Siz olsaydınız affedermiydiniz?

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Şu sıralar o kadar kafam karışık o kadar mutsuz ve cansızım ki anlatamam.
Karar vermek ve aldığın kararın arkasında durmak ve sonra yaşanacaklar hakkında bir gelip bir giden hislerim var.
Kısaca özetlemem gerekirse,nerdeyse 2 yıldır ayrı olduğum erkek arkadaşım şuan bana ulaşmaya çalısıyor.
Ve bana hala sevdiğini anlatan maillet atıyor,tabiki ben suan sessizim ve sadece derin derin düşünüyorum.
En başta ayrılığı isteyen kendisiydi ve beni defalarca terketti hep benalttan alıp özür dileyip döndürmüştüm.
Ama son seferinde artık bende pes ettim ve aramadım sormadım şimdi bana ulaştı ve geri dönmek istediği belli.
Ama ben çok kararsızım onu hala seviyorum ondan sonra da birileri girdi hayatıma ama onun gibi asla olmadı ve ben onu zaten hala unutamadım.
Fakat onun bana yaptıklarını unutamıyorum,affedemiyorum.beni defalarca tekedişi,herkese rezil edişi,yalvartmaları ağlatmaları,hep beni suçlamaları..
Yıllar sürdü ilişkimiz ama hep ben hasta sorunlu ve cekilmez biriydim onun gözünde.hatta yalvarmalarımı ona attığım msjları bile ortak arkadaslarımızla paylaştığını bilirim.
Bunlar benim canımı çok yaktı,ayrıca maddi olarakta ona cok yardım ettim zamanında ve benim bircok paramada el koydu.maddiyat kısmında gözüm yok ama yinede onlarda dokunuyor işte..
Şuan işte o canımı yakışları aklıma geliyor ve onu affedemiyorum.Çok ama çok kararsızım.biliyorum ondan başkası da olmayacak.
Hatta o bana ulasana kadar bu bana yaptıkları hiç aklıma gelmiyordu,hep keske geri dönse diyordum.Ama şimdi geri dönmeye başladı,en azından adım attı.
Ama bu seferde benim içimde eski yaptıkları belirdi ve onu affedemiyorum.Belkide ters bir sekilde cevap verip kapatsam sayfayı yine dönmesini isticem.
Çok ama çok karışığım...........

Karar vermek ve aldığın kararın arkasında durmak ve sonra yaşanacaklar hakkında bir gelip bir giden hislerim var.
Kısaca özetlemem gerekirse,nerdeyse 2 yıldır ayrı olduğum erkek arkadaşım şuan bana ulaşmaya çalısıyor.
Ve bana hala sevdiğini anlatan maillet atıyor,tabiki ben suan sessizim ve sadece derin derin düşünüyorum.
En başta ayrılığı isteyen kendisiydi ve beni defalarca terketti hep benalttan alıp özür dileyip döndürmüştüm.
Ama son seferinde artık bende pes ettim ve aramadım sormadım şimdi bana ulaştı ve geri dönmek istediği belli.
Ama ben çok kararsızım onu hala seviyorum ondan sonra da birileri girdi hayatıma ama onun gibi asla olmadı ve ben onu zaten hala unutamadım.
Fakat onun bana yaptıklarını unutamıyorum,affedemiyorum.beni defalarca tekedişi,herkese rezil edişi,yalvartmaları ağlatmaları,hep beni suçlamaları..
Yıllar sürdü ilişkimiz ama hep ben hasta sorunlu ve cekilmez biriydim onun gözünde.hatta yalvarmalarımı ona attığım msjları bile ortak arkadaslarımızla paylaştığını bilirim.
Bunlar benim canımı çok yaktı,ayrıca maddi olarakta ona cok yardım ettim zamanında ve benim bircok paramada el koydu.maddiyat kısmında gözüm yok ama yinede onlarda dokunuyor işte..
Şuan işte o canımı yakışları aklıma geliyor ve onu affedemiyorum.Çok ama çok kararsızım.biliyorum ondan başkası da olmayacak.
Hatta o bana ulasana kadar bu bana yaptıkları hiç aklıma gelmiyordu,hep keske geri dönse diyordum.Ama şimdi geri dönmeye başladı,en azından adım attı.
Ama bu seferde benim içimde eski yaptıkları belirdi ve onu affedemiyorum.Belkide ters bir sekilde cevap verip kapatsam sayfayı yine dönmesini isticem.

Geri dönme canım seni mutlu eden biri illaki bulunur bu zamana kadar hep geri dönmüşsün ve defalarca aynı hatayı yapmış bundan sonra yapmicağı ne malum? Seni üzen biriyle ne kadar mutlu olabilirsin ki? bunu düşün..

sakın geri dönme...sakın :20:
emin ol o değişmedi.döndüğünde bu üzülerek bize anlattıklarını tekrar tekrar yaşayacaksın emin ol.
aynı suda iki kez yıkanılmaz...önüne bak ve yepyeni biriyle,tertemiz bi sayfa aç,geçmişi kirli biriyle değil...

Geri dönme canım seni mutlu eden biri illaki bulunur bu zamana kadar hep geri dönmüşsün ve defalarca aynı hatayı yapmış bundan sonra yapmicağı ne malum? Seni üzen biriyle ne kadar mutlu olabilirsin ki? bunu düşün..

Evet tekrar üzemeyeceği de ne malum,o da var işte canım.düşünmekten kafayı yicem.
Bi aklıma geliyor yeniden bir araya geldiğimiz düşüncesi havaları uçuyorum,diyorum ki bu zamana kadar ondan sonrada kaç kişi oldu onlarında hataları vardı.
Kim kusursuz ki,affetmeden kimseyle yol alınmaz diyorum sindiriyorum.
Sonra bazende yaptıkları aklıma gelip nefret ediyorum ondan ve asla istemiyorum onu ve yaşattığı acıları diyorum.
İşte bu şekilde gelgitler yaşıyorumihayatımı da mahfettim.Ne onunla ne de onsuz işte :50:
Ama tek bildiğim şey var ki,o da şuan hersey benim kararıma göre şekil alacak.Şuan çok pişman olduğu her halinden belli.

Evet tekrar üzemeyeceği de ne malum,o da var işte canım.düşünmekten kafayı yicem.
Bi aklıma geliyor yeniden bir araya geldiğimiz düşüncesi havaları uçuyorum,diyorum ki bu zamana kadar ondan sonrada kaç kişi oldu onlarında hataları vardı.
Kim kusursuz ki,affetmeden kimseyle yol alınmaz diyorum sindiriyorum.
Sonra bazende yaptıkları aklıma gelip nefret ediyorum ondan ve asla istemiyorum onu ve yaşattığı acıları diyorum.
İşte bu şekilde gelgitler yaşıyorumihayatımı da mahfettim.Ne onunla ne de onsuz işte :50:
Ama tek bildiğim şey var ki,o da şuan hersey benim kararıma göre şekil alacak.Şuan çok pişman olduğu her halinden belli.

ne kadar zamandır gerı dönmek ıstıyo pekı canım ?

yazdan beri biliyorum.mail attı,arkadaslarıma söylemiş.tlf no mu bilmiyor o yüzden mail atıyor.cevap vermediğim içinde net bişey yazamıyor.sadece aşk şiiirleri vs..

eger gerı donmeyı cok ıstıyosan gerı don ama en ufak bıseyde bıter bu ılıskı de. ıplerı elıne al. Gerı dondugunde de gercekten soyledıgın gıbı en ufak seyde bıtır. Senı kaybetmek ıstemıyosa en ufak kusur dahı yapmamaya calısır zaten.

Sen aranızda ki özel diyalogları başkasıyla paylaşan birisinden ne bekliyosun ki üstelik maddi olarkta yardım bile etmişsin bunu bir kız kolay kolay yapmaz ama o seni aşağılamış şimdide geri dönmek istiyo ben olsam ne kadar seversem seveyim kesinlikle dönmem.Üstelik büyük ihitmal aynı şeyleri sana tekrar yaşatacak

geri dönmeyin bir zaman sonra aynı seyleri yaşayacaksınız.şuan size ulaşmanın derdinde ileride yine onu çok sevdiğinizi ayrılamıycanı düşünecek ve aynı şeyler takrarlanacak.

tut ki affettin tekrar biraraya geldiniz aklının bir tarafında yine terkedilecek miyim yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım ya da ne zaman yaşayacağım acaba olmayacak mı
sevgi bizim en büyük zaafımız bütün hatalarımızı sevgiye sığınıp tekrarlasak da olan kime oluyor yine bize
kendine bu kötülüğü yapma
ben de senin gibiyim ama ben affetmem bi bardak düşer elinden kırılır yapıştırayım dersin olur ama hep izleri vardır baktıkça hatırlarsın bence yapma
senin onunla yaşayamadıkların aklını cezbediyor o kadar ama yaşadıkların yaşadıklarının teminatı unutma...

Ben pismanligin insanlari degistirebilcegini inaniyorum,
Benimde pismanliklarim var, yaptigim hatalardan dolayi
ve suan kesinlikle ayni hatayi yapmam, tabi yinede buyuk konusmamak lazim ama.
Bak bakalim surundur, kendini naza cek.
Nasil telafi etmeyi dusunuyorsun hatalarini de.
Belki zamanla kisiligi oturmus olgunlasmistir.
Bilemeyiz..

İnsanlar değişebilir...Aklınızda soru işareti kalacağına bir kez daha deneyebilirsiniz,yine bitecek olsa bile denememiş olmanın pişmanlığı daha büyük olabilir...Zaten bi yıkım yaşamışsınız değişmediğini anladığınız anda bitmesi büyük bi yıkım olmayacaktır...Son bi şans gibi düşünülebilir bu...Belki de herşey çok farklı ve güzel olabilir.

affederim kin tutmayan bir yapim var ama !hic acimadan ,kiymadan, göz yaslarimi akitan beni rezil eden birine asla geri dönmem
madem ayrilmissiniz hic kafanizi karistirmasina müsade etmeyin sizi hak eden birini,sizin sevginize layik olan birini bulup mutlu olursunuz ins.

Bu anlattığın şeyi erkekler hep yapar, neden biliyor musun?? Çünkü ayrıldıktan sonra o arkadaşın bulduğu diğer kızlara da -paketinin kalkmış olduğu özgüvenle- aynı muameleyi yapmış ancak kızlar bunun kalkmış poposuna tekmeyi basmışlar. O da hormonlu egosunu tatmin için seni geri istiyor. Çok sevseydi zamanında ayrılmazdınız. Kafasına da daha şimdi dank etmezdi.
Tahminimce sen ortalamanın üstünde güzel ve havalı bir kızsın. O da sana yakışmayacak türde bir tip.
Akıllı bir kıza benziyorsun ki sazan gibi atlamamışsın düşünüyorsun. Vaktini bu kişiyle harcama. Belki bu adam sana acı çektirirken kendi beyaz atlı prensini kaçıracaksın. Böyle adiler için -kusura bakma ama sevgilisinin parasını elinden alanlara yapılabilecek en yumuşak yakıştırma bu- kısmetini kapatmaya değmez.

Okurken herkes son bir şansı hak eder bir şans daha ver kendi aşkın adına diyecektim ki
Ta ki para mevzusuna girene kadar gurursuz erkeklerden nefret ederim ki onlardan ne sana yar nede yoldaş olur.
Bir kadının elinden para alacak adamdan hayır gelmez.

TaDukHePa'ya katiliyorum. Bu tarz insanlar vardir, birlikte olduklari insanlari 2-3 gunde bir terketmeyi severler. Onlarin aci cekisini gormeyi, ego tatmin etmeyi cok severler. Demek su an cevresinde bunu yapabilecegi kiz kalmamis size donmek egosunu tatmin etmek istiyor. Siz de yerseniz tabi... Bu tarz insanlar karsisindaki insanlari sevmezler, sevseler yapmazlar. Benim bir arkadasim aynen sizin eski erkek arkadasiniz gibiydi. Hangi kizla ciksa 2-3 gunde bir ayrilip mutlu oluyordu iste, hicbirini de sevmiyordu. Sonra bir kizi sevdi, ona hic boyle davranmadi evlendiler en sonunda da.
Bence sakin donmeyin. Bir de aranizda cinsellik var miydi? Varsa cinsellik icin dondugu kesin, sizi taktigi bile yok.

Sen iyi niyetli birine benziyorsun canım ama karşındaki adam maalesef halk dilinde karaktersiz diyebileceğimiz türden biri ki toplumda bu adamlardan milyon tane var. Ben senin yerinde olsam asalara donmem emin ol ki aynı seyleri yeniden yaşatacak bu adam sana. Sanma ki her şey süper olacak. İnsanlar asla değişmez. Sana dönüşü senin için gurur oksayici bir durum olsun ve düşünüp düşünüp tebessüm et. Hayatını rezil etmek istersen büyür adam orda can çekişiyor.

Açıkcası aranızda geçen muhabbeti gidip arkadaşına anlatması bence suç değil.Neden derseniz biz kızlar hiç dertleşmiyormuyuz? bana bunu dedi bana küfür etti bana bağırdı beni aldattı vs. Yani kendimizi bile başkasına rezil edebiliyoruz olanları anlatarak.Erkekte neden anlatmasın ki onunda anlatmaya hakkı yok mu? Bana yalvardı ayrıldık bu mesajı attı gibisinden arkadaşlarına anlatıyordur.Ha beraber gülüyorlar mı? düşünüyorlar mı? orasını bilemem ama erkeklerde birbirlerine kadın dayanışması misali destek olurlar.Belki o kadar ayrılığın sonucunda arkadaşlarınında etkisiyle seninle barışmıştır.2 ay açıkcası dile kolay düşünmek için fazla bir zaman değil gibi gözüküyor ama o 2 ayın sana neler yaşattığını sen daha iyi bilirsin.Bence kalbinin sesini dinle.Ne insanlar var mantık yapıp bir daha aşk duygusunu tadamayanlar...

Back
X