Siz olsaydınız affedermiydiniz?

yaptığı herşeyde aldatma yazdıkların yani nasıl değilmiş. aldatma illaki cinsel ilişki yaşamak olarak görüyo çoğu erkek hiç değil bence. adiye bak yaa afedersiniz

bi müddet gideyim diyince bu kez biliyorum gidince geri gelmek istemiceksin beraber bir yerlere gidelim diyo.bi müddet diyip gelmiceksin bitecek diyo bende gelmek istemezsem bu benim suçummu özlemezsem benim suçummu diyorum offfffffff bilmiyorum yaaaa

[QU
OTE=eylos_25;20468354]Acaba bir şans vermeliyim hımmm...
Acaba aynı şeyi yapacakmı düşüncesi olmıcaksa kafanızdaki ben sanmıyorum olmayacağını buyrun verin bir şans daha.....[/QUOTE]

evet olucak her anda var böyle biri fabrikada var diye yeminler edip olmadığı çıkınca korkup söylemedim olayın aslı bu bu.. demesi guvenim kalmadı

o zaman gerçekten ayarlasın bi tatil gidin başbaşa otur olgunca konuş dök içindekileri 3 senemi verdim de düzeleceğin yok senin her fedakarlığı yaptım de bi ömrümü nasıl geçireyim de. eğer bi daha olursa en ufak bi yanlışın yüzümü göremezsin de. sen bilirsin daha iyi neler diyeceğini yaşayan sensin canım.

içimde bişeyler kırılıp gitmiş 3,4 yıldır o yuzden ne görmek ne tatil yapmak konuşup sesini duymak istemicek safhadayım.guvenim yıkıldı tamamen.bide otogara getirdiği en samimi arkadası ben bişey dedikce bak ya ne diyo dediğine bak gibi o halimde hala azarlayabildi beni ne bilim ya tükettirdi her şeyi.

anladım canım içinde ona ait duygu kalmamış. bırak git haber bile vermeden çeksin cezasını. bi daha güvenemezsin zaten. hep soru işaretleriyle yaşanmaz

allah sabır versın yardımcın olsun cnm erkekler hıc degışmez yalanlarının ustune yalan eklerler her seferınde bızı kandırmayı basarıp arkamızdan kaldıkları yerden devam ederler butun cesaretını toplayıp bır sure uzaklaş onsuz yaşamaya adapte ol kafanı dınle sakın kafayla daha rahat karar verırsın senı bırakmıyorsa da gıtmekten vazgecmıs gıbı yap ama ılk fırsatta uzaklaş

daha yazmadığım o kadar çok sorunlarımız varki kendisi mantıksız eğriyi doğruyu ayırt edemicek bi insan ve artık iyice anladımki bu zihniyetle hayatımı geciremicem 26 yasındayım ve evliliği böyle devam ettirirsem 36 yasımda keske keske dicem keske ozaman bitseydi dicem o yuzden bitiricem.

sağolun işte ordan bakınca rahat koltuğumuzdan bunları yazdık gibi anlaşılıyor galiba ben dün psikiyatrdan aldığım hapla bugun ayaktayım

evliliğinde yaşadığın sorunlar, psikolojini bozmuş ve seni hap kullanmaya itmiş.. şimdi eğri oturup doğru düşün..bu genç yaşta haplarla ayakta durabilecek kadar çökmüş ve mutsuz bir hayat mı ? boşanmak mı?.. kararın hangisi olursa olsun, kolayca yemin eden adamdan her zaman kork ve dikkatli ol...

evet çok keşke dersin bugünlerin geri gelmez. erkendende yaşlanıverirsin onunla yaşamaya devam edersen. yol yakınken dön canım sen

Bir çok arkdqs olmsuz $ey yazm$ ama, gerçk olmq ihtimalini düşn derm.
3 yıl gçmiş uzun zqman. paylşlanlar gzel şeylr akla gelp çok uzulyor insn.
Otur konus derim ben, mademki bu kadar hararetli gunlr yaşıyorsnuz son kez dene ve olmuyosa olmasn çokta zorlamayn.
Ama şunuda unutmaki sevmeyn insqn seni yannda istemz.

ben sunu bilir sunu soylerim ki,, bi erkek eger sucsuzsa..yani karisini aldatmamissa,bilerek isteyerek bi hata yapmamissa, yalvarmazz!bi yanlis anlama varsa diyelim..derdini anlataya calisir ama oyle ayaklarina filan kapanmaz.. sucsuz erkek yapmaz bunuuu!
hem 3. kadin hem siddet( bu arada sddet ne boyutta canim, surekli olan bseymi? fiziksel psikolojik?) hem aldatma ( ki emin degilsiniz,, ama bu kadar uzamasi meselenin hayra alamet degil ve bu kadar yalvarmasi) bilemiyorum.. en azindan onun evden ayrilmasini isterdim.. evden cikmayin sakin..o ev sizinde eviniz ve bu hatayi yapan siz degilsiniz.. biz kadinlar sinirlenince cantamizi alip cikiyoruz..guya aci ceksinler diye ama neden onlar gitmiyor,,suclu olan onlar yani..
bence evden uzaklasmasini iste,, git evden yanliz kalmak istiyorum de ve bosanip bosanmama konusunda yi dusun kararini ver.. biraz arastirma yap mumkunse..
yalvarmayi aliskanlik halien getiren sumsuklerdende nefret ediyorum,,hic mi kendilerine saygilari yok yalvarip yalvarip devam ediyorlar..

Son düzenleme:
zor bir durum... eşi gerçekten doğru söylüyor olabilir mi acaba? suçsuz erkek yalvarmaz diyeceğim ama neden en başta söylemedi o zaman?
son durum nedir acaba? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kardeşim ya

Canım bundn sonRaki evlilğindeki tartışmandq;
"SEN MADEMKI ÇOK IYIYDIN YADA IYI OLSAN ESKI KOCANDAN AYRILMAZDIN" sözünü duymağı goze al. Ben duydm ve o an 3. evliliği düşnme sansın daha az.
olaya brde bu yonuyle bak olrmu. inşallqh hakkınd hyırlı olur.

Çok karışık yazmışsın anlamakta güçlük çektim...
Ama eskide takılı kalmış adamla benim hiç işim olmaz...
Onu Hatice'sine yollar boşanırım...

sen burdan kolayca ahkam kesen aman hemen boşardım diyenlere bakma canım..ben ne kadınlar gördüm ay ben hemen boşardım deyip de bir sürü çile çekip oturan ,evliliğim harika diyen sonra foyası cıkan...
sen kendi evliliğini bizden iyi bilirsin detayları biz bilmeyiz,senin kızgınlık anında yazılmış yazıların bunlar..iyi düşün eşini sen tanıyorsun daha beter olma boşanmak o kadar da kolay değil şimdi sudan sebeplerle boşarım lafları kolay olmuş o yüzden evlilikler 3 ,5 gün sürüyor ..iyi düşün bence..

bütün mesajı okudum ancak benim kararımı sonlardaki bir detay çoktan verdirmiş olurdu: şiddet!!!
şiddet mutlaka tekrarlayan hatta oranı ve yıkıcılığı artarak tekrarlayan bir durum. okuyoruz, görüyoruz. tedavi olanlar vardır belki ben duymadım ama.

şiddet uyguladığını da yazmış, bilmiyorum belki karışık olduğu için gözünüzden kaçmıştır.

evet şiddeti sineye çekip boşanmayan, yuvam yuvam diyen kadınların sonlarını 3. sayfa haberlerinde okur olduğumuzu hatta her gün arttığını da düşünelim bence.

boşanmaya.
sizi kadın yerine koymayan bir erkek(?)le ömür geçmez.
sakın çocuk yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…