dese siz yalan yalan üstüne ice kahrolup soluğu garda alsanız gara arkadaşıyla gelip yalvarsa bir daha eskilerden birini tanıyanı tanıyanla bile muhatap olmam diyip özürler dilese ve bu evliliğe şöyle bi bakınca geçmişte eşinizin baska türlü bir yığın yanlışı ve şiddeti varsa bu 4 yıllık evliliğin sürecinde,,ozaman siz napardınız ve neye karar verirdiniz??.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?