Siz olsaydınız?? İnstgramdan gelen şok

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Selam arkadaşlar aslında konu benle ilgili değil cokk yakın dostumla ilgili. Arkadasımın 1yıllıl ilişkisi seviyorlar falan. Neyse bugün instgramda gezerken sevgilisinin resmi yeni hesap adı soyadı farklı bir hesap acmıs sevgilisi. Kesinlikle arkadaşımın haberri yokmuş . Şu an sevgilisi görevde o yüzden içi içini yemiş soramıyor da yani ben arkadaşıma dedim ben o dakka bitirirdim e bitirmezsen nasıll guveneceksin dedim sonucta bir insan neden farklı ad soyad ile hesap acar ki » sizlerden fikir istiyor yardım edebilir misiniz? Tessekkurler :))
Bir ekleme yapayım instagramda yeni diye önerilerdr cıkmıs yani eski olamaz

Ek arkadaslar arkadasım fake hesap acıp ekledi onu hesabı gizli idi zateb o kabul edip takip istegi atmış sonra arkadasım fake hesaptan selam yazınca oda yazmıs beni tanıyor musun diye sormus sorgulamıs sonra arkadasım dayanamamış ekran görüntüsü atmıs once senin oldugunu biliyordum sonra ben değilim kardeşim actı vs demiş ama arkadasım diyorki mesela bana cevap atıyor whatsaptan ya sonra hemen ona cevap atıyor yani hadi kardesi yazıyordu bu zamanlama nasıl tutuyor diyor haklı olarak ben nasıl güveneyim diyor.

Son düzenleme:
Fake hesap diye bir sey var belki baskasi acti? Adama sorarsaniz onunsa bile inkar eder, o hesaba yem atin, bekleyin...

Aynen bunu dedim hiç belli etme o nasılsa bildiğini bilmiyor dedim ama sanırım sevgilisinin cunki direk cıkmıs oneri olarak rehberden alakalı sanırım

İnstagramda yeni yazıyormus öneri olarak cıkmıs
Tabi karşı tarafı dinlemek lazım.bende eşimin başka bir hesabını görmüştüm tesadufen,baktım hep doktor alternatif tıp falan takip etmiş.kendi hesabında arkadaşları falan olduğundan, sadece bu konuları takip etmek için açmış.hemen kötüye yormamak lazım.

Tabi karşı tarafı dinlemek lazım.bende eşimin başka bir hesabını görmüştüm tesadufen,baktım hep doktor alternatif tıp falan takip etmiş.kendi hesabında arkadaşları falan olduğundan, sadece bu konuları takip etmek için açmış.hemen kötüye yormamak lazım.

Resmi kendi resmi ad soyad farklı.. inş dedğiniz gibi olur tesekkür ederiz

Sevgilisinindir o hesap cunku super zekalar telefon numaralarini kaydediyorlar bu da otomatik olarak rehberindeki kisilere oneri olarak gidiyor.
Esimin kuzeni erkek ama kiz olarak face acmis bana bildirim geldi bir baktim o. Bilmem kimi taniyor musunuz diye. Sonra jeton dustu.
Yani bence sizinki de aynen boyle olmustur.

arkadaşında fake hesap açsın

başkasının fotoğrafıyla
rumuz "ahu" lu falan bir isim olsun eklesin erkek arkadaşını niye açtığı ortaya çıkar

Başka bir hesap acıp takibe alsın,sevgilisi olduğundan emin olsun,öyle sorsun soracaksa. Şimdi resmimi kullanmışlar,ben açmadım diyebilir hatta öyle dahi olabilir.
Emin olsun önce o olduğundan.

Gizli bir şey yapacak olsa kendi ismiyle açmazdı sanırım. O kadar da kek değildir :)
Belki iş arkadaşlarını eklemek için ayrı bir hesap açmıştır. Sormadan bilemez.

Back
X