Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama tutacaksa zaten tutar. Atlasanız da zıplasanızda etki etmez diye düşünüyorum. Aşılama olduktan sonra normal hamile kalanlar gibi beklenmiyor mu? Yani sabit duralım daha iyi tutsun diye birşey yoktur sanırım. Hem Dr da birşey olmaz demiş.Arabanın sarsıntısı filan oluyor ya ondan dedim. Sonuçta git gel 10 saat yol ve bebeğin tutunması için ne kadar etkili olur diye düşünüyorum.
Evet aynı yazıyı bende okumuştum. Aşılama günü sürekli yatıcam zaten kimse beni yerimden kaldıramazSorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef. Ama sizin için araştırırken şöyle bir şey buldum: “Bir Hollanda çalışmasında, aşılamadan sonra 15 dakika yatan kadınların, aşılamadan sonra yatmayan kadınlara göre yüzde 50 daha fazla gebe kalma ihtimali bulundu“ Doktorunuz da söyler de işlem sonrası sırt üstü yatmayı unutmayın.
Tuttu mu peki aşılamanız?Ben gitmezdim:) pimpirikli oldugumdan :)) asilamam oldugunda asiri dikkat etmistim:)
EvetTuttu mu peki aşılamanız?
Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. :)
Sagol suan 6 yasinda:))Maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. :)